Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Strong SRT8209 DVB-T2 přijímač (H265) bez displeje, T2 certifikace

Exa kód : STG500005
 
 
 
 

 

Strong SRT8209 DVB-T2 přijímač (H265) bez displeje, T2 certifikace
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Set top box
 
 
+ Lepší.TV na měsíc v hodnotě 219 Kč zdarma
 

528 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

436 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Strong

Exa kód:STG500005
Kód výrobce:SRT8209
 

 

Vše o produktu
DVB-T2 přijímač • kodek H.265 • certifikát DVB-T2 ověřeno • USB port • TimeShift • nahrávání na USB • teletext • HDMI • Scart • ethernet port • koaxiální výstup (S/PDIF) • podpora Dolby Digital Plus • rodičovský zámek • ovladač v balení

Strong SRT 8209, černá
Řešíte problém se starou televizí, která sice ještě krásně funguje, ale nepřijímá vysílání v novém standardu? Vyhazovat ji a kupovat nový televizor nemusíte. Stačí set-top box s digitálním DVB-T2 tunerem. Využít ji pak můžete například v ložnici, dětském pokoji nebo na chatě. Za pár stovek to rozhodně stojí. Tento model navíc prošel odborným testováním Českých Radiokomunikací a získal certifikát DVB-T2 ověřeno. Máte tak 100% garanci funkčnosti.

Jednoduchý, přitom zajímavý
Televizor se set-top boxem propojuje pomocí HDMI či Scart, načež už můžete ladit desítky programů, které nudu zaženou daleko od vás. Instalace programů je jednoduchá – a to i pro laiky. Nejen obraz, ale i zvuk bude na špičkové úrovni, postará se o to technologie Dolby Digital Plus, se kterou je přístroj plně kompatibilní.

Přístroj disponuje také USB konektorem prakticky umístěným na přední straně se schopností nahrávání na externí disky. Oblíbené pořady si tak můžete užít až budete mít čas. Nechybí ani TimeShift pro časový návrat při aktuálně vysílaných pořadech, aby už vám neunikla ani vteřina ze zpravodajství nebo oblíbeného seriálu, nabízí se také 7denní průvodce programovou nabídku EPG, takže budete mít dokonalý přehled o všech vysílaných pořadech.

Oblíbený film kdykoli chcete
Podporováno je samozřejmě také přehrávání z disků, i starému televizoru můžete dodat schopnosti nových modelů. A když budete chtít mít přehled o dění doma i ve světě, je tu teletext. Kromě samotných stanic a nastavení s nimi spojených vám zařízení po připojení k internetu přes ethernet kabel navíc dokáže zobrazit i předpověď počasí a RSS kanály.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Set top box
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi