Produkt je vyřazen!
 

 

EMOS Digitální kuchyňská váha EV023 stříbrná

Exa kód : EMO129312
 
 
 
 

 

EMOS Digitální kuchyňská váha EV023 stříbrná
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kuchyňská váha
 
 

279 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

231 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO129312
Kód výrobce:EV023
 

 

Digitální kuchyňská váha EV023

Potřebujete spolehlivou kuchyňskou váhu, která zvládne nadstandardní zatížení? S digitální váhou EV023 díky maximální zátěži 15 kg můžete vážit úrodu mrkve nebo jablek, připravovat džem nebo se pustit do velkého pečení. Výhodou je vysoká přesnost vážení a funkce dovažovaní TARE. S hodinami a minutkou se nerezová váha stane multifunkčním pomocníkem do každé moderní kuchyně. Ovládání je jednoduché a zvládnou ho i děti.

Přesnost vážení na 1 g a nosnost až 15 kg

Nadstandardní hmotnostní limit 15 kg umožňuje vážení bez omezení. Digitální váha je stvořená pro všechny, kteří připravují větší množství surovin nejen při zavařování ovoce nebo výrobě džemu. Pokud limit překročíte, indikátor přetížení vás ihned upozorní. Vysoká citlivost zaručuje přesné vážení na 1 g, které oceníte při pečení cukroví i vaření složitějších receptů. Na displeji si jednoduše nastavíte měrnou jednotku g, oz, lb nebo kg.

Funkce dovažování (TARE)

Pokud při vaření nebo pečení nechcete vážením a přípravou surovin trávit mnoho času, potřebujete funkci TARE. Nemusíte tak jednotlivé ingredienci vážit zvlášť v samostatných miskách, ale přidáváte jednu surovinu ke druhé do jedné mísy. Vždy jen stačí zmáčknout TARE, čímž se hodnota na displeji vynuluje, a můžete vážit další. Pak už jen zamícháte. Jak snadné!

Podsvícený LCD displej s hodinami

Předností váhy je dobře čitelný displej s podsvícením. Přesnou hmotnost bez potíží uvidíte i za horších světelných podmínek. Při práci v kuchyni se vám bude hodit údaj o čase a také funkce minutky. Váha se stane vaším společníkem, kterého budete mít rádi po ruce i na očích – díky výsuvnému oušku pro zavěšení.

Napájení na 2 baterie

Váha funguje na dvě baterie 1,5 V AAA, které nejsou součástí balení. Váha si sama hlídá úsporu energie, a pokud ji nevypnete manuálně, po čase se automaticky vypne. Indikátor stavu baterie vás upozorní na blížící se čas výměny, aby byla váha vždy připravena pustit se s vámi do pečení nebo vaření.

Slim design a nerezový povrch s dlouhou životností

Kuchyňská váha zvládne vysoké zatížení, přesto je překvapivě štíhlá a schová se do každé zásuvky. Prostorná vážicí plocha z nerezu je krásná na pohled a zároveň odolává škrábancům i času. Bude vám tak sloužit dlouhé roky a udělá parádu na každé kuchyňské lince. Povrch z nerezu zaručuje dokonalou čistotu i pro vážení bez misky.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňská váha
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.emos.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi