ALAVIS MAX Genetics TimeLock NMN 60 kapslí

Exa kód : PES104239
 
 
 
 

 

ALAVIS MAX Genetics TimeLock NMN 60 kapslí
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 253 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 119 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 63  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Alavis

Exa kód:PES104239
Kód výrobce:V411
 

 

Popis

"Jediné, co nelze koupit je čas. Lze však ovlivnit kvalitu života a jeho délku."

ALAVIS™ MAX Genetics TimeLock obsahuje látku NMN, která má pozitivní efekt pro zpomalení stárnutí organizmu, také každodenně stimuluje mentální a fyzickou energii:

  • NMN (nikotinamid mononukleotid)

je jednou ze dvou forem vitaminu B3. Vitamin B3 patří mezi vitaminy rozpustné ve vodě. Je součástí mnoha důležitých koenzymů a významně se podílí na metabolismu sacharidů, lipidů a proteinů, a také na energetickém metabolismu. Kromě toho hraje důležitou roli při opravách DNA uvnitř buněk, dále se uplatňuje při dělení buněk a podílí se na správném fungování imunitního systému.

  • Resveratrol

zpomaluje stárnutí, podporuje produkci takzvaných genů dlouhověkosti. Jedná se o látku přírodního původu (z vinné révy), která patří do skupiny polyfenolů. Je silným antioxidantem, podporuje výkonné a silné srdce i dobrou funkci celé cévní soustavy včetně optimálního krevního tlaku, napomáhá udržet elasticitu a mladistvý vzhled pokožky.

  • Vitamin C

patří mezi nejdůležitější vitaminy. Významně ovlivňuje aktivitu řady hlavních regulačních systémů v těle.

  • Lecitin

je neodmyslitelně spojený se správným fungováním našeho těla. Je součástí buněčných membrán a najdete ho v játrech, nervové tkáni, plicích, srdci a ve svalové tkáni. Vyšší potřeba lecitinu nastává při nadměrné tělesné a psychické námaze a únavě. Podporuje dobrý zdravotní stav starších lidí. U sportovců účinkuje lecitin jako energetický zdroj pro svaly a mozek. Doba zotavení po tělesné námaze se díky němu zkrátí.

Další informace

Složení (1 kapsle 0,555 g): Nikotinamid mononukleotid 99%, liposomální vitamin C (L-askorbová kyselina, maltodextrin, glycerol, lecitiny), hydroxypropylmethylcelulosa (vegetariánská kapsle), Veri-te™ resveratrol (z kvasinek Sacharomyces cerevisiae), hořečnaté soli mastných kyselin (látka protispékavá).

Aktivní látky (2 kapsle): Nikotinamid monomukleotid 99 % 500 mg, liposomální vitamin C (vitamin C 160 mg = 200 % RHP*) 246 mg, Veri-te™ resveratrol (z kvasinek Sacharomyces cerevisiae, resveratrol min. 98 %) 153 mg.

*RHP – referenční hodnota příjmu

Dávkování: Užívejte 2 kapsle 1x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí se dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti a dospívající, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte dobře uzavřené dle skladovacích podmínek.

Balení: 60 kapslí

Výrobce: Patron ca, s.r.o., člen skupiny Mike.M capital a.s., sídlo společnosti: Thámova 402/4, 186 00 Praha 8, provozovna: P3 Prague D8, Hala 3, Zdibsko 614, 250 67 Klecany, Česká republika.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi