Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Tefal INGENIO kráječ spirál

Exa kód : TEF177827
 
 
 
 

 

Tefal INGENIO kráječ spirál
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Špiralizér Tefal K2298014 Ingenio vám jedním tahem vytvoří lahodné, zdravé a originální pokrmy. Ze zeleniny hravě vytvoříte proužky a široké nudle. 2 nástavce v balení. Vysoce kvalitní materiál, který je odolný a snadno omyvatelný.
 
 

199 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

164 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Špiralizér Tefal K2298014 Ingenio vám jedním tahem vytvoří lahodné, zdravé a originální pokrmy. Ze zeleniny hravě vytvoříte proužky a široké nudle. 2 nástavce v balení. Vysoce kvalitní materiál, který je odolný a snadno omyvatelný.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Tefal

Exa kód:TEF177827
Kód výrobce:K2298014
 

 

Držadlo, které se snadno uchopí: stabilita a komfort, Nástavec na dotlačení zbytků: minimalizuje odpad, tyčka na čištění, lehké uložení: šetří prostor - žádné náhradní díly - potřebuje málo prostoru, 2 čepele z nerezové oceli: na proužky a nudle.

IDEÁLNÍ VELIKOST KUŽELU: Špiralizér obsahuje dva velké kužely (s průměrem 65 mm), které lze použít pro malé i větší kusy zeleniny.
2 RŮZNÉ KRÁJECÍ NÁSTAVCE: Se špiralizérem Ingenio si můžete vybrat, zda budete tvořit proužky (tenké) nebo široké nudle (hrubé).
NÁSTAVEC NA DOMÁČKNUTÍ ZBYTKŮ: Otočný nástavec usnadňuje práci se špiralizérem, kterou lze provádět bez obtíží s celými kusy zeleniny až do konce. Minimalizuje se odpad a zabraňuje se pořezání.
MADLO, KTERÉ SE SNADNO UCHOPÍ: Při použití umístěte špiralizér na kuchyňskou linku. Je zajištěna stabilita, kontrola a komfort.
LEHKÉ ULOŽENÍ: Špiralizér byl navržen tak, aby nezabíral příliš mnoho místa v kuchyni. Příslušenství je možné ke špiralizéru snadno přicvaknout, což zabraňuje, aby se v kuchyni ztrácely součásti zařízení.
LEHKÉ ČIŠTĚNÍ: Díky zabudované tyčce na čištění se špiralizér čistí bez námahy a minimalizuje se odpad.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi