Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN BPS 686X

Exa kód : GOG100365
 
 
 
 

 

GoGEN BPS 686X
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosný reproduktor, výkon 2x35W, Bluetooth, digitální FM tuner, 2x USB, AV vstup, Karaoke - mikrofon v balení, 2x vstup pro mikrofon, AKU - provoz až 5 hod.
 
 

3 325 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 748 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 166  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Přenosný reproduktor, výkon 2x35W, Bluetooth, digitální FM tuner, 2x USB, AV vstup, Karaoke - mikrofon v balení, 2x vstup pro mikrofon, AKU - provoz až 5 hod.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100365
Kód výrobce:GOGBPS686X
 

 

Skvělý výkon, skvělá party
Přenosný party reproduktor GoGEN BPS686 X je jedinečný výrobek, který svým rozsahem funkcí zaujme každého, kdo rád poslouchá muziku naplno. Hodí se na party všeho druhu, rodinné oslavy, svatby, garden party, ozvučení cvičebních lekcí, karaoke večírky, firemní prezentace, sportovní akce nebo jen tak pro kvalitní reprodukci oblíbené hudby. Díky Bluetooth technologii streamujete muziku až na vzdálenost 10 metrů. Reproduktor je přenosný, vybavený madlem pro pohodlné uchopení. Není to žádný drobek, ale s výškou 60 cm a váhou necelých 7 kg stále není problém ho přenášet na akce všeho druhu.

O zábavu postaráno
Pozor na ovladač hlasitosti, se svým výstupním výkonem 2x 35W opravdu není problém pořádně naštvat sousedy, ozvučí i pořádně velké prostory. Umí i karaoke, disponuje dvěma výstupy pro mikrofon s vlastním ovládáním hlasitosti. Přidat můžete i funkci ozvěny ( ECHO), kterou milují především děti. Máte-li rádi disco atmosféru, můžete si hudbu okořenit i světelnými efekty. Jelikož jde o LED diody, neuberou téměř nic na kapacitě baterie.

Pořádná dávka Bassů
Kromě toho, že přenosný party speaker reprodukuje hudbu v maximálně čisté a zvukově silné míře, tak ze všech jmenovaných funkcí je dobré zmínit i možnost nastavení vlastních basů a přednastavené ekvalizéry.

Dlouhých 5 hodin naplno!

Prostřednictvím party speakeru můžete poslouchat rádio s digitálním FM tunerem s 30 předvolbami, nebo si pouštět muziku v MP3 formátu. Nabíjecí akumulátor vám dá šťávu až na 5 hodin při nastavení maximální hlasitosti. Pro rádio i ostatní funkce slouží přehledný LCD displej.

LCD displej
Bezdrátové Bluetooth streamování
Karaoke - Mikrofon je součástí balení
Digitální FM tuner, 30 předvoleb
Podpora formátu MP3
Přednastavené ekvalizéry
Zvýraznění basů
Světelné LED efekty
Nabíjecí akumulátor
Doba provozu na akumulátor 5 hodin
Frekvenční rozsah 40 Hz - 15 kHz
Výstupní výkon 2 x 35 W

Konektory
2 x USB vstup
2 x vstup pro mikrofon - 6,3 mm JACK
AUX IN - 3,5 mm JACK


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 545 120 545 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo vyhledejte servis na: www.gogen.cz/podpora/servisy.
Tel: 545 120 545
e-mail: info@gogen.cz
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi