Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BLAUPUNKT DVR BP 2.5 FHD kamera do auta

Exa kód : BLA273401
 
 
 
 

 

BLAUPUNKT DVR BP 2.5 FHD kamera do auta
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 487 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 90  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Blaupunkt

Exa kód:BLA273401
Kód výrobce:2005017123894
 

 
Kamera do auta Blaupunkt BP 2.5 FHD

Zařízení se odlišuje od zbylých modelů, a to jak v nabídce značky Blaupunkt, tak i ostatních dostupných kamer na trhu, malým a kompaktním tvarem a především způsobem upevnění. Namísto tradičního držáku přísavky je BP 2.5 FHD opatřena speciálním držákem, připojeným přímo ke sklu pomocí dodávané oboustranné pásky 3M. Toto řešení umožňuje stabilnější upevnění rekordéru, snížení přenosu možných vibrací a minimalizaci omezení pole výhledu řidiče z vozidla. Nastavení sklonu objektivu umožňuje nastavení záznamové plochy ve vozidlech s různým úhlem sklonu čelního skla.



Rekordér ukládá obraz v rozlišení Full HD 1080P a má další 3 režimy záznamu nižší kvality. Zaznamenává soubory ve formátu MOV / H.264 a má funkci záznamu ve smyčce. Uživatel může vybrat délku uloženého souboru ze tří možností: 3 minuty, 5 minut a 10 minut. Ve výchozím nastavení je aktivní volba HDR (High Dynamic Range) a ruční nastavení expozice umožňují získat optimální obraz v různých světelných podmínkách.



Kamera BP 2.5 FHD má také vestavěný snímač pohybu, který lze použít ke spuštění funkce záznamu. Záznam se spustí pouze tehdy, když kamera detekuje pohyblivé objekty před objektivem. Na druhou stranu snímač přetížení chrání uložené soubory před vymazáním nebo přepsáním. V situaci, kdy nastane kolize nebo prudké brzdění, je aktuální část záznamu uložena tak, aby jeho odstranění bylo možné pouze přes PC. Podobně funkce SOS zabraňuje vymazání videa - uživatel však musí tuto funkci aktivovat ručně pomocí tlačítka na krytu.



Rekordér má schopnost hlídat vozidlo v klidu. Po aktivaci funkce "Parkovací monitorování" rekordér automaticky zahájí záznam po zjištění otřesů a po 10 sekundách je vypne. Aby monitorování zaparkovaného vozidla fungovalo správně, musí mít rekordér nabitý interní akumulátor nebo musí být připojen k napájení.



Kamera má také režim fotoaparátu pro pořizování jednotlivých fotografií a série až 10 snímků s maximálním rozlišením 12M. Díky manuálnímu zaostření, vyvážení bílé, hodnotě ISO a expozici je možné nastavit kvalitu snímku. Nahrané videa i fotografie lze přehrávat na vestavěném 2" LCD displeji.



Vnitřní mikrofon a reproduktor umožňují nahrávat a přehrávat zvuk. Pomocí ultra širokoúhlého objektivu až 170° se snímačem CMOS lze snímek zpracovat a uložit na volitelné karty microSD s maximální kapacitou až 64 GB. Uživatel může zadat registrační číslo vozidla, ve kterém je fotoaparát namontován, a umístit jej na nahraný video materiál. Port micro USB umožňuje přímo připojit rekordér k počítači, aby bylo možné kopírovat nahrané soubory a připojení HDMI umožňuje zobrazit je na externí obrazovce s vysokým rozlišením.



Model BP 2.5 FHD lze spustit ručně pomocí tlačítka nebo automaticky zapalováním v autě. Možné je také odložené vypnutí nahrávání až o 30 sekund po vypnutí zapalování.



Kompaktní tělo s pogumovanou povrchovou úpravou, inovativní držák, dlouhý napájecí kabel, který umožňuje diskrétní montáž ve vozidle a široká funkčnost, činí BP 2.5 FHD nezbytným doplňkem každého řidiče.



Specifikace:
Malý a kompaktní vzhled
Plug and Play - snadné nastavení
Montáž s nálepkou 3M
LCD displej 2 "HD TFT
Ultra širokoúhlý objektiv s úhlem pohledu 170 °
Full HD 1080 P
Záznam ve smyčce
G senzoru
Detekce pohybu
Vynikající kvalita videa ve dne i v noci
Vestavěný mikrofon a reproduktor
Zobrazení času a datumu
Výstup USB a HDMI
Externí paměť: karta Micro SDHC až do 64 GB (není součástí dodávky)
Baterie: 300mAh
Rozměry: 82 x 100 x 40 (H) mm
Pogumovaný povrch
Příslušenství: Nabíječka do auta, USB kabel, uživatelská příručka, samolepky 3M

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi