Produkt je vyřazen!
 

 

Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Wireless

Exa kód : MIC300959
 
 
 
 

 

Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Wireless
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Černá, RF 2.4 GHz, BlueTracková, Počet tlačítek myši 4, Maximální DPI 1000, Rozhraní USB
 
 

899 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

743 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIC300959
Kód výrobce:L6V-00005
 

 

Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse Wireless

Ergonomie, funkčnost a jednoduchý elegantní design vytvořený speciálně pro Windows 8. To je nová myš společnosti Microsoft s názvem Sculpt Ergonomic Mouse Wireless, která nabízí celou řadu pokročilých uživatelských funkcí. Tato myš je speciálně ergonomicky tvarovaná což podporuje přirozenou polohu rukou a zápěstí.

Speciální tlačítko Windows 8

Jedná se o bezdrátovou myš kompaktního designu, která je optimalizována pro použití se systémem Windows 8. Optimalizaci zajišťuje speciální tlačítko na myši, které umožní snazší dostupnost hlavní nabídky operačního systému.

Snadnější práce s čtyřsměrným kolečkem

Další výhodou myši je čtyřsměrné kolečko pro snadný pohyb nahoru, dolů, doprava i doleva. Toto kolečko výrazně usnadní práci v dokumentech a programech, které se nevejdou na jednu obrazovku. To vše v elegantním, moderním a velmi praktickém designu.

Technologie BlueTrack

Bezchybný pohyb po pracovní ploše zajišťuje technologie Microsoft BlueTrack, kombinující v sobě výkonnost optiky a přesnost laseru, přičemž vyniká vyspělým snímáním pohybu na prakticky každém povrchu. Bezdrátové připojení v pásmu 2,4GHz nabízí pohodlí volnosti pohybu bez kabelů a miniaturní přijímač po zasunutí do portu USB nikde nepřekáží.

Designovka s ergonomickým tvarováním

Microsoft použil pro výroby této myši především černé plasty, a to se zrcadlově lesklým nahoře a matným dole. Na bocích je pak doplňuje gumový povrch, díky němuž by se měla myš dobře a pohodlně držet. Myš je speciálně ergonomicky tvarovaná což podporuje přirozenou polohu rukou a zápěstí. Úhel a výška myši jsou zvoleny tak, aby zápěstí bylo v pohodlné poloze a co nejvíce se snížil tlak na oblast karpálních tunelů.

Ergonomie myši je velmi důležitá, protože průměrně stráví každý uživatel u počítače až 6 hodin přičemž 89% všech uživatelů používá nevhodné příslušenství, které při častém a dlouhodobém používání způsobuje nepříjemnou bolest v oblasti zápěstí. Tato ergonomická myš společnosti Microsoft se těmto obtížím snaží předcházet.

Klíčové vlastnosti

Myš Microsoft Sculpt Ergonomic je ve vybavena technologií BlueTrack, kombinující v sobě výkonnost optiky a přesnost laseru, která funguje prakticky na každém povrchu. Myš je speciálně ergonomicky tvarovaná což podporuje přirozenou polohu rukou a zápěstí. Čtyřsměrné kolečko pro snadný pohyb nahoru, dolů, doprava i doleva.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  RF 2.4 GHz
Druh myši  BlueTracková
Počet tlačítek myši  4
Přepínač DPI  Ne
Maximální DPI  1000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi