Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Yamaha RX-V685, černá

Exa kód : YAM181417
 
 
 
 

 

Yamaha RX-V685, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

17 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

14 868 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 900  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Yamaha

Exa kód:YAM181417
Kód výrobce:RX-V685 BLACK
 

 
  • 7-kanálový mohutný prostorový zvuk
  • 90 W na kanál (8 ohmů, 20 Hz - 20 kHz, 0.06 % THD, 2 kanály řízeny)
  • 150 W na kanál (4 ohmy, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 kanál řízen)
  • 150 W na kanál (8 ohmů, 1 kHz, 10% THD, 1 kanál řízen)
  • Vestavěné Wi-Fi a kompatibilita s Wireless Direct pro snadné použití síťových funkcí
  • Bluetooth pro bezdrátové streamování hudby a Compressed Music Enhancer pro Bluetooth
  • Hudební streamovací služby AirPlay, Napster®, Spotify®, Pandora®, JUKE Tidal®, Deezer® a aplikace AV Controller
  • Podpora DolbyAtmos®, DTS:X
  • Kompatibilita s hlasovým ovládáním Amazon Alexa
  • Přehrává DSD 2.8MHz/5.6MHz, FLAC/WAV/AIFF 192kHz/24bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit
  • Kompatibilita s Gapless Playback umožňuje nepřerušované přehrávání bez mezer
  • 4K60p 4:4:4 Pass through, HDMI (6 vstupů/1 výstupy) s HDCP2.2 (3 vstupy/1 výstupy), podpora HDR a BT.2020, Audio Return Channel
  • HDMI vstup na čelním panelu, USB pro USB zařízení
  • Optimalizace zvuku YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) pro automatické nastavení reproduktorů
  • Funkce YPAO Volume zaručuje přirozený zvuk i při nízkých hlasitostech
  • Virtual Surround Back Speaker pro přehrávání 7.1-kanálového obsahu na 5.1-kanálovém systému
  • Extra Bass posiluje bohatý basový zvuk i při použití malých reproduktorů
  • Vyspělé OSD menu (angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština, japonština a čínština)
  • Podpora zvuku ve více zónách (Zone2)
  • Vstup Phono pro připojení gramofonu a přehrávání vinylových desek
  • Provoz v ECO režimu je asi o 20 % úspornější

Podpora nejnovějších zvukových formátů Dolby Atmos® a DTS:X™

DTS: X je další generací objektové, multi-dimenzionální audio technologie z DTS.
DTS: X vyjadřuje pohyb tekutiny zvuku k vytvoření neuvěřitelně bohatý, realistický a pohlcující zvukové kulisy - před, za, vedle a nad publikem - přesněji než kdykoliv předtím. Kombinace DTS: X a Yamaha AV přijímače naplní místnost multidimenzionálním zvukem, který Vám dává pocit, jako když jste přímo uprostřed příběhu na obrazovce.

Formát Dolby Atmos vás přenese z obyčejného okamžiku do mimořádně s podmanivého, vícerozměrného zvuku, který zaplní váš pokoj úžasnou bohatostí a hloubkou. Hudba, osoby a předměty ožívají s dechberoucím detailem a proudí v přesném choreografii všude kolem vás, takže máte pocit, že jste opravdu tam. Kombinace Dolby Atmos a AV přijímačů Yamaha vyplní místnost s multidimenzionální zvuk, který vám dává pocit, jako když jste přímo uprostřed příběhu rozvíjející se na obrazovce.

MusicCast

MusicCast je nová revoluce v oblasti síťového audia, všechny produkty MusicCast můžete používat společně nebo odděleně, je to zcela na vás. Ovládejte vše z jedné intuitivní aplikace, rychlé a snadno použitelné. Soundbar, bezdrátový reproduktor, AV receiver, HiFi zvuk podle toho, co vám vyhovuje nejlépe, můžete kombinovat a rozšiřovat MusicCast systém v čase.

MusicCast rozšiřuje možnosti

MusicCast využívá vysoce výkonnou bezdrátovou síť pro požitek z hudby a audia. Ta může přenášet digitální hudební obsah z telefonu, PC nebo NAS k jiným MusicCast zařízením ve vaší domácnosti. Můžete také sdílet hudbu z externích zařízení, jako jsou například TV nebo BD přehrávač připojené AV receiveru. Audio obsah z připojených Bluetooth smartphonů nebo tabletů může být také streamován do MusicCast zařízení v různých místnostech.

Bluetooth kompatibilita pro bezdrátové streamování hudby

Tento AV receiver je vybaven technologií Bluetooth, která vám umožní snadné bezdrátové přehrávání hudby z chytrých telefonů a dalších zařízení. Yamaha Compressed Music Enhancer je nyní optimalizován i pro přenos zvuku prostřednictvím Bluetooth, aby bylo zaručeno, že bude mít vaše hudba živý a temperamentní zvuk i při bezdrátové reprodukci.

Signálový procesor obnoví vysoké frekvence, které byly potlačeny kompresí zvuku, zajistí přirozenější rozvrstvení zvuku, lepší stereofonní vjem a čistší reprodukci nízkých frekvencí.

Bluetooth vstup/výstup

Nejnovější standard Bluetooth umožňuje nejen přijímat z mobilního zařízení, ale slouží i jako Bluetooth vysílač pro sluchátka a Bluetooth reproduktory

Domácí kino bez nutnosti kabelů

Nová řada AV receiverů YAMAHA přináší revoluční řešení pro realizaci domácího kina. Díky možnosti propojení nových komponentů YAMAHA MusicCast 20/50 budete moci umístit centr a prostorové reproduktory na místa, kde by jste klasickou cestou nebyli schopni reproduktory umístit. Objevte bezdrátový přenos kvalitního zvuku, a vychutnejte si tak nevšední zážitek při sledování domácího kina.

Objevte svobodu ovládání díky možnosti propojení skrz AMAZON ALEXA

Opravdu revoluční řešení ovládání nabídne možnost propojení s přístrojem hlasového ovládání AMAZON ALEXA, sdělte ALEXE co má přehrát a dále si už jen užívejte poslech oblíbeného interpreta či rádia.

Podpora 4K Ultra HD Full s 4K60p, HDCP2.2

Tento AV přijímač podporuje nejnovější HDMI® standardy. Díky přenosu 4K videa při 60 snímcích za sekundu pass-through si můžete plně vychutnat ve vysokém rozlišení kvalitu obrazu ve formátu 4K bez degradace. Samozřejmostí je HDCP2.2 standard ochrany autorských práv pro 4K video. Podpora HDR (High Dynamic Range) video, které poskytuje zvýšenou kvalitu obrazu tím, že současně umožňuje větší detail současně pro tmavou a světlou částe obrazu. Kromě toho podporuje širší barevný gamut BT.2020.br

HDMI s podporou 3D a Audio Return Channel

3D znamená, že je receiver schopen zpracovat data 3D signálu. Funkce Audio Return Channel umožňuje odesílání a přijímání dat po stejném HDMI kabelu, takže můžete poslouchat zvuk z TV prostřednictvím jednoho HDMI kabelu, bez potřeby dodatečného optického kabelu.

Vestavěné Wi-Fi a kompatibilita s Wireless Direct pro snadné použití síťových funkcí

Funkce Wi-Fi Built-in umožňuje bezdrátové propojení s vaším domácím bezdrátovým routerem, což značně zjednodušuje zapojení systému pro poslech hudby ze sítě a využití hudebních streamovacích služeb. Pokud není Wi-Fi router k dispozici, umožní unikátní Wireless Direct nejen streamovat hudbu přímo z chytrého telefonu nebo tabletu prostřednictvím aplikace AV Controller (funkce Music Play) či AirPlay v operačním systému iOS, ale můžete také pomocí aplikace AV Controller svůj AV receiver ovládat.

Vysvětlení:

  • Typical Wi-Fi connection = Typické Wi-Fi připojení
  • Wireless Router = Bezdrátový router
  • Music Streaming = Streamování hudby
  • App Control = Ovládání z aplikace
  • Streaming Services/Internet Radio = Streamovací služby/Internetové rádio
  • Smartphone/Tablet = Chytrý telefon/Tablet
  • You can not access the Internet music content via Wireless Direct. * Prostřednictvím Wireless Direct nemůžete přistupovat k internetovému hudebnímu obsahu.

Síťové funkce

Tento AV receiver poskytuje řadu síťových funkcí, které vám umožní přístup k více zdrojům a také rozšíří možnosti ovládání. Receiver můžete připojit ke své domácí síti nebo internetu a vychutnat si poslech internetových rádií, služeb Spotify*, Pandora®, JUKE, Napster®, Rhapsody®, SiriusXM*, a nově také Tidal®, Deezer®, nebo hudby uložené ve vašem NAS úložišti a domácím PC. Aplikace AV Controller (ke stažení na portálech iTunes App Store nebo Google play) vám umožní ovládat různé funkce receiveru z vašeho iPodu, iPhonu, iPadu nebo Android telefonu či tabletu.
*Dostupnost hudebních služeb závisí na konkrétním regionu.

Vysvětlení

  • Network = Síť
  • Internet Radio/Streaming Services = Internetové rádio / Streamovací služby
  • Broadband Router = Širokopásmový router
  • Network AV Receiver = Síťový AV receiver
  • AV Controller App = Aplikace AV Controller
  • Smart Phone/Table = Chytrý telefon / tablet

Phono vstup pro přehrávání Vinylů

Tento model je vybaven PHONO vstupem pro připojení gramofonů.

Aplikace AV Controller pro jednoduché a pohodlné ovládání

Tento AV receiver umožňuje používat aplikaci Yamaha AV Controller, která je ke stažení na portálech iTunes App Store a Google Play, a s jejíž pomocí můžete receiver zapínat a vypínat, ovládat hlasitost, volit vstup a DSP režimy a ovládat další funkce, to vše jednoduše ze svého iPhonu nebo zařízení Android. Můžete také použít až 23* různých jazyků a přizpůsobit uživatelské rozhraní, například skrytím nepoužívaných ikon nebo přejmenováním jednotlivých funkcí. K dispozici je také verze pro tablety.
* Platné k jaru 2014

Konfigurovatelné DSP parametry umožňují jednoduché a detailní nastavení receiveru

Tento AV receiver je vybaven řadou zvukových programů využívajících originální DSP technologii Yamaha. S jejich pomocí ve svém pokoji snadno vytvoříte zvuková pole jako ve skutečném kině nebo koncertním sále a vychutnáte si přirozená stereofonní zvuková pole. Nyní můžete použít aplikaci AV Controller a s její pomocí nastavit DSP parametry podle svých preferencí, typu hudby či filmu, nebo nálady, kterou chcete navodit. Nastavení můžete provést v jednom ze dvou režimů: základním Basic a pokročilém Advanced.

Základní režim

Zvukový prostor nastavte jednoduše jeho roztažením nebo zúžením.

Pokročilý režim

Umožňuje detailní nastavení různých parametrů, jako je reverb, počáteční zpoždění a živost.

AirPlay umožňuje streamování hudby do AV receiveru

AirPlay

Tento AV receiver podporuje AirPlay, takže můžete přijímat hudbu bezdrátově streamovanou z iPodu, iPhonu nebo iPadu, stejně jako z iTunes na počítačích Mac nebo PC. Hudbu z vašich mobilních zařízení nebo počítače si tak můžete snadno vychutnat prostřednictvím systému domácího kina. Na displeji AV receiveru můžete zobrazit metadata jako název skladby, jméno interpreta nebo název alba*.
*Některé modely nepodporují zobrazení názvu alba.

Streamujte miliony skladeb prostřednictvím Spotify Connect

S aplikací Spotify ve svém chytrém telefonu získáváte okamžitý přístup k milionům skladeb. A nyní můžete díky Spotify Connect tyto skladby streamovat do svého systému Yamaha. Jednoduše stiskněte tlačítko přehrávání a hudba se začne streamovat. A co víc, pokud posloucháte hudbu ze svého telefonu venku a přijdete domů, skladba se začne jako kouzlem okamžitě streamovat do vašeho AV receiveru, takže si můžete užít nepřerušený poslech hudby. Můžete také upravovat playlisty a přijímat telefonní hovory během poslechu hudby.

*Vyžaduje aplikaci Spotify a prémiový účet. Další informace naleznete na spotify.com.
Vyzkoušejte ve svém centru domácí zábavy Yamaha službu Spotify Premium na 30 dní zdarma.
http://spotify.com/yamaha
*Dostupnost služby Spotify se může v jednotlivých regionech lišit.

JUKE přináší všechnu vaši oblíbenou hudbu

  • Grafické uživatelské rozhraní
  • Pouze model s GUI
  • Uživatelské rozhraní aplikace
  • Streamovací služba JUKE nabízí přístup k jedné z nejobsáhlejších hudebních knihoven na světě. K dispozici je pro vás více než 30 milionů skladeb všech žánrů z více než 80 000 vydavatelství. Vychutnejte si své oblíbené skladby v nejvyšší zvukové kvalitě díky technologii Dolby Pulse a přehrávejte hudbu kdekoli a kdykoli chcete. JUKE je k dispozici jako prémiová předplacená služba za 9,99 Euro měsíčně.

Další informace naleznete na www.myjuke.com.

Široká podpora zvukových kodeků a formátů

USB/Síťové audio

Formát
Vzorkovací kmitočet/Bitrate

  • FLAC
    • až 192kHz/24bit
  • DSD
    • až 5,6MHz
  • AIFF
    • až 192kHz/24bit
  • WAV
    • až 192kHz/24bit
  • ALAC
    • až 96kHz/24bit
  • MP3
    • až 48kHz/320kbps
  • MPEG-AAC
    • až 48kHz/320kbps
  • WMA
    • až 48kHz/320kbps

Tento AV receiver je kompatibilní s mnoha audio formáty, jako například Dolby True HD a DTS-HD Master Audio. Je také kompatibilní s audio kodeky o vysokém rozlišení, jako jsou DSD / AIFF / FLAC / WAV / Apple Lossless. Prostřednictvím síťového nebo USB připojení si vychutnáte vynikající zvukovou kvalitu celé řady HD audio kodeků.

Kompatibilita s Gapless Playback umožňuje nepřerušované přehrávání bez mezer

Mnoho záznamů živých koncertů a alb klasické hudby nemá mezi jednotlivými skladbami mezery. Gapless playback zaručí, že mezi jednotlivými audio soubory nebudou žádné přestávky. Je tak zaručen nepřerušovaný poslech, přesně jak autoři díla zamýšleli.
* Kompatibilní s WAV, FLAC a ALAC formáty, a vstupem z USB / PC / NAS.

Vysvětlení:

  • Non-gapless playback = Přerušovaná reprodukce
  • Track A = Skladba A
  • Silent interval = Interval ticha
  • Track B = Skladba B
  • Eliminates silent intervals for continuous play = Eliminuje intervaly ticha pro nepřerušovanou reprodukci
  • Gapless playback = Nepřerušovaná reprodukce

Koncepce Total Purity pro nejjemnější kvalitu zvuku

Vysvětlení:

  • High Drive Amp Technology = Technologie High Drive Amp
  • High Purity Pre-amplification = High Purity předzesilovače
  • Yamaha Total Purity Concept = Koncepce Yamaha Total Purity
  • Anti Vibration Technology = Antivibrační technologie
  • Independent Pure Power Supply = Nezávislé napájení Pure Power

Koncepce Total Purity, kterou Yamaha rozvíjí již řadu let, zahrnuje technologii výkonových zesilovačů high drive amp, předzesilovače high purity, antivibrační technologii a nezávislé zdroje napájení pure power. Všechny modely mají plně diskrétní výkonové zesilovače, které pomáhají eliminovat zkreslení. Používají také nezávislé zdroje napájení pure power, umožňující napájet odděleně analogové a digitální okruhy, takže digitální šum neovlivňuje analogové obvody. Antivibrační chladiče jsou navrženy tak, aby potlačovaly vibrace tranzistorů a akustický tlak. Nezávislé napájecí zdroje pro D/A převodníky jsou navrženy tak, aby ještě více eliminovaly šum. Až do nejmenšího detailu jsou tyto AV receivery navrženy s maximálním důrazem na nejvyšší možnou kvalitu zvuku.

Diskrétní konfigurace zesilovačů pro špičkovou kvalitu zvuku

Tento AV receiver byl navržen se silným důrazem na dosažení mimořádné čistoty zvuku. Využívá diskrétní konfiguraci zesilovače a PLL obvod pro potlačení jitteru. To vše přispívá k mimořádným zvukovým vlastnostem receiveru.

Aplikace AV Setup Guide usnadňuje nastavení systému

AV Setup Guide je aplikace, se kterou je nastavení receiveru mnohem snazší, a pomůže vám také se zapojením kabelů mezi AV receiverem a zdroji signálu. Aplikace vás provede jednotlivými procedurami, například připojením reproduktorů, televizoru a zdrojů signálu, nebo přiřazením zesilovačů. Ilustrace systému a obrázky skutečného AV receiveru vám pomohou snáze pochopit, jak provést zapojení mezi zařízeními. Nastavení celého systému tak bude mnohem rychlejší. Aplikace je dostupná v řadě jazyků. Navrženo pro tablety iOS a Android.

Vyspělé vícejazyčné grafické rozhraní

Nejnovější grafické uživatelské rozhraní (GUI) Yamaha nabízí vysoké rozlišení s přehlednými a snadno ovladatelnými menu a obsahuje také volitelné stavové lišty, které zobrazují vstupní zdroj, úroveň hlasitosti, DSP režim a formát zvuku. GUI nabízí na výběr z osmi jazyků (angličtinu, francouzštinu, němčinu, španělštinu, italštinu, ruštinu, japonštinu a čínštinu) a lze jej zobrazit přes normální i 3D obraz.

Tlačítka SCENE pro spuštění reprodukce jedním dotykem

Stisk tlačítka SCENE zapne AV receiver a zvolí vstupní zdroj a DSP režim. Jednotlivá tlačítka můžete přenastavit na jiné zdroje tak, že vyberete zdroj a DSP režim, načež na 3 vteřiny stisknete požadované tlačítko SCENE. K dispozici jsou možnosti volení zdroje BD/DVD, TV, FM/AM rádio a síťový zdroj/NAS

HDMI CEC pro jednoduché ovládání

Vysvětlení:

  • Power on and source selection = Zapnutí a volba zdroje
  • Blu – ray Disc Player = Blu ray přehrávač
  • Power on and play start = Zapnutí a spuštění reprodukce

Další předností HDMI je dostupnost funkce CEC. Když je přístroj připojen k CEC kompatibilnímu televizoru, bude se zapínat a vypínat spolu s TV a k ovládání hlasitosti můžete použít dálkový ovladač televizoru. CEC poskytuje také pokročilé funkce s ostatními komponenty. Například můžete dálkový ovladač receiveru použít k ovládání hudebních funkcí přehrávače, například přeskočení na další skladbu nebo zastavení reprodukce.
*Všechna připojená zařízení musejí být HDMI CEC kompatibilní. Některé CEC kompatibilní televizory / přehrávače nemusejí s receiverem spolupracovat.

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) optimalizace zvuku

YPAO-R.S.C. zanalyzuje akustiku místnosti a změří různé charakteristiky reproduktorů a poté zkalibruje zvukové parametry tak, aby bylo dosaženo optimálního zvuku. Používá technologii R.S.C. pro optimalizaci prvotních odrazů a docílení studiové kvality zvuku. Nabízí také funkci DSP Effect Normalisation, která upravuje parametry programů CINEMA DSP podle odrazů zvuku.

Vysvětlení:

  • Effects of YPAO Reflected Sound Control = Efekt YPAO Reflected Sound Control
  • Direct sound (D) = Přímý zvuk (D)
  • Adjustment = Upravení
  • Reflected Sound Control suppresses early reflections that make the sound muddy and indistinct. = Reflected Sound Control potlačuje prvotní odrazy, které zhoršují zřetelnost zvuku.
  • Level = Úroveň
  • Time = Čas
  • Multi-point Measurement = Vícebodové měření

Funkce YPAO Volume zaručuje přirozený zvuk i při nízkých hlasitostech

Lidské ucho je méně citlivé na zvuky s vysokými a nízkými frekvencemi, a to zejména při nízkých hlasitostech. YPAO Volume aplikuje fyziologickou korekci ekvalizéru a se změnami hlasitosti automaticky upravuje intenzitu vysokých a nízkých frekvencí. S použitím výsledků YPAO měření jsou korekce ekvalizéru optimalizovány na míru vašemu systému a akustickým charakteristikám poslechové místnosti.

Vysvětlení:

  • Listening level at low volume = Slyšitelnost při nízké hlasitosti
  • Low = Nízké
  • Level = Úroveň
  • High = Vysoké
  • Frequency = Frekvence

HD Audio se CINEMA DSP 3D a VPS (Virtual Presence Speaker)

CINEMA DSP 3D poskytuje široké, vysoké a celistvé zvukové pole. Formát dekódování HD Audio vám umožní poslech HD Audio zdrojů. Virtual Presence Speaker přináší trojrozměrný zvuk bez použití skutečných presenčních reproduktorů.

Virtual Presence Speaker a Virtual Surround Back Speaker

Funkce Virtual Presence Speaker používá centrální a prostorové reproduktory k vytvoření virtuálních prezenčních reproduktorů. Vychutnejte si CINEMA DSP 3D režim prostorového zvuku i v prostředích s omezeným počtem reproduktorů. Navíc tento režim nabízí funkci Virtual Surround Back Speaker. I bez použití zadních prostorových reproduktorů si můžete vychutnat přirozenější zvuk přicházející z prostoru za vámi.

Virtual CINEMA FRONT přináší virtuální 7kanálový prostorový zvuk s vysokou kvalitou a rozlišením

I tam, kde není možné instalovat prostorové reproduktory za poslechovou pozici, dokáže Virtual CINEMA DSP vytvořit virtuální 7kanálový prostorový zvuk plný realismu, a to pouze ze dvou předních reproduktorů. Funkce Virtual CINEMA FRONT vám umožní umístit dva prostorové reproduktory a centrální reproduktor dopředu a vychutnat si tak virtuální 7kanálový prostorový zvuk s ještě vyšší kvalitou a rozlišením a vynikající lokalizací zadního virtuálního zvuku. Přidání dvou doplňkových předních prezenčních reproduktorů poskytne trojrozměrné zvukové pole, které vám umožní vnímat vertikální rozměr a hloubku a vertikální pohyb zvuku. Máte tak více flexibility při aranžování reproduktorů v místnosti a snazší cestu k vysoce kvalitnímu prostorovému zvuku.

Vysvětlení:

  • Virtual Speakers = Virtuální reproduktory
  • Actual Speakers = Skutečné reproduktory

Extra Bass poskytuje bohatý basový zvuk i při použití malých reproduktorů

Exkluzivní technologie Yamaha pro posílení hlubokých frekvencí přináší bohatší basy, než byste čekali od reproduktorů dané velikosti, přitom dobrou lokalizaci a vyvážení zvuku i při použití kompaktních předních reproduktorů. Je-li použit subwoofer, vylepšuje hlasitost celého nízkofrekvenčního pásma reproduktorového systému, nejen předních reproduktorů, ale i basů ze subwooferu. Můžete si tak vychutnat hudbu a zvuk filmů s mimořádnou energií a silou.

Zóna 2 - Extra Bass pro větší požitek v jiné místnosti

Použijte funkci Extra Bass pro zesílení basových tónů nejen v hlavní místnosti, ale i v systému v jiné místnosti (Zóny 2). Dokonce i u kompaktních reproduktorů nebo v nástěnných reproduktorech, které zpravidla postrádají basy, slyšíte všechny zdroje se silným basovým zvukem.

Zóna 2 - Samostatný ekvalizér pro optimální zvuk ve druhé místnosti

Automaticky nastavuje vyvážení basů a výškových kmitočtů tak, aby odpovídala hlasitosti systému v jiných místnostech (zóna 2). Vychutnejte si filmy a hudbu s přirozenou rovnováhou kvality zvuku i při nízkých hlasitostech.

Vylepšení komprimované hudby

Při zakódování hudby do digitálně komprimovaného formátu, například MP3, dochází ke zhoršení frekvenční charakteristiky. Compressed Music Enhancer společnosti Yamaha používá sofistikované DSP algoritmy, které dokáží obnovit ztracené informace, takže hudba zní vždy tak, jak má.

Subwoofer Trim pro lepší vykreslení zvuku

Překryv frekvencí způsobí, že se zvuk posune směrem k subwooferu Čistě separované frekvence umožní stabilní přední zvuk
Subwoofer Trim vylepšuje nízké frekvence a zabraňuje překryvu s výstupem předních reproduktorů. Výsledkem je čistší, lépe definované zvukové pole a plynulá frekvenční charakteristika. Když v konvenčních systémech dochází k překryvu frekvencí, “posouvá” se celý zvuk směrem k subwooferu. Subwoofer Trim řeší tento problém čistým oddělením nízkých frekvencí subwooferu. Výsledkem je stabilizace předního zvukového pole a dobré vyvážení basového zvuku.

Inteligentní přiřazení zesilovačů

Intelligent Amp Assign přiřadí na základě vybrané funkce kanály zesilovače automaticky příslušným reproduktorům. Například v 7.1kanálovém systému, když je vypnutá Zóna 2, bude všech 7.1 kanálů použito v hlavní zóně. Avšak pokud je Zóna 2 zapnutá, bude výkon dvou Zadních prostorových kanálů přesměrován na dva reproduktory v Zóně 2 a Hlavní zóna bude používat 5.1 kanálů. Podobně, když je zapnuto CINEMA DSP 3D, budou napájeny dva Přední prezenční reproduktory a ne dva Zadní prostorové reproduktory. Když je CINEMA DSP 3D vypnuto, je situace opačná. Díky Intelligent Amp Assign není třeba přepojovat reproduktorové kabely na zadním panelu receiveru - další ze způsobů, jak vám Yamaha usnadňuje život.

Vysvětlení:

  • Speaker channels are assigned automatically. = Reproduktorové kanály jsou přiřazeny automaticky.
  • Main Zone: 7.1 – channel = Hlavní zóna: 7.1 kanálů
  • Surround Back Off = Zadní prostorové vypnuté
  • Main Zone: 5.1 – channel = Hlavní zóna: 5.1 kanálů
  • Zone 2: 2 – channel = Zóna 2: 2 kanály

Režim ECO snižuje spotřebu o 20%*

Nový režim Yamaha ECO snižuje spotřebu energie přibližně o 20%. Lze jej nastavit v hlavním menu grafického rozhraní GUI.
* V porovnání se spotřebou při vypnutém ECO režimu (měření Yamaha).

Volitelné automatické vypnutí

Automatické vypnutí do pohotovostního režimu umožňuje šetřit energii vypnutím napájení po 20 minutách nebo 2, 4, 8 či 12 hodinách nečinnosti.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi