Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena 8022-20 - nástěnný box na hadici 15 roll-up automatic

Exa kód : GDN230157
 
 
 
 

 

Gardena 8022-20 - nástěnný box na hadici 15 roll-up automatic
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nástěnný box na hadici GARDENA 15 roll-up automatic Comfort 8022-20, automatické navíjení, snímatelný, držadlo k přenášení, Original GARDENA příslušenství.
 
 

2 399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 983 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 120  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nástěnný box na hadici GARDENA 15 roll-up automatic Comfort 8022-20, automatické navíjení, snímatelný, držadlo k přenášení, Original GARDENA příslušenství.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230157
Kód výrobce:8022-20
 

 

GARDENA nástěnný box na hadici 15 roll-up automatic Comfort umožňuje obzvláště snadné a pohodlné zavlažování. Box na hadici navíjí hadici za vás. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Hadice se pohodlně vytahuje s minimálním úsilím a zastavuje se v krátkých intervalech maximálně 50 cm. Kvalitní hadice s průměrem 13 mm (1”) zajišťuje vysoký průtok a optimální závlahový provoz. Krátkým tahem za hadici se zámek deaktivuje a díky navíjecí automatice se hadice snadno navine do boxu, aniž byste se ohýbali nebo točili klikou. Vaše ruce zůstanou čisté. Integrovaná ocelová pružina se postará o výkonné navinutí hadice zpět do boxu. Integrovaná vodicí cívka zabraňuje kroucení a zamotávání hadice. Po použití nástěnného boxu se připojovací hadice snadno nasadí na stopku proti odkapávání, čímž se zabrání odkapávání vody. Další plus: postřikovače, sprchy a mycí kartáče lze skladovat na nástěnném držáku a budou kdykoliv připravené k použití. V zimě lze box na hadici díky ergonomicky tvarované rukojeti bez námahy sundat z nástěnného držáku a skladovat jej na místě chráněném před mrazem. Nástěnný box na hadici je kompletně vybaven 15 m kvalitní hadice, 2 m spojovací hadice, plynule nastavitelným postřikovačem (č. v. 8114) a potřebnými Original GARDENA systémovými díly: tři šroubení (č.v. 900, 901, 902), standardní hadicová rychlospojka (č. v. 915) a stopspojka (č.v. 913). Díky šroubům a hmoždinkám, přiloženým k nástěnnému držáku, již montáž nemůže být jednodušší. Zavlažování může být tak snadné - s nástěnným boxem na hadici 15 roll-up automatic Comfort.

Výhody GARDENA 15 roll-up automatic Comfort

Flexibilní použití a snadný transport: praktický nástěnný box na hadici to umožňuje: nástěnný box je otočný o 180°. To zabraňuje zauzlení hadice během zavlažování a box lze sundat ze zdi pro úsporné skladování. Před příchodem mrazů se box jednoduše sundá z držáku a skladuje se na nemrznoucím místě.
Všechno na dosah: hadice je vždy na dosah a koncové nástroje jsou vždy tam, kde jsou zapotřebí. Protože: postřikovače, sprchy a mycí kartáče lze pohodlně pověsit a skladovat na nástěnnému držáku.
Bez ohýbání, bez otáčení klikou, bez špinavých rukou: 15 m dlouhá zahradní hadice je v mžiku připravena k použití tam, kde je potřeba a v požadované délce. Krátkým tahem za hadici po použití se hadice automaticky znovu navine. Integrovaná vodící cívka hadice zajišťuje rovnoměrné navinutí bez kroucení nebo zamotání hadice.
Všechno je obsaženo v balení. Připraveno k okamžitému používání - Všechno kompletně: nástěnný box na hadici obsahuje box, hadici, nabíječku, postřikovač a držák na zeď. 2 m dlouhá spojovací hadice a všechny přípojky jsou předmontovány. Díky tomu je nástěnný box připravený k okamžitému používání.
Šetří vodu: po odpojení spojovací hadice od vodovodního kohoutku jednoduše nastrčte její konec na stopku proti odkapávání. Po zavlažování nebo během transportu již nevyteče ani kapka vody.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi