Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Sencor SAC MT1230C

Exa kód : SEC101974
 
 
 
 

 

Sencor SAC MT1230C
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mobilní klimatizace. Skvělý chladicí výkon 12000 BTU/h. Vychladí i větší místnost 16–23 m2. Nabízí 3 provozní režimy a mnoho užitečných funkcí.
 
 

7 777 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 427 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 389  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mobilní klimatizace. Skvělý chladicí výkon 12000 BTU/h. Vychladí i větší místnost 16–23 m2. Nabízí 3 provozní režimy a mnoho užitečných funkcí.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sencor

Exa kód:SEC101974
Kód výrobce:40040910
 

 

JSEM SENCOR MOBILNÍ KLIMATIZACE SAC MT1230C
Řekněte “sbohem” nepříjemnému horku a užijte si skvělý pocit chladivého osvěžení. Jako Sencor mobilní klimatizace SAC MT1230C nabízím kvalitní ochlazení v poutavém designu, který lichotí domácímu i kancelářskému interiéru. Navíc umožňuji snadné přenášení pomocí rukojeti a 4 integrovaných koleček.

MŮJ PROVOZ JE EKOLOGICKÝ I ENERGETICKY ÚSPORNÝ
Sencor myslel na efektivnost mého chodu a zároveň na ekologický provoz. Pro chlazení využívám vysoce účinné ekologické chladivo R290, které je přírodní, a tudíž maximálně šetrné k životnímu prostředí. Také jsem energeticky nenáročná a řadím se do energetické třídy A+. Vyzkoušejte mobilní klimatizaci, která myslí na životní prostředí i na úsporu elektrické energie.

CHLUBÍM SE VÝKONNÝM CHLAZENÍM AŽ 12000 BTU
Vynikám vysokým chladicím výkonem až 12000 BTU a účinně rozptyluji ochlazující vánek i ve větší místnosti. Jednou z mých dalších předností je nižší cena a velmi jednoduchá instalace. Součástí mého příslušenství jsou veškeré komponenty, se kterými mě snadno a rychle sestavíte bez potřeby odborného servisu. Naleznu efektivní uplatnění v domě, bytě, kanceláři, ale i na chatě.

PRO SVŮJ CHOD VYUŽÍVÁM 3 REŽIMY EFEKTIVNĚ VYCHLADÍM AŽ 23 M2
Splním očekávání i náročnějších uživatelů. Celý provoz zvládám bez problému i ve větší místnosti o rozměrech 16 až 23 m2. Zajišťuji ukázkovou teplotu, ať už spíte nebo pracujete. Můžete volit ze 3 provozních režimů dle preferencí a potřeb. Poskytuji režim chlazení, odvlhčování a větrání v několika stupních, od nízkého po ten nejsilnější.

UŽIJTE SI PŘÍJEMNÉ KLIMA I V TOM NEJVĚTŠÍM HORKU
Vytvořím v místnosti příjemnou teplotu od 17 do 30 °C a s režimem odvlhčování zajistím lehký a svěží vzduch za všech okolností. Samozřejmě zajišťuji i provoz samostatné ventilace, která je vhodná, pokud není venku až takové horko. Rychlost ventilátoru můžete nastavit na jemné ofukování, střední větřík nebo na slušný fičák. Jistě překvapím i tichým chodem. V maximálním vytížení ze sebe vydám pouhých 63 dB(A).

VYUŽIJTE VÝHODY MÝCH UŽITEČNÝCH FUNKCÍ
Se mnou budete mít doma příjemně i po příchodu z práce nebo výletu. Umožňuji dvojí ovládání, které je jednoduché a zcela intuitivní. Pomocí dálkového ovladače nebo ovládacího panelu mi můžete navolit režimy i mnoho praktických funkcí. A jaké funkce nabízím?

  1. Funkce časování - Jsem vybavena časovačem pro automatické zapnutí i vypnutí. Můžete tak libovolně volit dobu, kdy chcete, abych byla v provozu.
  2. Funkce SLEEP - Funkce SLEEP mi umožňuje pracovat ohleduplně, ale stále efektivně ve chvílích, kdy chcete odpočívat nebo spát.
  3. Automatický režim - Automaticky upravuji intenzitu chladného vzduchu dle navolené teploty, abych udržela efektivní a zároveň úsporný chod.
  4. Automaticky si pamatuji poslední nastavený režim - Kdykoliv mě opětovně spustíte, automaticky nastavím poslední spuštěný režim i stupeň teploty, abyste se nemuseli o nic starat.
  5. Funkce SHORTCUT - Tato funkce mi slouží k obnově současného nastavení nebo k obnově předchozího nastavení. Super v případě, když jste dostatečně ochlazeni a potřebujete například zvýšit teplotu.
  6. Funkce Follow Me - V tomto případně hraje hlavní roli dálkové ovládání, které slouží jako dálkový termostat, který umožňuje ovládat přesnou teplotu v místnosti.
  7. Funkce samoodpařování kondenzátu - Za normálních okolností nemusíte myslet na vylévání vody z kondenzátu. Její odpust obstarávám samoodpařováním, a přitom zachovávám optimální vlhkost v místnosti.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel.: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz nebo Fast ČR, Technická 1701, 251 01 Říčany u Prahy, tel.: 323 204 120.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi