Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Bose SoundBar 700, černá

Exa kód : BOS109312
 
 
 
 

 

Bose SoundBar 700, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Navržen jako celosvětově nejlepší soundbar, vestavěné hlasové ovládání, jeden dálkový ovladač pro všechno, možnost rozšíření o další audio, černá barva
 
 

23 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

19 413 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 174  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Navržen jako celosvětově nejlepší soundbar, vestavěné hlasové ovládání, jeden dálkový ovladač pro všechno, možnost rozšíření o další audio, černá barva

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109312
Kód výrobce:B 795347-2100
 

 

Nestačí pouze poslouchat. Každý okamžik musíte pocítit.

Vaše filmy, hudbu a televizi nestačí pouze slyšet. Sledovaný obsah musíte také pocítit. Drtivé kroky T-Rexe, hukot davu, když sportovní smolaři vyhrají zápas. Hudbu, která vám rozpumpuje srdce, nebo tepající rytmus vaší oblíbené skladby. Proto se v Bose rozhodli navrhnout soundbar, který bude ten nejlepší na světě: Bose Soundbar 700. Díky unikátní kombinaci sofistikovaného designu a výjimečného zvuku je tento tenký soundbar nabitý technologiemi, které dokáží do vaší domácnosti přinést v každém okamžiku zábavu a plnou výkonnost. A protože disponuje vestavěným hlasovým ovládáním Alexa, stačí vyslovit příkaz – připravena je veškerá hudba.

Vestavěné hlasové ovládání

Hlasové ovládání Amazon Alexa je vestavěno přímo do Bose Soundbar 700, takže můžete přehrávat hudební služby, poslechnout si zprávy nebo předpověď počasí – bez pohnutí prstem. Ale k čemu by vám byla jakkoliv dobrá Alexa, pokud by vás neslyšela? Bose Soundbar 700 má vynikající snímání hlasu díky osmi speciálně navrženým mikrofonům, takže soundbar vás slyší vždy perfektně, bez ohledu na to, jak hlasitá je vaše hudba. A naprosto geniální světelná lišta vám vizuálně zobrazí status soundbaru – kdy Alexa naslouchá, přemýšlí nebo mluví. Navíc se neustále zdokonaluje. Budoucí aktualizace softwaru odemknou nové funkce, jako Google Assistan – očekávat je lze počátkem roku 2019.

Vypadá stejně skvěle, jako zní

Tvrzené sklo, kovová mřížka, čisté linie a dokonalá povrchová úprava. Bose Soundbar 700 je stejně krásný zvnějšku, jako je úžasný zevnitř. Umístěte jej na TV stojan nebo nechte jeho eleganci vyniknout na stěně. Ať tak či onak, Bose Soundbar 700 je příjemný pro oko i pro ucho.

Hudba. Jakoukoliv chcete.

Pokud jde o to, co chcete slyšet, máte tolik možností… Prostřednictvím domácí Wi-Fi sítě můžete přehrávat vaše oblíbené hudební služby, jako Spotify® nebo Amazon Music, stačí se pouze dotknout tlačítka. Nebo můžete použít Bluetooth připojení pro přehrávání skladeb z vašeho telefonu či tabletu. A počátkem roku 2019 budete mít k dispozici Apple AirPlay 2.

Jeden dálkový ovladač pro všechno

Jste unaveni ze snahy zjistit, který dálkový ovladač funguje s kterým zařízením? Už nebudete. V Bose navrhli ovladač, který si zamilujete: Univerzální dálkový ovladač, který je součástí balení Bose Soundbar 700, a který vám umožní ovládat veškerou zábavu jedním stisknutím tlačítka. Obsahuje šest předvoleb a rozsvítí se pouze ta tlačítka, která v dané chvíli potřebujete, takže nalézt své oblíbené položky je ještě snazší.

Převezměte kontrolu nad zážitek z poslechu

Pomocí aplikace Bose Music můžete snadno procházet celou vaši hudbu a plynule přecházet mezi stanicemi, playlisty a hudebními službami – vše je na jednom místě. Navíc se jedná o další jednoduchý způsob ovládání Bose Soundbar 700. Z aplikace Bose Music lze také velice snadno nastavit předvolby, takže vaši hudbu, kterou máte tak rádi, budete mít neustále nadosah, navíc obsah si může přizpůsobit více uživatelů. A ještě něco – aplikace usnadňuje a zrychluje nastavení, protože vás provede jednotlivými kroky.

Chcete pořádně kopající basy? Přidejte je.

Bose Soundbar 700 je součástí nové rodiny chytrých reproduktorů a soundbarů Bose. A díky hlasovému ovládání Alexa máte k dispozici miliony skladeb, které přehrajete pouhým vyslovením příkazu. Nebo můžete vše spravovat z aplikace Bose Music. Přiveďte svou zábavu k životu – hudbu, filmy a televizi – vše můžete mít v libovolné místnosti.

Co je v balení?

  • Bose Soundbar 700
  • Univerzální dálkové ovládání
  • 4 baterie AA
  • Čistící hadřík
  • Headset ADAPTiQ
  • Optický kabel
  • HDMI kabel
  • Napájecí kabel

Vstupy a výstupy

  • HDMI výstup s Audio Return Channel (ARC)
  • Enhanced Audio Return Channel (eARC)
  • Consumer Electronics Control (CEC)
  • Optický TOSLink
  • Vstup napájení
  • USB vstup

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi