Produkt je vyřazen!
 

 

Pioneer N-30AE-B

Exa kód : PIO163630
 
 
 
 

 

Pioneer N-30AE-B
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Síťový přehrávač USB D/A převodník 192kHz/24bit, 3.5" LCD displej, WiFi, Google Cast, AirPlay, Spotify, Internet Radio, 2x USB, LAN, analogový výstup, dálkové ovládání
 
 

12 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 736 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 650  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Síťový přehrávač USB D/A převodník 192kHz/24bit, 3.5" LCD displej, WiFi, Google Cast, AirPlay, Spotify, Internet Radio, 2x USB, LAN, analogový výstup, dálkové ovládání

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Pioneer

Exa kód:PIO163630
Kód výrobce:N-30AE-B
 

 

Streaming, to je pro hudební fanoušky svoboda: síťové přehrávače překonávají omezení formátů a hudební soubory transformují bez ohledu na jejich původ a rozlišení na nejlepší možnou reprodukci zvuku. Umožňují přístup k obrovským hudebním kolekcím, které mohou být uloženy v tom nejmenším možném prostoru při zachování plné kvality zvuku – přesto je přístup k jednotlivým titulům pouze otázkou několika vteřin. Síťový přehrávač Pioneer N-30 AE umožňuje stahování a přehrávání souborů i ve formátu zvuku s vysokým rozlišením nebo dokonce DSD.

Pokud jde komfort a kvalitu streamingu, ve zvuku se nic nezmění – vynikající AKM převodník přehrávače Pioneer N-30 AE zaručuje plné využití potenciálu i u těch nejnáročnějších záznamů.

Pioneer N-30 AE nabízí vynikající řešení i uživatelům, kteří si nechtějí kupovat NAS. K tomuto přehrávači lze totiž jednoduše přímo připojit USB pevný disk. Přehrávač jej pak používá jako plnohodnotný server a dokonce jej učiní přístupným prostřednictvím sítě. Síťový přehrávač Pioneer N-30 AE je určen pro každého, kdo si chce doplňovat svoji místní kolekci s nevyčerpatelným on-line archivem, nebo ji dokonce zcela nahradit – mohou si vybrat mezi Spotify, Tidal a Deezer. Síťový přehrávač N-30 AE nativně podporuje všechny tři hudební služby, dvě posledně jmenované dokonce nabízejí bezeztrátové streamování v plné CD kvalitě.

K síťovému přehrávači N-30 AE lze přirozeně připojit také chytré telefony či tablety a užít si streamování prostřednictvím AirPlay, a po bezplatné aktualizaci také prostřednictvím služby Google Cast. A navíc, přehrávač N-30 AE vám také umožní prostřednictvím standardu FireConnect pohodlně propojit různá zařízení a užít si multi-room poslech. To vám umožní se připojit ke všem hudebním zdrojům a jednoduše tak ozvučit jakoukoliv místnost, kdekoli v bytě či domě.

AUDIO FUNKCE
2ch DAC Parallel Drive
DSD přehrávání až 11.2 MHz
WAV/FLAC/Apple Lossless/AIFF přehrávání až 192 kHz/24-bit
Digitální filtr – 3 režimy (SHARP/SLOW/SHORT)
Gapless přehrávání (WAV/FLAC/AIFF/ALAC)

SÍŤOVÉ FUNKCE
Google Cast
Certifikace Apple AirPlay
Streamovací služby Spotify®, TIDAL a Deezer: Ready
Internetové rádio (TuneIn)

PROVOZNÍ VLASTNOSTI
Externí HDD a USB paměť přes USB: Připojení Plug and Play
Pracuje s Pioneer Remote App (iOS/Android)
Vestavěný Wi-Fi modul (Duální pásma 5 GHz/2,4 GHz)
3,5” barevný LCD displej pro zobrazení přebalu alba a informací o skladbě
Stmívač
Automatické vypnutí
Aktualizace firmwaru (přes USB/síť)

PŘIPOJENÍ
USB 2x (vstup) (1 přední, 1 zadní) Typ A, pro USB disk/HDD
Ethernet 1x (vstup)
Analog Audio 1x (výstup)
Ovládací výstup pro provozování s připojenými zařízeními pomocí Pioneer Remote App

DALŠÍ VLASTNOSTI
Hliníkový přední panel


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Elvia, Poděbradská 188/51, 198 00 Praha 9, tel: 220 311 190, e-mail: servis@elvia.cz nebo TS NOVA, Na Spojce 5, 702 00 Ostrava - Přívoz, tel: 596 112 446, e-mail: servis@tsnova.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi