Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

PowerCube Extended (1.5m) USB GREEN

Exa kód : POW345014
 
 
 
 

 

PowerCube Extended (1.5m) USB GREEN
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
PowerCube Extended USB, zelená barva, 4 zásuvky, 2x USB dětská pojistka, 1,5m kabel, montážní dock
 
 

429 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

355 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PowerCube Extended USB, zelená barva, 4 zásuvky, 2x USB dětská pojistka, 1,5m kabel, montážní dock

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Allocacoc

Exa kód:POW345014
Kód výrobce:8718444085812
 

 

Proč je PowerCube Extended USB jedinečná?

DOSTUPNOST

Prakticky rozložené zásuvky, které můžete využívat všechny současně. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí jako u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček. Komplikace nenastávají ani v případě připojení rozměrově nestandardních přívodů v podobě adaptérů či nabíječek na baterie.

KAPACITA

Pohodlně zapojíte 4 elektrická zařízení a díky 2 USB portům můžete dobíjet vaše mobilní zařízení současně. Verze Extended USB vám umožní přiblížit zdroj elektrické energie na zvolené místo. Lze kombinovat s ostatními PowerCube verzemi.

DESIGN

Elegantní vzhled. Díky modernímu designu obohatí PowerCube každý interiér. Produktová řada PowerCube získala několik ocenění. Mezi nejvýznamnější řadíme Red Dot Design Award.

UMÍSTĚTĚ KDEKOLIV

PowerCube Extended USB, jak již název napovídá, disponuje prodlužovacím kabelem o délce 1,5 m.Na stůl, pod stůl, na zeď… jednoduše kdekoliv mějte zásuvku vždy na dosah. Verze Extended obsahuje v balení montážní dok pro snadné umístění. Pokud budete potřebovat změnit místo uchycení, jednoduše odlepte lehce odnímatelnou pásku a dok umístěte jinde.

ROZŠÍŘENÍ

PowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube, vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat. Sami si tedy vyberete kolik potřebujete elektrických zásuvek a USB portů pro napájení vašich elektrických zařízení.

BEZPEČNOST

Všechny typy PowerCube jsou důkladně testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Produkty jsou uzemněny a obsahují dětskou pojistku. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://powercube.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi