Acer P5535

Exa kód : ACP105093
 
 
 
 

 

Acer P5535
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor
 
 

22 019 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

18 198 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 101  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Acer

Exa kód:ACP105093
Kód výrobce:MR.JUM11.001
 

 

Projektor s Full HD rozlišením, max. úhlopříčkou promítání 300", technologií DLP 3D, jasem 4 500 lumenů a 120Hz obrazem zajistí dokonalé filmové zážitky.

Rozlišení Full HD

Úchvatný obraz s poměrem stran 16 : 9 a maximální úhlopříčkou 300" v nativním rozlišení Full HD vypadá tak realisticky, jako když vyhlédnete z okna.

Jas 4 500 lumenů

Díky jasu až 4 500 lumenů a kontrastnímu poměru až 20 000 : 1 bude obraz výjimečně čistý a zářivý na dálku i za denního světla nebo ve středně velkých až větších prostorách.

Technologie DLP

Projektor nabízí zábavu, čistý ostrý obraz, skvělou čitelnost a věrné barvy díky špičkové technologii DLP. DLP technologie využívá miliony malých zrcadel k maximalizaci dostupného světelného výkonu, zatímco přirozená rychlost a vysoký kontrast ANSI lumenů fungují v dokonalé harmonii. DLP projektory se zároveň vyznačují vysokými kontrastními poměry pro bezchybné vykreslování malých textů a jemných čar.

ColorBoost 3D

Projektor se může pochlubit funkcí ColorBoost 3D, díky které je projekce maximálně výrazná. Po jednoduchém nastavení stačí stisknout tlačítko a budete obklopeni jasnou a výkonnou projekcí. Projektory Acer promítají díky technologii Acer ColorBoost 3D skutečně reálné barvy, a to jak u 2D, tak 3D obsahu.

Acer ColorSafe II

K věrné reprodukci barev využívá projektor technologii ColorSafe II a dynamický RGB model. Barvy si tím zachovávají maximální životnost i při dlouhodobém používání projektoru.

Acer LumiSense

Technologie Acer LumiSense upravuje jas a sytost barev na základě promítaného obsahu.

Rozlišení 1 080p s obnovovací frekvencí 120 Hz

Díky ostrosti rozlišení Full HD a pozoruhodné 120 Hz snímkovací frekvenci, které poskytují neuvěřitelně hladký obraz, vám nikdy neunikne žádný detail sportů, filmů a her v rychlém tempu.

Rozhraní a konektory

  • Kompozitní video
  • USB
  • 2× HDMI
  • 2× VGA vstup
  • VGA výstup
  • RJ-45
  • Audio vstup
  • Audio výstup

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Kontrast  10000 : 1
Skutečné rozlišení projektoru  1920 x 1200 (WUXGA)
Stav produktu  Nový
Svítivost  4500 ANSI lumen
Technologie projektoru  DLP
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo produktu, které vždy obsahuje 22 znaků a číslic, písmeno O není použito.
2 - Pokud je sériové číslo na produktu nečitelné a produkt nelze zapnout, stačí Part number (SNID nebo PNC), které obsahuje 8 znaků.
3 - Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 531 027 777 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na adrese: http://customercare.acer-euro.com/customerselfservice/CaseBooking.aspx.
4 - Servis do 2 pracovních dní zašle kurýra DPD pro Vaše zařízení.
Sériové číslo:
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.acer.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi