Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Amazfit Stratos 2S, černá

Exa kód : SMT001823
 
 
 
 

 

Xiaomi Amazfit Stratos 2S, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Rozlišení displeje 320 x 300, Velikost displeje 1,34 ", Voděodolnost 5 ATM, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, Měření tepu, Materiál ciferníku Keramika
 
 

5 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 537 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 274  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT001823
Kód výrobce:Amazfit 2S_Stratos
 

 

Xiaomi Amazfit Stratos 2S
Položte se do sportu chytrým společníkem, který vám v průběhu vaší aktivity poskytne potřebné informace o vašem výkonu. Chytré hodinky Amazfit Stratos 2S jsou nejnovějším modelem společnosti Xiaomi! Cenově dostupné, plné zajímavých funkcí a tak odolné! Jen takové hodinky vás budou doprovázet každým vaším dnem.

To nejlepší pro vás

  • PS + GLONASS - dvě satelitní pozice pro přesnější lokalizaci
  • Safírové sklo zabraňující poškrábání
  • Až 5 dní provozu na jedno nabití
  • Až 2,5 GB paměti pro dostatek hudby při vašich sportovních aktivitách

Voděodolnost do 50 metrů
Monitoring plavání, běhu, chůze, jízdy na kole, tréninku na eliptickém trenažéru, spánku, fitness, triatlonu, lyžování a dalších

Výkon a dlouhá výdrž baterie
Srdcem hodinek je dvoujádrový procesor o frekvenci 1,2 GHz, doprovázen operační pamětí 512MB a vnitřní pamětí 4 GB. Prostor zde najde i vaše muzika, v hodinkách je pro ni připravena paměť o velikosti 2,5 GB. Díky baterii s kapacitou 290 mAh vydrží hodinky při běžném používání 5 dní, doba nabíjení pak trvá okolo 2 hodin.

Něco vydrží
Xiaomi Amazfit Stratos 2S jsou určeny hlavně do terénu! Svědčí o tom už jejich provedení! Keramické tělo, kovová tlačítka a spolehlivé tvrzené Safírové sklo. Ty to prémiové materiály jsou doplněny voděodolností až do 5ATM, která zajistí pohodlné sprchování, sportování v dešti nebo plavání. Ze senzorů a dalších vychytávek jsou v hodinkách krokoměr, akcelerometr, senzor světla, senzor tepu, gyroskop, kompas a barometr.

Světelný senzor - automaticky zapíná a vypíná podsvícení, když se na hodinky podíváte v šerém prostředí nebo ve tmě.

Klíčové vlastnosti
Dvě možnosti ovládání – gesty a dotyky nebo jen pomocí tlačítek. Vyrobené z polykarbonátu, keramiky a oceli. Vodotěsné do pěti atmosfér. Možnost výměny řemínku. Čelní strana hodinek je chráněna sklem Gorilla Glass. Světelný senzor. Dotykový displej 1,34”, rozlišení 320 x 300 px. Dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz. Operační paměť RAM 512 MB. Integrované úložiště 4 GB. Monitoring plavání, běhu, chůze, jízdy na kole, tréninku na eliptickém trenažéru, spánku, fitness, triatlonu, lyžování a dalších. Krokoměr, akcelerometr, senzor světla, senzor tepu, gyroskop, kompas a barometr. Předpověď počasí. Notifikace na SMS, upozornění na hovor. Bluetooth. GPS a GLONASS. Wi-Fi. Kožený pásek v balení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Kulatý
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Tato hodnota uvádí rozlišení displeje v bodech. Všeobecně platí, že čím vyšší čísla jsou uvedena, tím jemnější a ostřejší bude zobrazení údajů na hodinkách.
 
 
 
 
 
320 x 300
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,34 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
5 ATM
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál ciferníku  Keramika
Barva řemínku  Černá
Barva ciferníku  Černá
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi