Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Pocketbook 632 Touch HD 3, Spicy Copper

Exa kód : KID000168
 
 
 
 

 

Pocketbook 632 Touch HD 3, Spicy Copper
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čtečka knih, Úhlopříčka displeje 6 "
 
 

3 690 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 050 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 185  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

POCKETBOOK

Exa kód:KID000168
Kód výrobce:PB632-K-WW
 

 
První liga mezi čtečkami e-knih
PocketBook Touch HD 3 s funkcí SMARTlight a zvukovým výstupem je také chráněna technologií HZO Protection™.

Tato nová čtečka e-knih posouvá špičkovými technologiemi hranice a nabízí lidem z celého světa, kteří si rádi čtou, ještě více možností. PocketBook Touch HD 3 se všemi moderními funkcemi pro obohacení četby, které dnes existují, představuje první ligu pro čtení e-knih.

Spolehlivá ochrana HZO Protection™
Nová čtečka e-knih PocketBook Touch HD 3 je díky technologii HZO Protection™ dokonale chráněná proti vodě. Takže si můžete v klidu číst na pláži, ve vaně, a dokonce když prší. Ochranná vrstva s tloušťkou v řádu mikronů spolehlivě chrání vnitřní elektroniku zařízení před možným poškozením vlhkostí nebo kapalinami. Díky technologii HZO Protection™ má čtečka stupeň krytí IPX7, takže vydrží až 30 minut 1 metr hluboko ve vodě bez poškození.



A ještě více
Ve velké vnitřní paměti s kapacitou 16 GB může uživatel uchovávat digitální knihovnu a kolekci audioknih dvakrát větší, než tomu bylo u předchozích zařízení PocketBook. PocketBook Touch HD 3 podporuje 17 běžně používaných formátů knih a 4 grafické formáty (JPEG, BMP, PNG a TIFF).

Výkonný dvoujádrový procesor (2×1 GHz) zajišťuje rychlou odezvu všech aplikací a služeb. Díky vestavěnému adaptéru Wi-Fi a službám Dropbox PocketBook, Send-to-PocketBook a PocketBook Cloud se do zařízení snadno a rychle doručuje jakýkoli elektronický obsah bez připojení k počítači. Čtečka obsahuje knihovnu s 97 předem nainstalovanými bezplatnými e-knihami ve 14 jazycích, včetně 7 v němčině a 8 v angličtině. Čtení s předinstalovanými slovníky Abbyy Lingvo® vám pomůže snadnou a příjemnou formou zlepšovat znalosti cizích jazyků.

Díky vestavěnému g-senzoru a funkci automatického otáčení si může uživatel vybrat nejpohodlnější způsob držení čtečky – ve svislém nebo vodorovném směru.

S pomocí senzoru zakrytí v kombinaci s některým z doplňků čteček PocketBook kompatibilním s tímto konkrétním modelem může uživatel využívat praktickou „funkci spánku“ pro snížení spotřeby energie.

PocketBook Touch HD 3 mění četbu e-knih na umění.

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čtečka knih
Stav produktu  Nový
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
6 "
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi