Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft Windows 10 Pro CZ 32-bit/64-bit USB Flash Drive

Exa kód : MIO305915
 
 
 
 

 

Microsoft Windows 10 Pro CZ 32-bit/64-bit USB Flash Drive
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ještě lepší, ještě rychlejší a flexibilnější, než kdy dříve, to jsou nové Windows 10. Přinášejí značné množství změn, například rozšíření menu o oblíbené položky v dlaždicích, přizpůsobení dotykovým displejům, dodávána na USB flash disku a je přenositelná
 
 

5 248 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 337 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 262  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ještě lepší, ještě rychlejší a flexibilnější, než kdy dříve, to jsou nové Windows 10. Přinášejí značné množství změn, například rozšíření menu o oblíbené položky v dlaždicích, přizpůsobení dotykovým displejům, dodávána na USB flash disku a je přenositelná

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIO305915
Kód výrobce:HAV-00085
 

 

Microsoft Windows 10
Ještě lepší systém, než kdy dříve. Windows 10 jsou rychlejší, flexibilnější a stabilnější, nabídnou nejen inovativní grafické prostředí, na které jste zvyklí z verze 8 a 8.1, ale jdou ještě mnohem dál. Menu je velice jednoduché a přehledné, naučíte se s ním tedy rychle zacházet i v případě, že ještě využíváte Windows 7 a starší. Navíc si jej můžete přizpůsobit, jak potřebujete, měnit si ikonky a dostat svůj operační systém tak na novou úroveň. Nemusíte řešit, zda půjdou na Vašem počítači, jsou koncipovány tak, aby byly bezpečné a fungovaly se všemi počítači vlastnícími Windows 7 a vyšší.

Společnost Microsoft patří mezi přední výrobce operačních systémů pro počítačové stanice, notebooky a nejrůznější mobilní přístroje. Dříve byly operační systémy rozděleny podle přístroje, který je používal. Počítače a notebooky používali velmi osvědčený a stabilní Windows 7 a mobilní přístroje Windows Mobile. K velkému sjednocení došlo u verze 8, která v sobě skrývá osvědčené a stabilní jádro Windows 7 a navíc je obohacena o dotykové ovládání. Stejně tak jako Windows 8 a 8.1 zachovává variabilitu a snadné sdílení souborů, programů a nastavení na různých přístrojích s tímto operačním systémem.

Základna fanoušků systémů Windows již několik měsíců nový systém využívá a tak byl Microsoft schopen vytvořit mnohá vylepšení a vylepšit tak systém na maximum. Miliony lidí po celém světě pomohli vytvořit nejlepší systém všech dob.

Windows 10 Professional
Verze Professional rozšiřuje verzi Home o možnosti pro firemní použití. Naleznete tu tak například možnost nastavení připojení k doméně, správu zásad skupin, BitLocker 2, režim Internet Explorer, Acces 8.1, klienta Hyper-V, podnikové aplikace, mobilní správu zařízení, firemní obchod, Windows Update pro podnikání, asistenta Cortana a mnoho dalšího.

Novinky ve Windows 10
Nové Windows 10 jsou mnohem adaptabilnější na různá zařízení. Levé menu dostalo přehlednější kabát a rozšíření o miniatury dlaždic, které si můžete přizpůsobit. Oblíbené aplikace, jako jsou kalendář, filmy video, pošta, fotografie a zvuk samozřejmě nesmí chybět.

Webový prohlížeč
Vylepšení také dostal webový prohlížeč, který nahrazuje nynější Explorer, a to pod novým označením, Microsoft Edge. Prohlížeč dodá Vašemu brouzdání po internetu úplně nový rozměr. Tento nový prohlížeč je navržen tak, aby vám mohl přinést rychlejší načítání stránek a navíc v moderním praktickém designu.

Rozdělení obrazovky
Vaše pracovní nasazení, nebo zábavu, pak zvládnete mnohem rychleji díky možnosti virtuálních ploch a také připnutí až 4 projektů na celou obrazovku. Můžete si tak rozdělit plochu obrazovky a pracovat ve 4 programech najednou.

Windows Store
Vylepšení se také dostalo novému Windows Store nákupnímu prostředí, které je stejné na všech zařízeních. Ať už Windows 10 používáte na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu, můžete jednoduše kupovat a procházet aplikace, hry a také filmy a televizní pořady. Rozšiřte svůj operační systém o nejrůznější aplikace. Aplikace navíc spolu mohou navzájem spolupracovat a sdílet informace, což může vést k usnadnění vaší práce. Tento webový obchod nabídne seznamy nejoblíbenějších aplikací, seznam doporučených experty od Microsoftu, nebo je možné použít i návrhy programů, které již vlastníte. Přístup do obchodu je velmi snadný a je již zabudován v operačním systému.

Přizpůsobte si systém jako nikdy předtím
Nabídka Start doznala velkého vylepšení, nyní si tak můžete připojit do rozšíření jakoukoliv aplikaci, ale dokonce i kontakty, nebo seznam skladeb. Veškeré oblíbené funkce máte tak rychle po ruce a jednoduše je spustíte jedním kliknutím.

Variabilní dotyk
Samozřejmostí je podpora dotykových funkcí pro všechna zařízení, které disponují dotykovou obrazovkou. Je jedno, jestli používáte radši prsty, nebo dotykové pero, můžete si vybrat přesně to, co se vám zrovna hodí.

Skvělá funkčnost na všech zařízeních
Novinkou Windows 10 je zajisté také přizpůsobitelnost všem zařízením. Ať už jsou Windows 10 v tabletu, počítači, mobilním telefonu, nebo na zařízeních 2v1, vypadají vždy stejně a stejně tak i fungují. Pokud vlastníte hybridní zařízení 2v1, tzn. počítač s tabletem, Windows 10 vám umožní nastavení obrazovky pro dotykové ovládání a také pro používání s klávesnicí a myší.

Stálý přístup ke svým datům i aplikacím
Jste neustále někde na cestách a potřebujete mít svá data stále k dispozici? Nebo používáte pro práci více zařízení a potřebujete pracovat podle vás nastavených Windows? Pokud patříte do této skupiny zákazníků, jistě oceníte nové funkce, které vás udělají daleko mobilnějšího. Pomocí účtu Microsoft budete mít své nastavení operačního systému přístupné na všech zařízeních s Windows 8. Přes OneDrive lze jednoduše sdílet fotky, dokumenty nebo videa na různých přístrojích s přístupem k internetu.

Podpora Xboxu nyní i ve Windows
Windows 10 přinášejí podporu pro vlastníky herních konzolí Xbox One s podporou Xbox Live. Nyní můžete streamovat hru na jakákoliv zařízení s Windows 10 odkudkoliv během několika sekund a soupeřit s jinými hráči na konzoli.

Klíčové vlastnosti
Tento operační systém je v českém jazyce a v 32/64bitové verzi. Jedná se instalaci z USB flash disku s přenositelnou licencí.

Požadavky na sytém pro instalaci Windows: 1 GHz a rychlejší, nebo SoC procesor, 1 GB RAM pro 32bitovou verzi a 2 GB pro 64bitovou verzi, 16 GB místa na disku pro 32bitovou verzi a 20 pro 64bitovou, grafická karta s podporou DirectX9, nebo nejnovější ovladač WDDM 1.0, minimální rozlišení obrazu pak 1024 x 600 dpi.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Operační systém
Stav produktu  Nový
Původ licence  Nová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi