Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Pioneer MVH-S110UI

Exa kód : PIO163598
 
 
 
 

 

Pioneer MVH-S110UI
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Autorádio, Velikost autorádia 1 DIN, Celkový výkon 200 W, MP3, RDS, USB, Jack AUX, Výstup pro subwoofer, Odnímatelný panel
 
 

999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

826 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Pioneer

Exa kód:PIO163598
Kód výrobce:MVH-S110UI
 

 
Kvalitní autorádio Pioneer
Každým rokem přichází Pioneer na trh s novým základním modelem, který neustále vylepšuje. Autorádia této společnosti představují skvělou volbu jak po stránce zvukové, tak i po stránce funkční a estetické. Autorádio Pioneer je vybaveno FM/AM tunerem s podporou RDS informací a samozřejmostí je paměť pro uložení rádiových stanic. Model pro rok 2019 se svým prosvětleným černým čelním panelem vypadá téměř dokonale.

Přehrávání z chytrých zařízení
Kromě poslechu rádia můžete k přehrávání hudby použít i přední USB port nebo také technologii Bluetooth, kterou rádio podporuje. Další hudební zdroje lze pak připojit do AUX vstupu. Mimo široké variability poslechu z různých zdrojů K rádiu se navíc můžete připojit přes chytrou aplikaci Pioneer ARC. Díky těmto možnostem se váš poslech v automobilu stane vysoce flexibilním. Novou funkcí je zálohování paměti při odpojení autorádia od napájení.

Úžasný zvuk i design
Kvalitní zvukový výstup zajišťuje vestavěný MOS-FET zesilovač s výkonem 4x 50 W. Pro ještě větší výkon pak navíc můžete využít ještě konektor RCA pro snadné připojení dalších stereo komponentů (subwoofer, zesilovač, zadní reproduktory). Bíle podsvícený text displeje doplňují podsvícená tlačítka. Abyste o toto designové rádio nepřišli, lze přední panel vyjmout a zamezit tak případné krádeži. Montáž autorádia je díky zkrácenému šasi výrazně jednodušší.

Klíčové vlastnosti
Digitální autorádio Pioneer s RDS tunerem, červeně podsvícená tlačítka, vstupy USB a Aux, podpora chytré aplikace Pioneer ARC, plně odnímatelný přední panel, automatické / manuální vyhledávání stanic, dopravní hlášení, vstup pro dálkové ovládání na volantu, auto ztlumení při hovoru přes mobilní telefon, maximální výkon je 4 x 50W MOSFET. Model pro rok 2019 s funkcí zálohování paměti při odpojení.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Autorádio
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Velikost autorádia  1 DIN
Celkový výkon  200 W
Vlastnosti 
MP3  Ano
RDS 
 
 
RDS
Radio Data System (RDS) je systém určený k přenosu doplňkových informací v sítích VKV FM rádiových vysílačů. Ty jsou zpracovávány přijímačem obvykle formou zobrazovaných dat nebo přepnutím funkce. Tak se například dozvíte název a interpreta písničky, název stanice nebo rádio automaticky přeladí na stejnou stanici při jizdě autem, když slábne signál.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth  Ne
USB  Ano
Jack AUX 
 
 
Jack AUX
Jack je nejrozšířenější audio konektor pro připojení sluchátek a reproduktorů.
 
 
 
 
 
Ano
Slot pro SIM  Ne
Výstup pro subwoofer  Ano
Odnímatelný panel  Ano
Dotykový panel  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Elvia, Poděbradská 188/51, 198 00 Praha 9, tel: 220 311 190, e-mail: servis@elvia.cz nebo TS NOVA, Na Spojce 5, 702 00 Ostrava - Přívoz, tel: 596 112 446, e-mail: servis@tsnova.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi