Produkt je vyřazen!
 

 

DICOTA Backpack Power Kit Value 15.6"

Exa kód : DIC185526
 
 
 
 

 

DICOTA Backpack Power Kit Value 15.6"
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Batoh na notebook 15.6", černý
 
 

1 014 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

838 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 51  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Batoh na notebook 15.6", černý

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dicota

Exa kód:DIC185526
Kód výrobce:D31120
 

 

Dicota batoh s prostornou zadní kapsou
Batoh od společnosti Dicota je elegantní a prostorný batoh, s kapacitou 18 l, určený pro přenos notebooků do velikosti 14 – 15,6“. Kromě notebooku se vám do hlavní uzamykatelné kapsy batohu vejde i 10“ tablet a různé dokumenty.

Přední kapsa
Přední kapsa batohu vám poskytuje ideální prostor pro uložení mobilního příslušenství, power banky, telefonu a dalších osobních věcí, které tak máte stále po ruce. Láhev na vodu nebo deštník pak můžete jednoduše uložit do bočních síťovaných kapes, do kterých máte neustálý a snadný přístup.

Ochrana a pohodlí
Batoh vám poskytuje kromě velkého objemu i perfektní ochranu uložených věcí. HDF polstrování chrání váš notebook nebo tablet před možnými nárazy a prodyšné polstrování zad a ramenní popruhy s nastavitelnou délkou vám přináší větší pohodlí při nošení batohu.

Co je to power banka
Power banka je pojem, který označuje univerzální externí baterii (nebo nabíječku) ze které můžete doplnit energii vašemu chytrému přístroji. Tyto baterie v sobě ukrývají akumulátor, který dokáže dobíjet další zařízení. Přenosné Power banky nejčastěji využijete jako záložní zdroj energie na cestách a v místech, kde není možné jiným způsobem dobít vaše zařízení. Pokud jste například na dovolené, pod stanem nebo na cestách za dobrodružstvím, bude se vám power banka určitě hodit.

Dicota power banka
Miniaturní rozměry a vskutku moderní design, tak to je power banka od společnosti Dicota. Baterie je velmi příjemná na dotek a poskytuje vám velmi rychlé nabíjení díky proudu 1 A.

Power banka od společnosti Dicota je vhodným společníkem na cesty díky kapacitě 2600 mAh.Díky své velikosti můžete brát tuto power banku opravdu všude s sebou. Power banka umožňuje dobíjení ostatních zařízení přes USB port. Díky microUSB si pak zase naopak dobijete vaši přenosnou power banku k dalšímu použití.

Díky této power bance můžete kdekoli dobíjet nejrůznější mobilní zařízení s napětím 5V a s maximálním proudem 1 A jako jsou například čtečky, MP3, GPS, sluchátka, reproduktory a jiná zařízení. Baterie je vybavená univerzální karabinkou pro její snadné uchycení k batohu či klíčům.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
15,6"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi