Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin eTrex Touch 25 Europe46

Exa kód : GAR133307
 
 
 
 

 

Garmin eTrex Touch 25 Europe46
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Česká distribuce
 
 

5 190 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 289 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 260  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR133307
Kód výrobce:010-01325-02
 

 
Modelová řada eTrex patří k nejmenším outdoorovým GPS dostupných na trhu. V podobném duchu jsou navrženy i nové modely eTrex Touch s jednoduchým ovládáním, skvěle čitelným dotykovým displejem s výborným rozlišením a s intuitivními profily aktivit, které jsou optimalizovány pro činnosti jako jsou turistika, cyklistika nebo geocaching. Přístroj je dodáván s elektronickým kompasem, cyklistickým držákem a s předehranou topografickou mapou Evropy a přijímá signál z amerického GPS i ruského systému GLONASS. eTrex Touch 35 navícnabízí barometrický výškoměr, technologii pro připojení senzorů ANT+ a SMART notifikace. NOVĚ Intuitivní ovládání Přístroj nabízí intuitivní profi ly aktivit, které jen stačí zvolit a zobrazované informace se přizpůsobí tomu, zda jedete na kole, jste na tůře, provozujete horskou cyklistiku, jste na "lovu kešek" nebo děláte něco jiného. NOVĚ Připraveno k okamžitému použití Abyste se mohli ihned po zakoupení přístroje pustit do dobrodružství, je přístroj vybaven předehranou topografickou mapou Garmin TopoActive Europe a cyklistickým držákem. NOVĚ Dotykový displej Kvalitní 2,6" barevný kapacitní displej s intuitivním ovládáním je výborně čitelný za všech světelných podmínek, i na přímém slunci. NOVĚ Podklady pro geocaching Připravenost přístroje na geocaching zahrnuje kromě aplikace také informace o 250 000 "keškách" zapsaných na stránkách geocaching.com. NOVĚ Předehraná topografická mapa Garmin TOPO Active Tuto předehranou topografickou mapu Garmin Topo Active zahrnující 46 evropských zemí oceníte při rekreačních aktivitách všeho druhu. V balení je k dispozici i mapa TOPO Czech v měřítku 1:25 000
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi