Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR Philips QP2630/30 - holící strojek

Exa kód : PHB161742
 
 
 
 

 

BAZAR Philips QP2630/30 - holící strojek
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Holicí strojek a zastřihovač, 4 nástavce pro zastřihování na 1, 2, 3 a 5 mm a 1 nástavec na zastřihování těla (3 mm), výdrž baterie 60 min /4 hod nabíjení, 2 břity v balení (1 na tvář + 1 na tělo), BAZAR: ROZBALENO
 
 

890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

736 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Holicí strojek a zastřihovač, 4 nástavce pro zastřihování na 1, 2, 3 a 5 mm a 1 nástavec na zastřihování těla (3 mm), výdrž baterie 60 min /4 hod nabíjení, 2 břity v balení (1 na tvář + 1 na tělo), BAZAR: ROZBALENO

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161742
Kód výrobce:QP2630/30- Bazar
 

 

Holící strojek Philips QP2630/30

Jedinečná technologie OneBlade
Zastřihovač Philips OneBlade QP2630/30 dokáže oholit vousy i chloupky jakékoli délky na obličeji i těle. Vaše pleť již nebude zatěžována hrubými žiletkami díky revoluční technologii OneBlade. Systém dvojité ochrany a klouzavého potahu se zaoblenými špičkami dělají z holicího strojku spolehlivého pomocníka. Velkým benefitem zastřihovače je, že nepřiléhá tak těsně k pokožce jako klasické žiletky. Vaše pleť po holení již nebude zaplněna zarudlými podrážděnými místy.

Philips OneBlade holí, zastřihuje i tvaruje
Se zastřihovačem vousů Philips OneBlade QP2630/30 rovnoměrně oholíte libovolné délky vousů. Stačí si vybrat jeden ze čtyř hřebenů z balení. 1mm nebo 2mm hřeben jednoduše vytvoří look jednodenního strniště. Pro elegantní zastřižení nakrátko sáhněte po 3mm hřebenu a pro úpravu dlouhého moderního střihu využijte poslední 5mm hřeben. Pokud neholdujete stereotypu a rádi svůj vzhled obměňujete, jistě oceníte bezproblémovou intuitivní výměnu nástavců. Další výhodou břitů je bezpochyby jejich dlouhá životnost.

Věděli jste že…
Zelené výrobky společnosti Philips umožňují snížit náklady, spotřebu energie a emise CO2. Společnost Philips se zaměřuje na zdokonalení v oblasti životního prostředí – zaměřuje se na energetickou úspornost, obalové materiály, nebezpečné látky, hmotnost, recyklaci a likvidaci a spolehlivou dlouhou životnost.

Dlouhá výdrž, rychlé nabíjení
S holicím strojkem Philips OneBlade QP2630/30 se nemusíte bát, že by se během procedury vypnul. Špičková lithium-iontová baterie vydrží celou hodinu provozu. Opět ze zcela vybitého stavu se nabije už po 4 hodinách. S pomocí indikátoru baterie se dozvíte stav nabíjení, plného nabití a vybití baterie.

Praktický a bezpečný
Ti, co si vousy zastřihují ve sprše, jistě uvítají i vodotěsnou vlastnost strojku. Díky žebrovanému pogumovanému tělu vám zastřihovač Philips OneBlade QP2630/30 ve vaně už nevypadne. Svěží ergonomické provedení strojku se vám bude jistě hodit i na cestách díky velmi skladným rozměrům.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Zastřihavač
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi