Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Netatmo Presence NOC01-EU

Exa kód : NTM000003
 
 
 
 

 

Netatmo Presence NOC01-EU
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezpečnostní kamera
 
 

7 408 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 122 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 370  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Netatmo

Exa kód:NTM000003
Kód výrobce:NOC01-EU
 

 

Chytrá venkovní kamera Netatmo Presence
Novým přírůstkem v rodině chytrých zařízení z dílen Netatmo je venkovní kamera Netatmo Presence a jak je u produktů Netatmo zvykem, nabízí řadu skvělých funkcí. Dokáže rozeznat osoby, zvířata či automobily, nahradí venkovní světlo u vchodu, je elegantní a odolná, prostě perfektní do vaší domácnosti nebo firmy.

Buďte v obraze, kdo a kdy přišel
Venkovní chytrá kamera Netatmo Presence je schopna rozeznat jednotlivé osoby, zvířata či automobily. Umožňuje hlídat příchody vašich kamarádů, rodiny, kolegů, nebo domácí mazlíčky a automobily, o kterých chcete být informováni. Získejte vnitřní klid a buďte bez obav, díky chytrému zasílání informací do mobilní aplikace.

Sledování videa v reálném čase
Kamera je schopná zaznamenávat obraz plný detailů ve vysokém FullHD rozlišení díky kvalitnímu objektivu se širokoúhlým provedením a pozorovacím úhlem až 100°. Obraz můžete sledovat v reálném čase na vašem mobilním přístroji díky WiFi připojení.

Buďte neustále informováni o příchozích osobách
Na mobilní telefon nebo tablet vybavený operačním systémem iOS 8 a vyšším nebo Androidem 4.3 a vyšším lze nainstalovat zdarma aplikaci pro příjem informací z chytrého hlídače. Dále pak máte k dispozici webovou aplikaci pro Chrome, Safari, Firefox a Internet Explorer.

Ani v noci nezklame
Noční pozdní příchody za špatného osvětlení dokáže kamera také zachytit díky přítomnosti LED diod s výkonem 12W. Nebude tak problém pořizovat video záznamy ve vysokém rozlišení i například za tmy. Navíc dokáže nahradit venkovní osvětlení.

Kvalitní konstrukce a vysoké odolnost
Netatmo Presence je nejen praktická, ale také elegantní a odolná. Je provedena v kombinaci hliníku a UV odolného plastu, navíc splňuje certifikaci krytí IP66. Takže o svou novou venkovní kameru Presence nemusíte mít obavy.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezpečnostní kamera
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Rozhraní a konektivita 
Funkce 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi