Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

SanDisk SDHC Extreme 32GB 90MB/s UHS-I U3 V30

Exa kód : SND120353
 
 
 
 

 

SanDisk SDHC Extreme 32GB 90MB/s UHS-I U3 V30
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Paměťová karta, Hmotnost 100 g
 
 

369 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

305 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

SanDisk

Exa kód:SND120353
Kód výrobce:SDSDXVE-032G-GNCIN
 

 

SanDisk SDHC Extreme

Společnost SanDisk se již více než 27 let zabývá výrobou a inovací datových úložišť. Od stylových USB Flash disků, přes výkonné SSD disky až po spolehlivé paměťové karty. Její výrobky jsou používány v mnoha předních světových datových centrech. Pro vás nyní přináší svou paměťovou kartu SDHC Extreme.

Flash Paměť

Flash paměti představují speciální typ paměťových médií určený především pro přenosná zařízení. Flash paměti se vyznačují malými rozměry, nízkou spotřebou energie, vysokou spolehlivostí a rychlým přístupem k uloženým datům. Spojují v sobě výhody pevného disku a RAM pamětí - nemají žádné pohyblivé části, informace zůstávají uložené i bez napájení. Jsou však velmi odolné (bez ztráty dat vydrží i pád na zem), data zůstanou uložená bez napájení po velmi dlouhou dobu.

Rychlost a 4k

Karta SDHC Extreme využívá rychlostní třídu UHS-I (U3), díky čemuž může dosahovat přenosové rychlosti čtení/zápisu až 90/40 MB/s. Karta se dále řadí do rychlostní třídy Class 10, která zajišťuje minimální rychlost zápisu 10 MB/s. S možností pořizování videí v kvalitě 4K přichází na světlo světa nové označení pro minimální datový tok pro nahrávání videa. V tomto případě se jedná o V30. Karta tak vyžaduje minimální datový tok 30 MB/s pro nahrávání videí.

Extrémní výdrž

Karty SanDisk vytváří své karty tak, aby přežili i využití za extrémních podmínek. Jsou voděodolné, nárazuvzdorné, odolné proti rentgenovému záření a obstojí v širokém teplotním rozmezí. Chrání tak vaše vzpomínky před nehodami ať už se rozhodnete fotit na sněhu, v poušti či u bazénu.

Klíčové vlastnosti

Karta SDHC Extreme má kapacitu 32 GB. Spadá pod rychlostní třídy: Class 10 s minimální přenosovou rychlostí 10 MB/s, UHS-I (U3), která dává kartě rychlost čtení/zápisu až 90/40 MB/s a v neposlední řadě třída V30 s minimální přenosovou rychlostí pro video 30 MB/s. Vhodná pro kamery a fotoaparáty. Lze jí však využít i v jiných zařízeních. Karta je velmi odolná proti nárazu, vodě a velké škále teplot.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Paměťová karta
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Hmotnost  100 g
Záruka
Záruka pro spotřebitele  999 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi