Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

YENKEE YMS 3028BE OVERLORD

Exa kód : FAS101509
 
 
 
 

 

YENKEE YMS 3028BE OVERLORD
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Drátová myš, Drátová herní myš, Barva Modrá, Herní provedení, Optická, Počet tlačítek myši 7, Maximální DPI 4000, Rozhraní USB, včetně podložky pod myš
 
 

499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

412 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? včetně podložky pod myš

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

YENKEE

Exa kód:FAS101509
Kód výrobce:YMS 3028BE
 

 

Všechno vidím!

Ve svém těle ukrývám senzor Avago 3050, který miluje celá herní komunita. Dokáže rozpoznat sebemenší pohyb myši a jeho reakce jsou bleskové. Se mnou se ti povede každý headshot!

Jsem citlivá!

Ale ne k tvým nepřátelům ve hře.

Můžu mít od 500 do 4000 DPI! Záleží jen na tobě, jakou ze čtyř úrovní rozlišení si zvolíš. Anebo si vše nastav dle vlastních potřeb.

Se mnou budeš mít vysněnou přesnost, a především dechberoucí rychlost při míření, díky které zvítězíš i nad nejtěžším soupeřem.

Jsi klikař? Mně to nevadí.

Mě se jen tak nezbavíš. Od výroby mám u nejvíce namáhaných tlačítek vysoce odolné mikrospínače OMRON, které vydrží minimálně 10 miliónů kliknutí!

O sedm kroků blíže k výhře!

Na mém těle se nachází 7 programovatelných tlačítek, které ti usnadní každou bitvu, ale i práci.

Ovládní mě

V balení nalezneš software v češtině, se kterým jednoduše nastavíš barvu podsvícení, makra, frekvenci snímání, citlivost a rychlost kurzoru nebo dvojkliku. Svoje vysněné nastavení si můžeš uložit až do pěti profilů a následně mezi nimi volit dle potřeby.

Zvládnu cokoliv.

Mám na těle tlačítka pro rychlou volbu režimů. Je jenom na tobě, jak si je nastavíš. Do školy, do práce nebo na hraní her? Anebo speciálně dle schopností tvé oblíbené postavy?

Pouhým jedním kliknutím si tak můžeš změnit, jak se budu chovat. Máš na výběr ze tří tebou nastavených režimů.

Ruku ze mě nesundáš!

Mám ergonomické tělo, díky kterému se mnou vydržíš i ty nejdelší raidy. Dokážu se přizpůsobit jakémukoliv úchopu a tvá ruka se nikdy neunaví!

Přiznej barvu!

Jakou barvu podsvícení si zvolíš, je jenom na tobě. Díky RGB LED si můžeš vybrat z miliónů barev!

Jsi na roztrhání? Já ne!

Mám 1,8 metru dlouhý opletený kabel s pozlaceným USB konektorem, který jen tak nezničíš. Skrze něj ti poskytnu rychlé a přesné připojení myši s maximální frekvencí až 1000 HZ.

Cílová rovinka

Na cestě za výhrou potřebuješ i herní podložku se speciálním povrchem s nízkým třením a neklouzavou gumovou základnou, která je součástí balení.

Martin Rota se svou skupinou RESISTANCE již nemůže dále trpět režim Sterakdaryho. Nechce už být jeho sluhou, a už vůbec se mu nehodlá poklonit. Plánuje vůdce svrhnout z trůnu a sám se ho ujmout. Nebude na to sám! Pomůže mu slovenský bratr ve zbrani – Matúš – který bude pomocí jedovatých praktik sabotovat činnost Sterakovy armády – OVERLORD.

Branná povinnost začíná 1. 11. 2017

a je jenom na tobě, jestli se necháš naverbovat do armády Overlord (modrá armáda) pod vedením loňského vítěze Sterakdaryho, nebo budeš chtít svrhnout jeho tvrdý diktátorský režim a podpoříš odboj Martina Roty – Resistance (červená armáda).

Stačí se přihlásit na stránce www.bitvabarev.cz a přidat se k jedné ze dvou armád. Svoji podporu můžeš znásobit přidáním unikátního kódu, který získáš nákupem gamingové myši YENKEE YMS 3028. Tím se zároveň zapojujíš do soutěže o ceny v celkové hodnotě 800 000 Kč!

Více informací na www.bitvabarev.cz


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Drátová myš
Provedení myši  Drátová herní myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Modrá
Herní provedení  Ano
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  7
Přepínač DPI  Ano
Maximální DPI  4000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi