Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Orava MA-4G 4 GB, červená

Exa kód : ORA000008
 
 
 
 

 

Orava MA-4G 4 GB, červená
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
MP4 přehrávač
 
 

504 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

417 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000008
Kód výrobce:MA-4G R
 

 

Kvalitní MP3/MP4 přehrávač s označením MA-4G od společnosti Orava vyniká především stylovým designem, který jen tak nezapadne mezi ostatními přístroji a dodá vašemu poslechu šmrnc.

Na displeji s úhlopříčkou 1,8 “ a rozlišením 160x128 pixelů se vám budou zobrazovat všechny důležité informace včetně názvu skladby i interpreta, díky podpoře ID3-TAG. Displej zároveň slouží k jednoduchému a intuitivnímu ovládání přístroje. Snadno vyhledáte požadovanou skladbu či videoklip, smažete ty nežádané nebo si jen prohlédnete, co vše jste si do přístroje stihli nahrát.

Přehrávač zvládne, jak už samotná kategorie napovídá, přehrávat soubory ve formátech MP3 a MP4, kromě nich si však hravě poradí i se soubory WMA, WAV, JPEG, AMV, BMP a dalšími. Ať už jsou tak vaše skladby či videa v jakémkoliv formátu máte vysokou pravděpodobnost, že si je můžete přehrát na svém přístroji. Pro vaše soubory jsou připraveny 4 GB flash paměti, což je dostatečná kapacita pro přibližně 1000 mp3 skladeb. Pokud však ani to nebude stačit, je připraven slot pro microSD kartu.

Pokud už vás omrzí vaše skladby a budete si chtít raději poslechnout rádio, je pro vás připraven integrovaný FM tuner. Veškerou hudbu lze upravit pomocí sedmi různých nastavení ekvalizéru. Výhodou poté může být i vestavěný mikrofon a možnost zaznamenávání zvuku, které z vašeho přístroje dokážou udělat nouzový diktafon. Uvnitř přehrávače se schovává Li-ion baterie s kapacitou 150 mAh, kterou lze v případě potřeby dobít pomocí USB kabelu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  MP4 přehrávač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi