Produkt je vyřazen!
 

 

Lamax BFit

Exa kód : LAM000009
 
 
 
 

 

Lamax BFit
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Voděodolné chytré hodinky s řadou funkcí jako je krokoměr, sledování vzdálenosti a počet spálených kalorií. Nechybí ani monitoring spánku, vyhledávání telefonu, dálková ovládání fotoaparátu, budík, zobrazení volajícího a zobrazení příchozích zpráv.
 
 

799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

660 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Voděodolné chytré hodinky s řadou funkcí jako je krokoměr, sledování vzdálenosti a počet spálených kalorií. Nechybí ani monitoring spánku, vyhledávání telefonu, dálková ovládání fotoaparátu, budík, zobrazení volajícího a zobrazení příchozích zpráv.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000009
Kód výrobce:8594175351231
 

 

Náramek, který motivuje k aktivitě
Pravidelný pohyb prospívá zdraví. Zlepšíte si kondici a budete fit. Pokud budete mít přehled o své aktivitě, pomůže Vám to v udržení motivace. Náramek BFit by LAMAX Tech monitoruje Vaši denní aktivitu a zaznamenává všechny pokroky, které uděláte.

Bez obav i pod vodu
BFit je víc než jen běžný fitness tracker s krokoměrem a měřením spálených kalorií či nachozené vzdálenosti. Vodotěsná úprava zaručuje jeho všestranné použití a z ruky ho nemusíte sundávat ani v noci, kdy vyhodnocuje kvalitu Vašeho spánku.

Designové chytré hodinky
Mezi další smart funkce patří také zobrazení příchozích zpráv a hovorů nebo dokonce vyhledání Vašeho telefonu. Bluetooth spárování se smartphonem tak využijete nejen pro synchronizaci dat nasbíraných při Vaší aktivitě.

Zařazení k inteligentním hodinkám umocňuje i velký dotykový OLED displej, který se dá aktivovat pohybem zápěstí. S elegantním černým náramkem je tak BFit ideální na nošení i při nesportovních činnostech. Se stylovým barevným náramkem, který je součástí balení, se naopak změní na odvážný designový doplněk.

Spolehlivý fitness tracker
Náramek počítá nachozené kroky, spálené kalorie a celkovou ušlou vzdálenost. Všechny tyto údaje o Vaší aktivitě přehledně zpracuje a vyhodnotí aplikace ve Vašem telefonu.

Vodotěsnost podle IP67
BFit je odolný proti vniknutí vody nebo cizích předmětů podle stupně krytí IP67. Je tak chráněný proti ponoření do vody na 30 minut až do hloubky 1 metru a i před vniknutím prachu či drobného písku.

Zobrazení příchozích zpráv a hovorů
Náramek spárovaný s telefonem Vás vibracemi upozorní na přicházející hovor, SMS nebo zprávu z online aplikací jako jsou například Facebook Messenger, Skype, WhatsApp a Twitter.

Aktivace displeje pohybem zápěstí
Nemáte volné ruce? Držíte v druhé ruce telefon nebo například tašku? Žádný problém. Displej náramku lze aktivovat jednoduchým pohybem zápěstí.

Touch screen displej
Moderní dotykový OLED displej má v této kategorii nadprůměrnou velikost 0,91“.

Vždy přesné hodinky
Přesný čas a datum se automaticky synchronizují s Vaším telefonem okamžitě po připojení.

Dva náramky v balení
Elegantní černý náramek můžete mít i při nesportovních aktivitách. Designový barevný náramek stylově doplní Váš outfit.

Noční režim a tiché buzení
S náramkem zaznamenáte a vyhodnotíte kvalitu Vašeho spánku. Tichý budík probudí vibracemi jen Vás a ne Vaše okolí.

Vyhledání telefonu a dálkové ovládání fotoaparátu
BFit dokáže prozvonit spárovaný telefon, který zrovna nemůžete najít. Můžete jej použít i jako dálkové ovládání spouště fotoaparátu na Vašem spárovaném telefonu.

Výzva k aktivitě
Zařaďte pohyb do své denní rutiny a zlepšíte si zdraví. BFit Vás upozorní na delší období bez pohybu a vyzve Vás k aktivitě.

Dlouhá výdrž baterie a nabíjení přes USB
Baterie náramku vydrží až 7 dní a jednoduše jej můžete nabít během půl hodiny přes Váš počítač, notebook nebo běžnou USB nabíječku.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi