Produkt je vyřazen!
 

 

Optoma GT1080e short throw

Exa kód : OPT100072
 
 
 
 

 

Optoma GT1080e short throw
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
OPTOMA Short Throw projektor GT1080e, DLP, Full 3D 1080p, 3000 ANSI, 25 000:1, 2xHDMI, VGA, MHL, 10W speaker
 
 

16 487 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

13 626 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 824  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

OPTOMA Short Throw projektor GT1080e, DLP, Full 3D 1080p, 3000 ANSI, 25 000:1, 2xHDMI, VGA, MHL, 10W speaker

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Optoma

Exa kód:OPT100072
Kód výrobce:95.8ZF01GC2E
 

 

Kino požitek ve vlastním domě

S projektorem GT1080 si užijete super-velký až 100“ obraz i když bude projektor umístěn jen něco málo přes metr od projekční plochy či zdi.

Tento přenosný Full HD 1080p projektor je ideální pro hraní akčních hrer z konzolí, nebo sledování televizních pořadů, sport a filmů. S vestavěným reproduktorem a dvěma HDMI vstupy je GT1080 snadné používat.

Proměňte jej v inteligentní projektor po připojení smartphonu nebo tabletu pomocí MHL; Nyní si můžete hrát hry, Streamovat videa a sdílet fotografie z mobilu na velké obrazovce.

Ultra Short Throw

Ani v malém bytě nemusíte být odkázáni na malý obraz. Projektor GT1080 zvládá zobrazit sto palcový obraz už ze vzdálenosti necelého metru od projektoru. Tím také odpadá maskování dlouhých kabelů podél stropu a podobně. Díky možnosti sledování ve Full HD rozlišení si nenecháte ujít žádný sportovní přenos nebo oblíbený pořad.

Dokonale ostrý obraz

FullHD 1080p: Rozlišení 1080p vám dává ostré a detailní snímky z obsahu s vysokým rozlišením bez downscalingu nebo komprese; ideální pro sledování Blu-ray, HD vysílání a hraní videoher.

3D obraz: Optoma projektor je schopen zobrazovat skutečný 3D obsah z téměř libovolného zdroje, včetně 3D přehrávače Blu-ray, 3D pozemního vysílání a poslední generace herních konzolí. Podpora rychlé 144Hz obnovovací frekvence poskytuje ultra-hladký obraz bez rušivého přeblikávání obrazu.

Dynamická Černá

Tato vlastnost dává větší hloubku obrazu tím, že plynule nastavuje výkon lampy na základě informací o jasu každého snímku. Vytváří tak strhující vysoký kontrastní poměr - světlé scény jsou ostré a jasné, zatímco tmavé scény zůstávají detailní s hlubokou černou s výjimečnou světelností a dalšími podrobnostmi stínů.

Pro živé a přirozeně vypadající snímky využívají Optoma projektory technologii vícenásobného zpracovávání barev BrilliantColor ™.

Integrovaný reproduktor

Optoma projektory se snaží jít směrem all-in-one a proto jsou v projektoru již zabudovány reproduktory, aby stačilo pouze připojit zdroj přehrávání a vychutnat si vynikající obraz i se zvukovou stopou. Vestavěné reproduktory poskytují výjimečnou kvalitu zvuku a jsou snadno nastavitelné bez nutnosti nákladných externích reproduktorů.

HDMI Link

Projektor disponuje funkcí HDMI Link, která vám umožní zapínat a vypínat dvě a více zařízení s rozhraním HDMI-CEC pomocí jednoho dálkového ovladače.

Herní režim

Herní režim optimalizuje projektor pro bleskovou odezvu, maximální kontrast a živé barvy tak, aby zachytily každý detail hry a Vy se mohli soustředit pouze na vítězství.

Dlouhá životnost lampy

Je skvělé mít projektor, jehož kvalita obrazu předčí leckteré televizory. Ovšem je nežádoucí kvůli toho měnit lampu projektoru v krátkých časových intervalech. Optoma GT1080 se tomuto neduhu projektorů snaží zabránit použitím Long-Life lampy s životností až 6 500 provozních hodin. To znamená, že pokud se budete dívat denně na dvouhodinový film, lampa by měla vydržet více než 8 let.

5 let záruka Optoma

Jsme naprosto si jistí, že náš projektor po mnoha letech používání bude poskytovat naprosto stejně kvalitní barevné podání jako v den, kdy jste si jej pořídili. Na toto poskytuje Optoma oficiální záruku 5 let.

Technické parametry

  • Svítivost (v ANSI lumenech): 3000
  • Kontrast (hodnota : 1): 25 000
  • Technologie projektoru: DLP
  • Skutečné rozlišení projektoru: HD 1080 (1920 x 1080)
  • Životnost lampy (v hodinách): 6000
  • Rozhraní: HDMI, 3.5mm Jack, MHL, USB 2.0
  • Výbava: Reproduktory, dálkové ovládání, 3D
  • Uchycení: Na stůl, na strop

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi