Produkt je vyřazen!
 

 

ETA Harmony 2149 90000 Domácí pekárna

Exa kód : ETA129098
 
 
 
 

 

ETA Harmony 2149 90000 Domácí pekárna
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Domácí pekárna, 10 přednastavených programů, 2 hnětací háky, 13-ti hodinový časový spínač
 
 

2 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 479 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 150  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Domácí pekárna, 10 přednastavených programů, 2 hnětací háky, 13-ti hodinový časový spínač

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129098
Kód výrobce:2149 90000
 

 

Je libo čerstvý domácí chléb?
Ušetřete si cestu do pekárny a připravte si chléb doma a přesně podle vašich představ. Nebo raději nechte plně automatizovanou domácí pekárnu ETA Harmony, aby jej upekla za vás. Je libo pšeničný, žitný, bez lepku nebo raději něco sladkého?

Automatizovaná domácí pekárna Eta Harmony 2149 90000 se sama předehřívá, hněte, nechává těsto přiměřeně nakynout a peče, aniž byste ji museli kontrolovat. Vyberte si z 10 programů a upečte si toastový, žitný nebo například bezlepkový chléb. Pekárna vám pomůže i s přípravou ovocných džemů, dortů, koláčů, sušenek nebo třeba i sekané.

Vyberte si z receptáře a zkuste něco nového
Dva hnětací háky ve dvou různých velikostech optimálně zpracují jakékoliv těsto za vás. Průběh přípravy pečiva můžete sledovat průhledným průzorem ve víku, které je zcela odnímatelné pro pohodlnější údržbu a čištění pekárny. Vyberte si z velikostí bochníků i stupně propečení kůrky. V balení najdete i praktický receptář. Ochutnejte oříškový chléb, oblíbené francouzské croissanty nebo hříšně dobrý čokoládový dort.

Nádoba pekárny Eta Harmony 2149 90000 je dokonale nepřilnavá, takže propečenou pochoutku lehce vyjmete. Jednotlivé díly můžete mýt v myčce nádobí. Potřebujete upéct nějakou dobrotu na víkend, ale musíte do práce? Využijte až 13hodinového odloženého startu. I po konci pečení dokáže pekárna díky funkci KeepWarm udržet v pečícím prostoru ideální teplotu až po dobu 60 minut. Funkce Memory si zapamatuje vámi zvolené nastavení i 10 minut po výpadku proudu, takže jej nebudete muset nastavovat znovu.

Upečte sobě i svým drahým to, co máte rádi
Na přidávání ingrediencí, konec pečení nebo přihřívání vás upozorní zvukový signál. Ovládání pekárny zvládne díky přehlednému ovládacímu panelu a velkému LCD displeji v českém jazyce úplně každý. V balení kromě pekárny najdete 200 ml odměřovací pohárek, dvoustrannou odměrku 5 ml a 15 ml, speciální háček na snadnou manipulaci s hnětacími háky a knihu receptů.

Vybírejte z deseti přednastavených programů. S Klasikem upečete bílý pšeničný, tmavý žitný i rozinkami či bylinkami ochucený chléb. Sprint zkracuje dobu potřebnou k hnětení, míchání, kynutí a následného pečení. Toastový program vám upeče nadýchaný chléb skvělý na toasty, ultra rychlý oceníte ve spěchu a s celozrnným můžete připravit zdravý celozrnný chléb. Pečte dorty a koláče s dortovým programem, nechte pekárnu připravit nakynuté těsto na další úpravu a připravujte džemy.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi