Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Creative Sound BlasterX G5

Exa kód : CRE180370
 
 
 
 

 

Creative Sound BlasterX G5
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zvuková karta digitální přenosná 7.1 se sluchátkovým zesilovačem, 24-bit, 192kHz, 120dB, 2x jack 3.5mm, 1x jack 3.5mm pro mikrofon
 
 

2 887 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 386 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 144  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zvuková karta digitální přenosná 7.1 se sluchátkovým zesilovačem, 24-bit, 192kHz, 120dB, 2x jack 3.5mm, 1x jack 3.5mm pro mikrofon

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Creative Labs

Exa kód:CRE180370
Kód výrobce:70SB170000000
 

 

Creative Sound BlasterX G5
Kapesní zařízení Sound BlasterX G5 přináší masivně vynikající kvalitu herního zvuku v působivě drobném formátu, ať už jej použijete k počítači či herní konzoli.

Podmanivý 3D PC herní zvuk
G5 je vysoce výkonná externí zvuková karta s integrovanou SB-Axx1 vícejádrovou čipovou sadou pro hardwarově vylepšený zvuk. Dokonce i stereofonní zvuk ze základní desky se ve vašich sluchátkách změní na 3D virtuální prostorový zvuk. Zařízení G5 rovněž podporuje vícekanálový obsah a směšování zvuku 7.1 pro naprosto dokonalý prostorový zvuk ve vašich sluchátkách.

Nejlepší zvuk pro herní konzole ve své třídě
Zařízení G5 je vyrobeno z přesných audiofilských komponent a přináší nejlepší zvukový zážitek ve své třídě pro herní konzole. Přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení zajišťuje 24bitový/192kHz, 120dB USB hardwarový převodník DAC, který umožňuje poslouchat herní zvukovou stopu s úžasnými detaily. Dokážete v reálném čase určit přesnou polohu vašeho soupeře a pokaždé získat vítěznou výhodu!

Audiofilský sluchátkový zesilovač
Zařízení G5 není pouze USB DAC převodník. Díky sluchátkovému zesilovači Texas Instruments TPA6120A2 s nízkou výstupní impedancí 2,2 ? dokáže zařízení G5 zesilovat sluchátka o impedanci až 600 ? a také citlivé příposlechové systémy na současném trhu. Tato externí herní zvuková karta kapesní velikosti rovněž podporuje přehrávání až 24bitového/192kHz zvuku o vysokém rozlišení díky převodníku Cirrus Logic CS4398 DAC s poměrem signál/šum 120 dB.

Možnosti připojení
Zařízení G5 dále rozšiřuje vstupy a výstupy současných zvukových řešení, která jsou integrována na základních deskách, včetně například linkového a optického připojení. K portu USB s maximálním proudovým výstupem 100 mA na zadní straně zařízení Sound BlasterX G5 můžete snadno připojit vaši herní myš nebo klávesnici. Kromě vyhrazeného konektoru pro připojení mikrofonu podporuje zařízení G5 sluchátka s 4pólovým připojením.

BlasterX Acoustic Engine Pro
Zařízení G5 je optimalizováno pro vaše hraní a přináší úžasný a jedinečný zvuk. Představuje hmatatelný pokrok v oblasti zvuku a vylepšení zvuku za hranicemi fyzických možností. Plně přizpůsobitelný software BlasterX Acoustic Engine Pro, který je k dispozici pro systém Windows, vám dává jedinečnou kontrolu nad vaším zážitkem z poslechu s věrným zvukem a úchvatnými zvukovými efekty. Chytře minimalizuje rušivé vlivy a vylepšuje hru. Díky profesionálně vyladěné optimalizaci herní zvuky skutečně ožívají - od svištění kulek, které vám létají okolo uší, až po děsivý řev trolla!


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi