Produkt je vyřazen!
 

 

Philips HC7460/15 ZASTŘIHOVAČ VLASŮ

Exa kód : PHB161515
 
 
 
 

 

Philips HC7460/15 ZASTŘIHOVAČ VLASŮ
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zastřihovač vlasů Philips HC 7460/15 s elektronickými hřebeny. Vkládá do vašich rukou dokonalou přesnost a kontrolu nad výsledným střihem jedním kliknutím.
 
 

1 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 314 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 80  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zastřihovač vlasů Philips HC 7460/15 s elektronickými hřebeny. Vkládá do vašich rukou dokonalou přesnost a kontrolu nad výsledným střihem jedním kliknutím.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161515
Kód výrobce:HC7460/15
 

 

Philips HC7460/15
Akumulátorový zastřihovač vlasů s dotykovým ovládáním

Dokonalá přesnost a ovládání
Tlačítka ovládání - díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní získáte přesnou zpětnou vazbu o zvolené délce. Pomocí tlačítek můžete jednoduše vybrat z více než 60 nastavení délky a zajistit je. Rychle procházejte délky nebo postupujte pomalu po 0,2mm krocích.

Jednoduché ovládání a 60 uzamykatelných nastavení délky – 0,5 mm až 42 mm - pomocí tlačítek ovládání přesně zvolíte a zajistíte požadovanou délku: k dispozici je více než 60 nastavení. Pomocí hřebene zastřihujte přesně v krocích po 0,2 mm mezi 1 a 7 mm, a po 1 mm mezi 7 a 42 mm. Nebo můžete zastřihovač použít bez hřebenu a vytvořit velmi krátký sestřih 0,5 mm.

Nastavitelné hřebeny pro nejlepší výsledky zastřihování - zastřihovač se dodává se 3 nastavitelnými hřebeny na vlasy: od 1 do 7 mm, 7 až 24 mm a 24 až 42 mm. Stačí jeden z hřebenů připojit a zvolit z více než 60 nastavení s možností zajištění. Mezi jednotlivými délkami je krok přesně 0,2 mm mezi 7 a 7 mm a 1 mm mezi 7 a 42 mm. Nebo můžete zastřihovač použít bez hřebenu a vytvořit velmi krátký sestřih 0,5 mm.
Samoostřící ocelové břity pro dlouhotrvající ostrost - samoostřicí ocelové břity pro dlouhotrvající ostrost.

Elektronické hřebeny pro snadný výběr délky - motorový systém nastavení délky preferovanou délku jednoduše zvolí a zajistí. Motor pohání hřeben a umožňuje vybírat z délek s přesností až 0,2 mm. Tato inovativní technologie vám dává jistotu, že budete zastřihovat stále na požadovanou délku a budete vždy dosahovat konzistentních výsledků.
Auto Turbo pro zvýšení rychlosti stříhání - funkce Turbo automaticky zvýší rychlost při stříhání hustých vlasů, abyste dosáhli dokonalého sestřihu bez komplikací.

Snadné použití
Pamatuje si poslední použité nastavení délky - při zapnutí zastřihovače se hřeben vrátí na poslední nastavení délky zastřihování. 120 minut použití bez kabelu po 1 hodině nabíjení - abyste dosáhli maximálního výkonu i svobody pohybu, používejte zastřihovač bez kabelu. Výkonná lithium-iontová baterie zajistí po 1 hodině nabíjení až 120 minut provozu bez kabelu. Používat lze s kabelem i bez kabelu.

Technické parametry: jednoduché a rychlé ovládání 60 uzamykatelných nastavení délky (0,5 - 42 mm), přesnost po 0,2 mm motorem poháněné nástavce, celkem 3 nástavce funkce paměti - zastřihovač si pamatuje délku posledního stříhání technologie DualCut - střihací jednotka s dvojitým ostřím a sníženým třením, samoostřící nerezové břity tlačítko Turbo pro zvýšení výkonu zrychluje stříhání provoz s kabelem i bez něj 1 hodina nabíjení postačí až pro 120 minut používání bez kabelu
Li-Ion akumulátor

Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg) 0.368
Výška (cm) 19.60
Šířka (cm) 11.20
Hloubka (cm) 5.60


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Zastřihavač
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.philips.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi