Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin Delta XC Bundle

Exa kód : GAR133448
 
 
 
 

 

Garmin Delta XC Bundle
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
elektronický obojek, výcvik třech psů, LCD displej, dosah 800m
 
 
+ Obojek elektronický/výcvikový Garmin Delta XC ( pouze ovladač) v hodnotě 1 999 Kč zdarma
 

4 599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 801 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 230  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

elektronický obojek, výcvik třech psů, LCD displej, dosah 800m

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR133448
Kód výrobce:010-01470-02
 

 
Delta XC je elektronický výcvikový obojek pro psy s technologií Tri-Tronics®.
Elektronický, výcvikový obojek s vlastním ovládačem napájeným dobíjitelným akumulátorem. Stimulace tónem, vibracemi a 18ti stupni elektronických impulsů. Odolný proti vodě a pádům na zem, dosah až 1200 metrů ve volném terénu.

Mezi tradiční výrobky americké značky Garmin patří elektronické pomůcky pro výcvik psů. Elektronické obojky umožňují majiteli rychle a snadno komunikovat se psem. Trénink a komunikace rozhodně není založena na trápení psa, elektronické obojky dokáží psovi dávat zvukové a vibrační podněty a v poslední řadě i elektrické impulsy. Stimulace mají širokou škálu úrovní síly, přičemž nízké úrovně jsou skutečně šetrné.

Obojek Garmin Delta XC Bundle je vhodný pro myslivce a psovody. Balení obsahuje vodotěsnou ovládací jednotku s vlastním dobíjením a elektronický obojek. Ovládací jednotka umožňuje připojení a trénování až 3 psů současně s individuálním nastavením stupně stimulace pro každého z trénovaných psů. Při tréninku více psů je potřeba obojky pro další psy dokoupit samostatně (1 obojek je obsažen v ceně).

Zařízení je ergonomicky navržené tak, aby jste jeho obsluhu zvládli jednou rukou. Současně můžete cvičit až 3 psy. 3 "akční" tlačítka slouží na výběr spůsobu korekce - tón, vibrace nebo elektronické impulzy (18 stupňů), boční tlačítka a lehko čitatelný LCD displej umožňují rychlé přepínání mezi výcvikovými funkcemi a psy ve výcviku. Je možné nastavit 3 výcvikové režimy. Vyměnitelné kontaktní snímače zaručí, že výcvik bude efektivní pro jakékoliv plemeno psa.

Výcvik třech psů
Díky nové technologii Delta Sport XC umožňuje výcvik až 3 psů naráz. Díky přehlednému LCD displeji přepínáte mezi jednotlivými psy ve výcviku a pro každého si můžete nastavit výcvikový režim, pro každého psa můžete nastavit individuálně intenzitu impulzů.. Zařízení je použitelné na všechny typy srsti a pro všechny plemena psů.

Výcvikový režim - elektronický impulz kontinuální
Každý pes má určitý stav mysli, kdy nereaguje téměř na žádný povel. Stáva se to často na honu nebo u temperamentních plemen psů, kdy je skutečně potřebné použít i hrubou sílu, aby se pes dostal z "amoku" a začal vnímat vaše povely. Právě na to je určený kontinuální impulz - pes je vystavený elektronickému impulzu během celé doby stisknutí tlačítka maximálně po dobu 8 sekund.

Výcvikový režim - elektronický impulz okamžitý
Okamžitý krátký elektronický impulz má psa vyrušit, upozornit, potrestat v případě nežádoucí činnosti. Je to pro psa nepříjemný, v žádném případě však ne nesnesitelný zážitek, který si spojí s vykonávanou činností a po krátkém čase zjistí, že když se bude chovat tak, jak mu přikážete, žádný impulz nedostane a výcvik je úspešný.

Výcvikový režim - vibrace
Pokud chcete svého psa jen upozornit, aby přestal s nějakou činnosí, je možné zvolit výcvikový režim formou vibrace. Psa vyruší a okamžitě odpoutá jeho pozornost od nežádoucí činnosti.

Výcvikový režim - tón
Zvukový podnět je též jednou z forem, jak upozorniť psa na nevhodné chování. Podobně jako vibrační režim, i tón vyruší psa a tak odpoutá jeho pozornost od nevhodné činnosti.

Dosah 800 m
Každý, kdo cvičí svého psa ví, že trest má ten správny efekt, když je vykonán v momentě nevhodného chování psa. V přírodě to však není možné, pokud nemáte nadpřirozené schopnosti. Delta Sport XC se stane vaším čarovným proutkem, jelikož má dosah až 1200 m v závislosti na podmínkách prostředí. Okamžitá korekce nevhodného chování je nejrychlejší a nejefektivnější spůsob, jak dosáhnout toužený výsledek při výcviku vašeho čtyřnohého svěřence.

Vodotěsnost IPX7
Výcvik může probíhat i v nepříznivém počasí. Déšť, sníh, bláto už nejsou žádnou překážkou, jelikož zařízení je vodotěsné - odolné vůči namočení, postříkání vodou.

Dobíjecí baterie
Napájení je zabezpečené rychle nabíjitelnou lithium-iontovou baterií.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi