Produkt je vyřazen!
 

 

Lamax BFit PRO - černý + červený pásek

Exa kód : LAM000022
 
 
 
 

 

Lamax BFit PRO - černý + červený pásek
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek s celodenním měřením srdečního tepu a automatickým vyhodnocováním spánku. Sledování polohy pomocí propojené GPS. Certifikace IP67. Krokoměr. Předpověď počasí. Ovládání hudby a fotoaparátu. Zobrazení notifikací
 
 

892 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

737 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fitness náramek s celodenním měřením srdečního tepu a automatickým vyhodnocováním spánku. Sledování polohy pomocí propojené GPS. Certifikace IP67. Krokoměr. Předpověď počasí. Ovládání hudby a fotoaparátu. Zobrazení notifikací

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000022
Kód výrobce:8594175352238
 

 

Měření tepu 24 hodin denně
Správné fungování srdce je důležité pro zdraví i dlouhověkost. BFit PRO je vybaven senzorem tepové frekvence, kterou navíc snímá v pravidelných intervalech 24 hodin denně. Po celou dobu nošení náramku tak máte přehled o vaší srdeční aktivitě a během cvičení o úrovni intenzity kardia.

Maximální nasazení i pod vodou
Díky desetidenní výdrži na baterii a integrovanému USB konektoru nemusíte přemýšlet nad tím, kdy a kde budete náramek nabíjet. Můžete ho mít na ruce celý den, a dokonce se s ním bez obav i koupat. V noci navíc sám pozná, kdy spíte a začne vyhodnocovat spánkovou aktivitu.

Fitness trenér na zápěstí
BFit PRO uchovává data o vaší aktivitě a zobrazuje její denní souhrn na časové ose. Přímo na náramku lze zvolit vykonávaný sport, spustit stopky nebo dýchací cvičení. Pokud je v blízkosti váš mobilní telefon, umí náramek zobrazovat předpověď počasí a upozornění na zprávy či hovory. Při pohybových aktivitách dokonce využívá GPS telefonu a zaznamenává údaje o poloze.

Kroky, srdeční tep, spánek, kalorie…
Senzor srdečního tepu, krokoměr a spánkový senzor shromažďují údaje o vaší aktivitě ve dne i v noci. V aplikaci si pak můžete prohlížet nachozené kroky, spálené kalorie, ušlou vzdálenost a další ukazatele v podobě statistik a grafů.

Podpora více sportů
Před začátkem aktivity můžete zvolit jeden ze 14 typů sportování jako například fitness, běh, fotbal, horolezectví a další. V souhrnu tak budete mít aktivitu rozlišenou podle sportu a samotné měření je uzpůsobeno konkrétní vykonávané aktivitě.

Certifikace IP67
Odolnost náramku odpovídá standardu IP67. To znamená, že kromě pocákání a potu zvládne i třicetiminutové ponoření do vody o hloubce 1 metr a je odolný proti vniknutí prachu nebo drobných částic.

Upozornění na hovory, SMS a notifikace
Po spárování s mobilním telefonem náramek zobrazuje upozornění na zprávy, notifikace a příchozí hovory. Umí také telefon vyhledat a dálkově ovládat spoušť fotoaparátu.

Propojená GPS
Aplikace náramku dokáže využívat GPS vašeho telefonu a ukládat data o poloze. Naměřené vzdálenosti jsou tak nesrovnatelně přesnější a u aktivit se ukládá i mapa se zdolanou trasou.

Předpověď počasí
Po propojení s telefonem dokáže náramek přímo na displeji zobrazit předpověď počasí. Můžete si tak být jisti, že vás během sportování nebo cesty do práce nezastihne třeba déšť.

Ovládání hudby
Při poslechu hudby z vašeho telefonu lze náramek použít jako dálkový ovladač. Přímo na displeji vidíte, jaká hudba právě hraje a můžete přepínat skladby nebo pozastavit přehrávání.

Různé vzhledy základní obrazovky
Kromě přesného času synchronizovaného z telefonu vám náramek může zobrazovat i údaje o počasí a vlhkosti vzduchu. Záleží jen na vás, jaké rozložení displeje nebo ciferníku hodin si zvolíte.

Česká lokalizace
První fitness náramek na trhu, který má českou lokalizaci. Všechny nastavení a souhrny v aplikaci jsou psány v češtině. Lokalizován je i systém v náramku.

Dva pásky v balení
Kromě základního černého pásku je v balení také červený. Oba pásky jsou z pohodlného materiálu a dají se jednoduše vyměňovat.

Automatický spánek a tiché buzení
Náramek sám rozpozná, že usínáte a automaticky se přepne do režimu vyhodnocování spánku. Ráno vás pak ve zvolený čas probudí tichou vibrací na ruce.

Motivuje k aktivitě
Pokud se delší dobu nehýbete, můžete si nastavit upozornění na nečinnost a náramek vám ve zvoleném intervalu připomene, že se máte zvednout ze židle. Přímo v menu náramku můžete spustit i dechové relaxační cvičení.

Až 10 dnů na baterii a USB nabíjení
Náramek vydrží na jedno nabití kolem 10 dnů. Díky integrovanému konektoru ho pak stačí jen vyndat z gumového pásku a na přibližně hodinu a půl zapojit do USB.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi