Produkt je vyřazen!
 

 

Yamaha RX-S602D, titánová

Exa kód : YAM181415
 
 
 
 

 

Yamaha RX-S602D, titánová
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

16 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

13 628 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 825  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Yamaha

Exa kód:YAM181415
Kód výrobce:RX-S602D TITAN
 

 

Kompaktní, vysoce kvalitní konstrukce

5.1-kanálový síťový AV receiver Yamaha RX-S602 přináší skvělý zvukový výkon ve své třídě díky propracovanému napájení, pečlivě vybraných a zakázkově navržených součástí, hliníkovému čelnímu panelu a kvalitním šroubovacím reproduktorovým svorkám.

Užijte si digitální rádio DAB/DAB+

Funkce Digital Audio Broadcasting s funkcí DAB a zdokonalenou funkcí DAB+ nabízí velký výběr rozhlasových stanic s vysokou kvalitou zvuku. Mezi další výhody patří automatický výběr dostupných stanic z vhodného seznamu a užitečné zobrazení informací včetně názvu stanice a hudebního žánru.
* Dostupnost příjmu DAB/DAB+ vysílání se liší podle regionu.

Optimalizace zvuku YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control)

YPAO-R.S.C. analyzuje akustickou situaci místnosti, měří různé vlastnosti reproduktorů a potom kalibruje zvukové parametry pro dosažení optimálního zvuku. Zařízení Reflected Sound Control používá korekci odražených zvuků jako při zvukových studiích. Poskytuje také normalizaci efektu DSP, který mění parametry CINEMA DSP podle odražených zvuků. Je to jako mít profesionálního zvukaře v bytě, který kalibruje váš systém a vytváří ideální prostor pro poslech s dokonale vyváženým zvukem

MusicCast

MusicCast představuje revoluci v oblasti síťového audia. Všechny produkty MusicCast můžete používat dohromady nebo samostatně. K ovládání slouží jediná aplikace s intuitivním rozhraním a její použití je rychlé a snadné. Můžete používat zvukový projektor, bezdrátový reproduktor, AV receiver, komponenty HiFi, zkrátka cokoli vám vyhovuje, kombinovat jednotlivé prvky a postupně svůj systém MusicCast rozšiřovat.

Přehrávání zvuku v dalším pokoji

Díky kompatibilním konektorům reproduktorů může tento systém vysílat stejný (nebo odlišný) zvukový obsah přehrávaný v hlavní místnosti pro přehrávání v jiné místnosti - Zone2. Například, pokud máte ve své ložnici nebo v kuchyni instalovány reproduktory, můžete jít do této jiné místnosti a vychutnávat si poslech téhož nebo jiného zvuku.

Připojení Bi-amp

Tento AV přijímač je vybaven možností připojení reproduktorů systémem Bi-amp, který umožní napájet výškové a basové měniče předních reproduktorů (L, R) nezávislými zesilovači a samostatnými kabely, což umožňuje dosáhnout ještě kvalitnější zvuk z předních kanálů. Pro zapojení jsou nutné kompatibilní reprosoustavy, které mají dva páry vstupních terminálů a čtyři soupravy kabelů reproduktorů (dvě sady pro každý reproduktor).

Bezdrátové prostorové reproduktory

Kombinujte tento AV přijímač s hudebním reproduktorem Yamaha MusicCast 50 nebo MusicCast 20 a vychutnejte si úžasné pohodlí při vytváření domácího kina s bezdrátovými zadními reproduktory. A co víc, získáte úžasně realistický zvuk s jednoduchým nastavením. Snadno proměníte současnou obývací pokoj na zábavné prostředí, kde si můžete plně vychutnat filmy a hudbu.

Zažijte 7.1-kanálový zvuk s technologií virtuálních reproduktorů

Při CINEMA DSP 3D funkce Virtual Presence Speaker plně využívá středové a prostorové reproduktory k vytvoření slyšitelných informací z místa, kde jsou běžně nainstalovány přední horní reproduktory. Navíc, tento model je vybaven funkcí Virtual Surround Back Speaker. Dokonce i bez použití prostorových zadních reproduktorů můžete dosáhnout přirozený prostorový zvuk díky přehrávání CINEMA DSP 3D - což vám poskytne virtuální ekvivalent až do 7.1-kanálového prostorového zvuku, a to i při konfiguraci s 5.1 reproduktory.

Streamovací služby s hudbou z celého světa

Prozkoumejte hudební svět s hudebními služby streamování z celého světa* po připojení přijímače k ??internetu přes LAN nebo Wi-Fi. Synchronizace playlistů a písni z vašeho chytrého telefonu nebo počítače se přesune do RX-S602, které umožní poslouchat vaše oblíbené písničky a objevovat novou hudbu.
* Dostupnost služeb na streaming hudby se liší podle regionu a některé služby mohou být zpoplatněny.

Bezdrátové streamování

AV receiver Yamaha RX-S602 s podporou bezdrátové funkce Bluetooth bude ideálním řešením do každé domácnosti. Umožňuje pohodlně a jednoduše přenášet zvukový obsah bez omezujících kabelů. Ať už z mobilních telefonů, tabletů nebo jiných kompatibilních zařízení. Yamaha Compressed Music Enhancer optimalizuje zvuk tak, aby byla dosažena nejvyšší možná kvalita reprodukce. Signálový procesor frekvence obnoví, čímž zajistí přirozenost a čistotu zvuku.

Audio Return Channel a 3D podpora

Bez větších potíží dokáže zpracovat i data 3D signálu. Audio Return Channel je zase funkce, jejímž prostřednictvím lze odesílat a přijímat zvukové data do stejného HDMI kabelu, ale také umožňuje poslouchat zvuk televizoru pomocí jednoho HDMI kabelu. Samozřejmě bez potřeby dalšího dodatečného optického kabelu.
Wi-fi a Wireless Direct kompatibilita
Bezdrátové propojení s vaším domácím routerem umožňuje zabudované Wi-Fi. Využití hudebních streamovacích služeb a zapojení systému pro poslech hudby je tak mimořádně jednoduché a intuitivní zároveň. Wireless Direct zajišťuje nejen streamování hudby přímo z vašeho chytrého telefonu nebo tabletu přes aplikaci AV Controller nebo AirPlay, ale dokonce v aplikaci AV Controller víte AV receiver i ovládat.

AV Controller aplikace

Ovládání i samotnou obsluhu usnadňuje aplikace AV Controller, která je dostupná ke stažení v obchodech iTunes App Store a Google Play. Umožňuje receiver zapínat, vypínat, regulovat hlasitost, volit vstup a DSP režimy, ale i mnoho jiných, užitečných funkcí. Na výběr budete mít z více jazyků a také si lze uživatelské rozhraní přizpůsobit podle vlastních představ.

AirPlay funkce

Podpora AirPlay funkce umožňuje pohodlně přehrávat oblíbené skladby z Vašeho iPodu, iPhonu nebo iPadu, ale rovněž z iTunes na PC nebo Mac. Bezdrátový přenos je velmi jednoduchý a streamování hudby si tak naplno užijete.

Snadná instalace

Průvodce nastavením AV umožní jednodušší provést proces nastavení přijímače Yamaha. Tato aplikace vám pomůže s kabelovým připojením mezi AV receiverem a zdrojovými zařízeními. Navíc vás provede různými nastaveními, jako jsou připojení reproduktorů, připojení k TV a zdrojovému zařízení a přiřazení výkonového zesilovače. Systémové obrázky a aktuální obrázky přijímačů AV vám pomáhají pochopit, jak vytvořit spojení mezi zařízeními. Je k dispozici ve více jazycích a je určen pro tablety s iOS a Android.

Úplná podpora 4K Ultra HD

AV přijímač Yamaha RX-S602 zcela podporuje nejnovější standardy HDMI. Díky přenosu 4K videa při rychlosti 60 snímků za sekundu můžete plně vychutnat vysocekvalitní kvalitu obrazu 4K bez degradace. Dodržuje i normu ochrany autorských práv HDCP 2.2 pro přenos 4K videa. Podporuje také HDR10 (vysoký dynamický rozsah) video včetně Dolby Vision a Hybrid Log-Gamma, které poskytují neuvěřitelný kontrast, hladký tón a bohaté, jasné barvy. Dále podporuje širší barevný rozsah přechodu BT.2020.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi