Produkt je vyřazen!
 

 

LG PK3, černý

Exa kód : LGT150717
 
 
 
 

 

LG PK3, černý
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosný reproduktor, Multi-point, Hands-free, aktivace hlasem, hudební výkon 16W
 
 

999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

826 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Přenosný reproduktor, Multi-point, Hands-free, aktivace hlasem, hudební výkon 16W

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

LG

Exa kód:LGT150717
Kód výrobce:PK3
 

 

Výjimečný zvuk všude s sebou
Přenosné reproduktory LG řady PK3 vám umožní vychutnat si výjimečnou kvalitu zvuku a využívat praktickou přenosnost reproduktorů bez jakýchkoli kompromisů. Spolupráce společností LG a Meridian Audio znamená, že si zvuk ve vysokém rozlišení konečně můžete vychutnávat nejen doma, ale i venku.

LG je partnerem společnosti MERIDIAN Audio
Kvalitní zvuk každý den. LG přináší všem milovníkům kvalitní hudby na celém světě výjimečný zvukový zážitek ve spolupráci se společností Meridian, která je britským průkopníkem v oblasti zvuku s vysokým rozlišením.

Lepší basy a kompaktní rozměry
Reproduktor dokáže i přes své malé rozměry produkovat neuvěřitelně široký zvuk a bohaté basy. Přenosný reproduktor LG PK3 zaručuje ideálně vyvážený zvuk a také extrémně silné a nezkreslené basy.

Výjimečně silné basy, které plně procítíte
Dva pasivní zářiče fungují jako mini basové měniče, které zabezpečují vynikající basy a každé party dodají extra dávku energie. Poslechněte si skladbu s neuvěřitelně silnými basy a nechte si energicky pulzujícími reproduktory rozpumpovat krev v žilách.

Streamujte zvuk s vyšším rozlišením
Přenosný reproduktor LG PK3 podporuje technologii apt-X, díky čemuž budete moci poslouchat hudbu a streamovat obsah ze své oblíbené hudební služby s kvalitním zvukem na úrovni CD.

Povězte svým reproduktorům, co mají hrát
Pohodlné ovládání reproduktorů hlasem. Jednoduchým stisknutím tlačítka aktivujete hlasového asistenta svého telefonu, kterému můžete klást otázky nebo ho požádat, aby přehrál nějakou skladbu.

Jen se dotknout, položit otázku a dostat odpověď
Pohodlné ovládání reproduktorů hlasem. Jednoduchým stisknutím tlačítka aktivujete hlasového asistenta svého telefonu, kterému můžete klást otázky nebo ho požádat, aby přehrál nějakou skladbu.

IPX7 – odolný vůči vodě
Odolnost vůči vodě (IPX7) pro vás znamená, že si budete moci hudbu bezstarostně vychutnávat i u vody. Reproduktor lze používat u dřezu či u vany beze strachu, že spadne do vody. Stačí z něj vytřepat kapky a zábava může pokračovat.

Design určený k přenášení
Vytvořen tak, aby pohodlně padl do ruky. Přenosný reproduktor LG PK3 vám umožňuje vzít si výjimečný zvuk s sebou skutečně kamkoli.

Párování několika zařízení přes Bluetooth.
Přes rozhraní Bluetooth lze připojit až dvě zařízení současně, abyste mohli vybírat hudbu nejen vy, ale i vaši přátelé. Čím více DJ, tím větší zábava.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 228 887 050 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na: www.lg.com/cz/podpora/zarucni-oprava/zadost-o-opravu.
Tel: 810 555 810
e-mail: lg.info@lge.com
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi