Produkt je vyřazen!
 

 

Harman/Kardon AVR161S

Exa kód : HKA000032
 
 
 
 

 

Harman/Kardon AVR161S
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

9 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 264 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 500  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Harman Kardon

Exa kód:HKA000032
Kód výrobce:AVR 161S/230
 

 

Harman Kardon AVR 161 S
Výkonný a všestranný 5 kanálový audio/video receiver s 425 W se zabudovaným vTunerem je navržený pro fanoušky domácí zábavy, kteří požadují úžasný zvuk a široké možnosti připojení. Nezáleží na tom, zda připojíte set-top box, Blu-ray přehrávač nebo mediální konzoli, s tímto receivrem zažijete vždy nejlepší obraz a zvuk a jednoduché připojení.

Více způsobů připojení
AVR 161 S můžete snadno připojit ke kompatibilním Apple zařízením nebo USB zařízením přímo přes USB konektor na předním panelu a přehrávat jejich obsah bez potřeby externího adaptéru. Pro ostatní zařízení můžete využít pro připojení integrované Bluetooth. AVR je taktéž kompatibilní s DLNA 1.5, což vám nabízí víc možností pro doručování obsahu v domácí síti. Všechny tyto způsoby připojení vám poskytují mnoho možností pro šíření audio/video obsahu ve vaší domácí síti.

Pět 3D/4K HDMI vstupů včetně jednoho MHL
Pět HDMI vstupů s 3D a 30/36-bitů Deep Color poskytují vysoko-kvalitní digitální video s rozlišením až 1080p s věrným audiem přes jeden kabel. Díky technologii MHL můžete odeslat audio/video z vašeho telefonu přímo do AVR 161 S receiveru.

Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio dekódování
AVR 161 S poskytuje audio s vysokým rozlišením, které odpovídá digitální video kvalitě formátům Blu-ray Disc, otevírající plný potenciál filmových zvuků formátovaných s Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio kódovaním. Užijte si vždy to nejčistší přehrávání zvuku.

Velmi široké frekvenční pásmo
Zatímco většina zesilovačů a receiverů usiluje o co nejčistší reprodukci ve slyšitelné části spektra o frekvencích 20 Hz až 20 kHz, Harman Kardon toto pásmo rozšiřuje až nad 130 kHz. Ačkoliv jsou tyto hodnoty daleko za hranicemi vnímání lidského sluchu, rozšířením tohoto pásma se eliminuje fázové zkreslení, čímž se zvyšuje přesnost přechodů a fázová linearita.

TrueStream technologie
HARMAN TrueStream technologie zaručuje nejlepší možný zážitek z poslechu při bezdrátovém sdílení zvuku přes Bluetooth technologii. HARMAN TrueStream nabízí nejaktuálnější, nejdokonalejší bezdrátové možnosti pro zajištění nejkvalitnějšího zvuku, bez ohledu na použitou aplikaci nebo zdrojové zařízení.

Automatická kalibrace EzSet/EQ III
Nový proces automatické kalibrace HARMAN EzSet/EQ III přesně nastaví úrovně hlasitostí AVR 161 S, vzdálenosti reproduktorů, časy opoždění a ekvalizace pro optimalizaci audio provozu podle konkrétního systému reproduktorů a podmínek místnosti. Systém obsahuje jednoduché menu a obsahuje kalibrační mikrofon.

Dálkový ovladač s možností ovládání více zařízení
AVR 161 S zjednodušuje váš život s programovatelným infračerveným dálkovým ovladačem. Dálkový ovladač pro několik zařízení může ovládat TV, set-top boxy, satelitní tunery a ostatní zdroje přehrávání. Pro další flexibilitu instalace máte k dispozici 12 voltový spouštěcí výstup a vstup pro externí IR senzor.

Přátelský k životnímu prostředí
HARMAN GreenEdge logo zajišťuje, že design AVR 161 S je přátelský k životnímu prostředí. Díky zdokonalenému napájení může AVR 161 S poskytovat vysoce kvalitní audio v malém a lehkém provedení, které používá méně kovu a plastu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi