Produkt je vyřazen!
 

 

Blaupunkt MS50BT

Exa kód : BLA273409
 
 
 
 

 

Blaupunkt MS50BT
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Mikro systém, CD přehrávač s MP3, FM tuner, výkon 120 RMS W, ovládání basů / výšek, LED displej, hodiny s budíkem, AUX, dálkové ovládání.
 
 

3 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 298 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 199  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mikro systém, CD přehrávač s MP3, FM tuner, výkon 120 RMS W, ovládání basů / výšek, LED displej, hodiny s budíkem, AUX, dálkové ovládání.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Blaupunkt

Exa kód:BLA273409
Kód výrobce:MS50BT
 

 

Milovníci vynikajícího zvuku jistě ocení nový mikro-stereofonní systém MS50BT značky Blaupunkt, který dokonale zapadne do jakéhokoliv interiéru, a to i do malého bytu. Nejen že zabere malý prostor, ale v integrovaném, kompaktním těle skrývá CD přehrávač, zesilovač a FM tuner. Co víc potřebujete, abyste si vychutnali svou oblíbenou hudbu?

Mikro stereofonní systém MS70BT bude oceněn především díky širokému spektru funkcí, špičkovému zpracování a intuitivnímu rozhraní. S dálkovým ovládáním je využití všech funkcí snadné jako dětská hra.

MS50BT je vybaven jednotkou pro disky CD, CD-R a CD-RW. Kromě tradičního formátu zvuku přehrávač také čte soubory MP3 uložené na jednorázových nebo přepisovatelných discích. Vestavěný modul Bluetooth umožňuje bezdrátově přehrávat hudbu z mobilních zařízení, jako jsou smartphony, tablety a notebooky, které jsou vybaveny modulem Bluetooth. K dispozici je také tuner FM rádia s digitální syntézou PLL a pamětí, do které můžete uložit 40 oblíbených rádiových stanic.

Na přední straně je systém vybaven USB konektorem, ke kterému můžete připojit flash disk nebo přenosný disk, který umožňuje ukládat hudební soubory nahrané ve formátu MP3. Zařízení podporuje přenosné disky o maximální kapacitě 32 GB. Pomocí portu USB můžete také nabíjet baterie mobilních zařízení. Vedle portu USB je vstup AUX, pomocí kterého lze připojit všechna zařízení vybavená výstupním zvukovým signálem (pomocí příslušných kabelů.)

LED displej zobrazuje pořadí přehrávání skladby, aktuálně přehrávanou rozhlasovou stanici nebo aktuální čas. Funkční tlačítka jsou umístěna na panelu intuitivním způsobem a velkým otočným ovladačem pohodlně nastavíte hlasitost.

Model MS50BT je vybaven výkonným zesilovačem, který generuje maximální hudební výkon 360 W. Jeho celkový jmenovitý výkon činí 120 W RMS.

Dřevěné reproduktory a vysoce kvalitní převodníky zaručují vynikající zvuk. Pro dosažení maximálního efektu je přední část sloupů dokončena v černém laku s vysokým leskem.

Mikro stereofonní systém MS50BT se vyznačuje také minimalistickým designem. Černé hliníkové tělo na hlavní jednotce a modernisticky vyhlížející skříně reproduktorů jistě uspokojí nejen fanoušky hudby, ale i všechny ty, kteří oceňují dobrý styl a moderní design.

Specifikace:

  • CD přehrávač s přehráváním MP3
  • Podpora CD / -R / -RW / MP3 / USB
  • Bluetooth pro bezdrátové přenosy zvuku ze smartphonu nebo PC
  • FM PLL tuner s pamětí na 40 stanic
  • Max. výstupní výkon: 360 W (2 x 180 W)
  • Výkon: 120 W RMS (2 x 60 W)
  • Ovládání basů / výšek
  • Hlasitost
  • LED displej
  • Hodiny s budíkem
  • Vstup AUX
  • Dálkové ovládání
  • Napájení: AC 110-240 V ~ 50/60 Hz
  • Rozměry hlavních jednotek: 245 (w) x 135 (h) x 250 (d) mm
  • Rozměry reproduktorů: 140 (w) x 243 (h) x 218 (d) mm
  • Hmotnost: 6,8 kg

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi