Acer Predator GM712

Exa kód : ACP105099
 
 
 
 

 

Acer Predator GM712
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor
 
 

26 469 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

21 876 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 323  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Acer

Exa kód:ACP105099
Kód výrobce:MR.JUX11.001
 

 

Herní Smart projektor se 4K rozlišením, jasem až 4 000 ANSI lumenů, technologií HDR10, 240Hz obnovovací frekvencí a herním režimem zobrazí obsahy na profesionální úrovni.

Vstupte do herního světa na kino plátně

Acer Predator GM712 představuje výkonné projekční zařízení, které slouží k zobrazení herních obsahů na vysoké úrovni. Připojte jej k vašemu PC nebo herní konzoli a vychutnejte si hraní her s přáteli či rodinou na velké ploše plné jasných a sytých barev. Projektor dokáže zobrazit obsah ve 4K UHD kvalitě až na 300" obrazovce. Je jen na vás, jaký poměr stran si zvolíte. Na výběr je 4 : 3 nebo oblíbený 16 : 9. S funkcí automatické vertikální projekce vyrovná lichoběžníkové zkreslení obrazu v případě, že bude nesprávně umístěn.

Barvy, které vás pohltí

Rozsviťte váš interiér. Acer Predator GM712 disponuje jasem až 4 000 ANSI lumenů a kontrastním poměrem až 10 000 : 1. S HDR10 dokážete zesvětlit a oživit i tmavší místa. Kontrast a jasnější odstíny se postarají o vyvážené zpracování obrazu. Ocení to zejména hráči akčních her, kdy bude snazší lokalizovat a zaměřit nepřítele.

Rychlejší akce než kdykoli předtím

Buďte ve výhodě proti nepříteli. Připojte vaši herní konzoli nebo PC a vychutnejte si plynulé hraní s vysokou obnovovací frekvencí. V optimálním rozlišení Full HD na PC dosáhnete obnovovací frekvence obrazu až 240 Hz au konzole až 120 Hz v režimu Variabilní obnovovací frekvence. Tato variabilní obnovovací frekvence se postará o snížení latence a pomůže při synchronizaci obrazu s herní platformou.

Režim dle vašich požadavků

Díky hernímu režimu, který nabízí projektor Acer Predator GM712, doladíte váš obraz přesně tak, jak budete pro daný moment potřebovat. Pohrajte si s kontrastem a úrovněmi tmavých odstínů, abyste lokalizovali a odhalili soupeře. Fotbalový režim se postará o vylepšení jasu, sytosti a ostrosti, abyste si vychutnali oblíbené sportovní pořady v jasných a živých barvách.

Bezdrátové připojení

Využijte nabídky předinstalovaného trhu aplikací Aptoide TV APP, které vám tento projektor nabízí. Bezdrátově se připojíte na více aplikací, jako například Netflix, Smart YouTube atd., abyste si užili sledování oblíbených filmů či seriálů na velkém plátně.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Kontrast  10000 : 1
Skutečné rozlišení projektoru  3840 x 2160
Stav produktu  Nový
Svítivost  4000 ANSI lumen
Technologie projektoru  DLP
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo produktu, které vždy obsahuje 22 znaků a číslic, písmeno O není použito.
2 - Pokud je sériové číslo na produktu nečitelné a produkt nelze zapnout, stačí Part number (SNID nebo PNC), které obsahuje 8 znaků.
3 - Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 531 027 777 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na adrese: http://customercare.acer-euro.com/customerselfservice/CaseBooking.aspx.
4 - Servis do 2 pracovních dní zašle kurýra DPD pro Vaše zařízení.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.acer.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi