Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light

Exa kód : SMT001918
 
 
 
 

 

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Noční osvětlení Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light. Jednoduchá instalace, bez nutnosti zapojení do sítě. Barevná teplota 2700K. Infračervená detekce lidské přítomnosti + světelný senzor. Úhel snímání 120 stupňů.
 
 

490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

405 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Noční osvětlení Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light. Jednoduchá instalace, bez nutnosti zapojení do sítě. Barevná teplota 2700K. Infračervená detekce lidské přítomnosti + světelný senzor. Úhel snímání 120 stupňů.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT001918
Kód výrobce:6970244527714
 

 

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Lig
Vaše oči potřebují odpočinek! Pořiďte si noční osvětlení Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light vám poskytne uklidňující osvětlení v noci, aniž byste museli rozsvěcet ostré velké světlo. Světlo má úhel snímání 120 stupňů a reaguje na vzdálenost je 5 až 7 metrů. Pomocí pokročilého fotosenzitivního senzoru a technologie infračervených paprsků je světlo schopno detekovat lidskou přítomnost a může se tak automaticky zapnout v tmavém prostředí a rozsvítit se po dobu 15 sekund.

Energeticky úsporné
Noční světlo Xiaomi může pracovat takřka nepřetržitě. Je napájeno AA bateriemi, takže není nutné ho připojovat do zásuvky. Při zvolení režimu ultra nízké spotřeby zajišťuje v pohotovostním režimu spotřebu energie pouze 0,25 mW. Baterie budou sloužit až po dobu přibližně jednoho roku, pokud zvolíte režim, který vydává jas 0,7 lumenů. Pokud budete lampu používat běžně s vyšším jasem 3,8 lumenů, baterie vydrží přibližně 6 měsíců.

Rozsvítí se, když potřebujete
Zaručeně oceníte přítomnost infračerveného snímače, který detekuje pohyb až na 5 až 7 metrů a v rozmezí 120 stupňů. Senzor okamžitě na pohyb reaguje a zapne světlo. Pokud již není detekován žádný pohyb, světlo se po 15 sekundách automaticky vypne. Senzor denního světla zase zaručuje svícení jen v případě potřeby.

Zajímavý vzhled a snadná instalace
Zaručeně stojí za zmínku i neobyčejný vzhled! Nikdo zaručeně nepřehlédne minimalistický design a zaoblené hrany. Světlo je navíc vyrobeno z ekologicky šetrného a velmi odolného ABS plastu. Oboustranná lepicí páska a závěsný systém zaručují snadnou instalaci prakticky na jakékoliv místo. Pověste ho do šatní skříně, nad postel, připevněte ke vchodu, do garáže nebo si posviťte na schodech. Uplatnění najde všude!

Klíčové vlastnosti
Noční osvětlení Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light. Jednoduchá instalace, bez nutnosti zapojení do sítě. Barevná teplota 2700K. Infračervená detekce lidské přítomnosti + světelný senzor. Úhel snímání 120 stupňů. Detekce pohybu na vzdálenost 5 až 7 metrů. Automatický rozsvit v tmavém prostředí po dobu 15 sekund. Napájení 3x AA baterie. Možnost zvolení jasu 0.7Lm nebo 3.8Lm. Výdrž baterie v závislosti na zvoleném jasu, až 12 měsíců. Spotřeba v režimu ultra nízké spotřeby pouze 0,25 mW. Režim jasu 0.7Lm s výdrží baterie až 12 měsíců. Režim jasu 3.8Lm s výdrží baterie až 6 měsíců. Uchycení pomocí oboustranné lepicí pásky nebo zavěšení. Provozní teplota –10°C – +40°C. Vhodné na vnitřní použití. Rozměry 84 x 84 x 36 mm. Hmotnost 141 g.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi