Logitech Webcam HD Pro C920

Exa kód : LGH295866
 
 
 
 

 

Logitech Webcam HD Pro C920
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kvalitní webkamera Logitech s Full HD 1080p rozlišením, podpora pro i HD rozlišení 1280 x 720, dvojitý mikrofon, optika Carl Zeiss, automatická korekce špatného osvětlení, technologie automatické korekce osvětlení pro jasný obraz
 
 

1 991 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 645 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kvalitní webkamera Logitech s Full HD 1080p rozlišením, podpora pro i HD rozlišení 1280 x 720, dvojitý mikrofon, optika Carl Zeiss, automatická korekce špatného osvětlení, technologie automatické korekce osvětlení pro jasný obraz

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295866
Kód výrobce:960-001055
 

 

Další z řady kvalitních USB webkamer představuje firma Logitech. Kamera C920 umožňuje zaznamenávat dění kolem počítače ve formě videa nebo statických obrázků, můžete ji použít pro uskutečnění video konferencí nebo video telefonátů apod. Kamera má vestavěnou dvojici mikrofonů umístěné na obou stranách, takže video záznam je pořizován i s velmi čistým stereo zvukem.

Webkamera má elegantní design a dodává se speciálním klipem. Ten je ohebný a umožňuje tak připevnění k téměř každému CRT monitoru, LCD displeji nebo notebooku. Připevnit ji i například na stativy.

Vlastní snímač má vysoké Full HD 1080p rozlišení (1920x1080 bodů) a využívá čočky firmy Carl Zeiss - výsledkem je tak velmi kvalitní obraz s patřičnými detaily. Jistě oceníte možnost automatického ostření. Které odvede část práce při komunikaci za Vás. Pro video hovory lze využít také nižší HD rozlišení 1280 x 720. Kamerka, připojitelná přes rychlé rozhraní USB, je dodávána s širokou řadou softwaru.

Kamera je také vybavená oblíbenou technologií automatické korekce osvětlení, která dokáže přizpůsobit snímání nejrůznějším podmínkám panujícím na snímané scéně.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi