Produkt je vyřazen!
 

 

PowerCube Original Remote Set, white/grey

Exa kód : POW345030
 
 
 
 

 

PowerCube Original Remote Set, white/grey
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
0 kusů v balení
 
 

347 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

287 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Allocacoc

Exa kód:POW345030
Kód výrobce:8718444087090
 

 
PowerCube original Remote Set
V případě PowerCube original Remote Setu se jedná o naprosto jedinečné řešení rozbočovače s dálkově ovladatelným prodlužovacím přívodem a s možností multipárování. Díky svému elegantnímu a modernímu designu se PowerCube original Remote Set stane perlou vašeho interiéru. Praktické využití jak v domácnosti, tak i v kanceláři.


Jedinečnost PowerCube original Remote Setu
Jedinečnost totoho produktu se skrývá v jeho dostupnosti - lze využívat všechny zásuvky současně aniž by si připojená zařízení navzájem překážela. Dalším plusem je jedinečný design, který je atraktivní a skvěle zapadne do každého interiéru. Velká výhoda je kapacita - lze připojit až čtyři elektrická zařízení a nabízí se i možnost kombinací s dalšími PowerCube verzemi.


Dálkové ovládání
Můžete využít nejnovější technologie v podobě ovládání vaší zásuvky na dálku! Pomocí dálkovému ovládači PowerREMOTE lze napárovat s libovolným počtem PowerCube a ve stejný čas ovládat celý dům či kancelář z jednoho místa a ve stejný čas! Dálkový ovládač nepotřebuje baterie a má dosah až 25 m. Ovládat lze i nohou! A to pomocí unikátního "Step on" tlačítka na ovladači. Lze tak vypínat PowerCube REMOTE na dálku rukou i chodidlem.


Multipárovatelnost
PowerCube REMOTE je unikátní v párovacím systému. Můžete spárovat několikdálkových ovladačů s jednou PowerCube REMOTE, stejně jako několik PowerCube REMOTE s jedním dálkovým ovladačem PowerREMOTE. Jen stačí zmáčknout tlačítko na PowerCube REMOTE po dobu 5s, dokud nezačne blikat LED kontrolka, následně stisknete tlačítko na dálkovém ovladači PowerREMOTE. Tento krok opakujete pro každou další PowerCube REMOTE, případně dálkový ovladač PowerREMOTE.


Rozšíření a bezpečnost
PowerCube je dodáván v různých variantách i barvách. Jednoduchým propojením s dalšími produkty PowerCube lze vytvořit unikátní kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat. Sami si tedy vyberete kolik potřebujete elektrických zásuvek a USB portů pro napájení vašich elektrických zařízení. Všechny typy PowerCube jsou důkladně testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Produkty jsou uzemněny a obsahují dětskou pojistku. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Počet  0 kusů v balení
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi