Vážení zákazníci, z důvodu dovolených upravujeme na přechodnou dobu otevírací dobu prodejny v Karviné od 8 do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

AMD CPU Athlon 64 X2 Dual-Core 4850e 2.5GHz 2x128kBL1 2x512kBL2 45W socket AM2, box

Exa kód : AMD110005
 
 
 
 

 

AMD CPU Athlon 64 X2 Dual-Core 4850e 2.5GHz 2x128kBL1 2x512kBL2 45W socket AM2, box
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Procesor
 
 

1 345 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 112 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 67  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

AMD

Exa kód:AMD110005
Kód výrobce:ADH4850DOBOX
 

 
Dvoujádrové 64-bitové procesory AMD Athlon 64 X2, jsou určeny pro novou platformu Socket AM2 a v sérii označované jako EE (tzn. Energy Efficient) dosahují sníženého příkonu, jen 45 W u nejnovějších verzí (4x50+ EE). Pro výrobu jádra je využito jiného výrobního procesu než u všech předchozích verzí procesorů pro tuto platformu. Dvoujádrové procesory jsou dostupné v několika provedeních, které se liší především taktovací frekvencí a velikostí vyrovnávací paměti.

Jádro je nyní vyráběno 65 nm výrobním procesem, nicméně podobně jako dvoujádrové procesory používá technologie Strained Silicon Directly On Insulator (SOI - nataženého křemíku), která umožňuje dosáhnout vyšších frekvencí a ubrat na spotřebě. Na výkonu se to při stejné frekvenci ovšem neprojeví, stejně jako podpora SSE3, protože tuto instrukční sadu (jedná se o několik instrukcí rozšiřujících SSE2) používá v současné době minimum programů.

Platforma Socket AM2 nabízí dvoukanálový řadič pamětí podporující DDR2 s možností použít až 8 GB paměti. A to při zachování podpory technologie Cool´n´Quiet(s PowerNow! 1.4), která řídí napětí a frekvenci procesoru v závislosti na zátěži, čímž šetří energii a snižuje hlučnost (i větráčky se pak mohou točit pomaleji).

AMD Athlon 64 X2 4850+ EE pro Socket AM2 má tedy celkem 1 MB L2 cache paměti, jeho pracovní frekvence je 2.5 GHz (tj. každé z jader běží na této frekvenci). Dále podporuje celou řadu různých, především na multimédia zaměřených, instrukčních sad - např. MMX, 3DNow! Professional, SSE, SSE2 a SSE3. 64-bitové rozšíření x86 architektury je označováno jako x86-64. Hyper Transport sběrnice u Socket AM2 pracuje na 1 GHz (stejně jako u Socket 939), což znamená datovou propustnost až 8 GB/s (je 16-bitová, může přenášet data v obou směrech současně).

Integrace dvou jader do jednoho čipu je dnes tím nejlepším pro SMP aplikace, jelikož dovoluje využití dvojnásobného počtu fyzických jader vzhledem k počtu samotných procesorů. Jednoprocesorová pracovní stanice s dvoujádrovým CPU se tak chová jako dvouprocesorová a blíží se jí rovněž svým výkonem.

"Box" verze jsou dodávány v retailovém balení spolu s přiměřeným chladičem. Pro jejich korektní použití na základních deskách doporučujeme vždy aktualizovat BIOS na vhodnou novější verzi.
 

Parametry

 
 
Druh procesoru  Desktopový
Kategorie produktu  Procesor
Set s chladičem  Ano
Socket  Socket AM2 patice
Stav produktu  Nový
Typ procesoru  Athlon 64 X2 Dual Core
Velikost L3 cache  1024 v KB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.amd.com


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi