Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena Smart - domácí vodní automat,1300 W, 5000 l/h, 5 bar

Exa kód : GDN230217
 
 
 
 

 

Gardena Smart - domácí vodní automat,1300 W, 5000 l/h, 5 bar
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Smart domácí vodní automat, jmenovitý výkon 1300 W, maximální výtlačná kapacita 5000 l/h, maximální tlak 5 bar, maximální samonasávací výška 8 m
 
 

12 300 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 165 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 615  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Smart domácí vodní automat, jmenovitý výkon 1300 W, maximální výtlačná kapacita 5000 l/h, maximální tlak 5 bar, maximální samonasávací výška 8 m

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230217
Kód výrobce:19080-20
 

 

Využití v domácnosti i na zahradě – GARDENA smart system

GARDENA smart domácí vodní automat lze použít pro zásobování domácnosti užitkovou vodou, pro splachování toalety a pro pračku. Může se však využívat i jako časově řízené zahradní čerpadlo. Pro kompletní ovládání všech funkcí čerpadla stačí pouze rychlý pohled na aplikaci GARDENA smart nainstalovanou ve vašem smartphonu nebo tabletu. Informace o tlaku, objemu vody nebo možných poruchách a jejich odstranění lze jednoduše zobrazit dotykem špičky prstu. Smart domácí vodní automat je vybaven jet čerpadlem s výkonem 1 300 W, které rychle, spolehlivě a tiše načerpá až 5 000 litrů vody za hodinu. Inovativní zpětný ventil zaručuje rychlé sání. Integrovaný program pro malé odběry vody zajišťuje spolehlivý provoz i při malé spotřebě. Sklopná rukojeť na přístroji dovoluje úsporu místa při skladování a snadnou přepravu. Pro tento výrobek je nutné pořídit GARDENA smart gateway. Tato gateway je součástí všech startovacích sad GARDENA smart system.

Záruka 40 měsíců na čerpadla 2019

* Na tento výrobek poskytuje GARDENA záruku v trvání 40 měsíců. Váš výrobek si musíte zaregistrovat online na www.gardena.com/warranty do 3 měsíců od data jeho nákupu. Podrobnosti o podmínkách záruky najdete v přiloženém návodu k použití nebo online na www.gardena.com/warranty. Tato záruka nemá vliv na vaše zákonné záruční nároky.

Ekonomické a účinné

Plně automatické, energeticky úsporné a pohodlné - GARDENA smart automatické vodní automaty pro domácnost a zahradu. Inteligentní elektronika aktivuje čerpadlo v případě potřeby vody a poté jej zase vypne. Pro automatické zavlažování zahrady je možné naprogramovat individuální časy zavlažování.

Široké možnosti použití

Dva výstupy na tlakové straně umožňují současný provoz dvou připojovacích zařízení. Program nízkého objemu vody slouží hladkému provozu čerpadla také při nízkých odběrech vody, např. při provozu moderních automatických praček nebo kapkových zavlažovacích systémech. Funkce pojistky chodu nasucho chrání čerpadlo před poškozením v případě nedostatku čerpaného média.

Plášť odolný vůči povětrnostním podmínkám

Praktické pro zavlažování zahrady: díky plášti odolnému vůči počasí může čerpadlo stát během celé zahradní sezóny venku, aniž by došlo k jeho poškození.

Optimální čerpací výkon

Integrovaný zpětný ventil v čerpadle zaručuje snadnou manipulaci a rychlé uvedení do provozu. Optimalizovaný sací proces je zárukou toho, že vodu lze během několika sekund čerpat z hloubky až osmi metrů. Výkon je ideální pro středně velké až velké domy a zahrady.

Všechno pod kontrolou

S aplikací GARDENA smart pro iOS a Android, která je volně dostupná, máte vždy pod kontrolou tlak čerpadla nebo čerpané množství.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi