Produkt je vyřazen!
 

 

Epson V11H829040

Exa kód : EPS197088
 
 
 
 

 

Epson V11H829040
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor
 
 

43 520 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

35 967 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 2 176  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Epson

Exa kód:EPS197088
Kód výrobce:V11H829040
 

 

Bezdrátová domácí podívaná: Epson EH.7600W FHD 3D

Proměňte svou domácí podívanou s pomocí bezdrátového 2D a 3D projektoru s rozlišením Full HD, který vám díky technologii 3LCD nabídne výjimečný obraz.

Díky funkci WirelessHD, kterou disponuje tento model, můžete strávit méně času připojováním zařízení WiHD a užívat si místo toho jasný, barevný a vysoce kontrastní obraz s rozlišením Full HD. Model EH-TW6700W se pyšní neuvěřitelně rychlým nastavením, širokým posunem objektivu, optickým zoomem a vertikální a horizontální korekcí lichoběžníkového zkreslení, které obraz ve vteřině upraví.

Streamujte ve vteřině

Díky technologii WiHD můžete stremovat obsah z chytrého telefonu, herní konzole a z dalších zdrojů. Stačí se k vysílači WiHD připojit přes HDMI a sledovat obsah ve Full HD rozlišení.

Zábava na dlouhá léta

Lampy mají životnost až 5 000 hodin. Díky tomu zaručují každodenní sledování filmů po dobu sedmi let bez nutnosti výměny těchto součástí. Projektory Epson jsou známy svou spolehlivostí, a proto si můžete být jisti, že nepromeškáte ani jednu minutu svého oblíbeného filmu, hry nebo programu.

Široké možnosti umístění bez ztráty kvality obrazu

Pohodlně se usaďte a nechte se od samého začátku unášet prezentacemi tohoto projektoru, který se snadno instaluje a ovládá a lze jej umístit téměř kamkoli. Tento model dokáže snadno docílit skvěle zarovnaného obrazu díky 1,6x optickému zoomu a vertikálnímu (±60%) i horizontálnímu (±24%) posunu objektivu.

Jasnější a živější projekce

Samotný bílý jas nezaručí reálné barvy v promítaném obrazu. Proto technologie 3LCD, kterou se mohou pochlubit projektory Epson, zaručuje stejně vysoký bílý i barevný světelný výstup. Proč se spokojit s nevýrazným a vybledlým obrazem bez života? S projektory Epson, které nabízejí hodnotu barevného světelného výstupu shodnou s hodnotou bílého světelného výstupu, získáte jasný a živý obraz. tento projektor s rozlišením Full HD 1080p má vysoký bílý a barevný světelný výstup 3000 lumenů.

Vychutnejte si jasné detaily stínů a hluboké odstíny černé

Světelné podmínky se mohou během filmu často měnit, proto je důležité, aby si váš projektor poradil s proměnlivými úrovněmi kontrastu, a trvale tak zaručoval obraz nejvyšší kvality. Naše projektory pro domácí zábavu tedy nabízejí vysokou úroveň dynamického kontrastu - poměr 70000:1. Efektivní funkce automatické clony spolu s technologií C2fine zajišťují optimální jas a kontrast v každé scéně, světlé i tmavé, díky čemuž obraz v kvalitě Full HD skutečně vynikne.

Klíčové vlastnosti

Moderní projektor s 1920 x 1080 (Full HD) rozlišením a s technologií 3LCD, který nabízí světelnost 3000 lumenů. Vynikající obraz nabízí díky kontrastnímu poměru 70 000:1. Využívá 250W lampy s životností až 5000 hodin (úsporný režim). Projekční vzdálenost je 2.95 - 4.8 m s úhlopříčkou obrazu od 30 do 300 palců. K dispozici je i zoom 1.6x a kensington zámek. Model nabízí 20W repro (stereo). Rozhraní: USB 2.0 typu A, USB 2.0 Type B (Service Only), VGA vstup, HDMI vstup (4x), MHL, audiovýstup, stereofonní konektor mini-jack, HDMI výstup, WirelessHD.

Rozměry výrobku jsou 410? x 304 x 157 mm (šířka x hloubka x výška) a jeho hmotnost se rovná 7 kg.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Kontrast  70 000 : 1
Skutečné rozlišení projektoru  1920 x 1080
Stav produktu  Nový
Svítivost  3000 ANSI lumen
Technologie projektoru  LCD
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 381 489 800 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.epson.cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi