Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN PDX1043SUDVBT2 - DVD přehrávač

Exa kód : GOG100402
 
 
 
 

 

GoGEN PDX1043SUDVBT2 - DVD přehrávač
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosný DVD přehrávač, 10“ LCD displej, DVB-T/T2(h.265), USB vstup, SD/SDHC slot, HDMI výstup, Record Ready, příslušenství
 
 

3 119 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 156  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Přenosný DVD přehrávač, 10“ LCD displej, DVB-T/T2(h.265), USB vstup, SD/SDHC slot, HDMI výstup, Record Ready, příslušenství

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100402
Kód výrobce:GOGPDX1043SUDVBT2
 

 

GoGEN PDX1043SUDVBT2 - DVD přehrávač

Povinná výbava pro cestování s dětmi
Zpříjemněte dětem zdlouhavé cestování v autě. Díky přenosnému DVD přehrávači GoGEN PDX1043SUDVBT2 se cesty na dovolenou stanou téměř idylickými. Vestavěný 10“ LCD displej s rozlišením 1024x600 pxl a zabudované reproduktory uspokojí i ty nejnáročnější milovníky pohádek. Pro ničím nerušené sledování slouží sluchátkový výstup. Přehrávač umožňuje provoz na vestavěný akumulátor s výdrží až 2,5 hodiny nebo při napájení z elektrické sítě.

Nejen DVD přehrávač
Přenosný přehrávač GoGEN PDX1043SUDVBT2 se může pyšnit opravdu dlouhou řadou funkcí a podporou přehrávaných formátů. Primárně je určen pro přehrávání DVD a CD disků. A to včetně jejich +R, -R nebo RW variant. V dnešní době jistě oceníte i podporu přehrávání obsahu z USB flash disků nebo SD/SDHC karet. V obou případech až do kapacity 32 GB. Snadno přehrajete všechny nejběžněji používané video, audio nebo obrazové formáty.

Sportovní přenosy na dovelené? Žádný problém
Kdo nechce přijít o svůj oblíbený nekonečný seriál nebo sportovní derby ani během dovolené, jistě ocení další skvělou výhodu tohoto přehrávače – vestavěný DVB-T/T2 tuner, navíc s podporu nejnovějšího vysílacího formátu HEVC H.265. Snadno tak naladíte pozemní televizní vysílání v kempu nebo na chatě. Příjemným benefitem je také možnost nahrávání televizního vysílání na USB flash disk.

Široká nabídka příslušenství přímo v balení
S přenosným přehrávačem GoGEN PDX1043SUDVBT2 získáte navíc praktickou brašnu pro jeho přenos a pohodlné uchycení do auta – na opěradlo sedadla. Součástí balení jsou také sluchátka, nabíječka do zásuvky nebo auta, dálkové ovládání, AV kabel a anténa pro příjem televizního signálu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@gogen.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi