Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Beko WRE 6512CSBWW

Exa kód : BEK500053
 
 
 
 

 

Beko WRE 6512CSBWW
energetická třída A+++
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pračka, Přední plnění, Energetická třída A+++, Náplň 6 kg, Maximální otáčky 1000 za minutu, Hlučnost praní 61 dB, Hlučnost odstředění 77 dB
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

BEKO

Exa kód:BEK500053
Kód výrobce:WRE6512CSBWW
 

 

Hedvábí do pračky? Bez obav!

Netrapte se praním v ruce, když můžete v pračce Beko prát i tkaniny jako je hedvábí či kašmír. Program na ruční praní je upraven tak, aby šetrně odstranil nečistoty z nejjemnějšího prádla, bez poškození a s perfektním výsledkem.

Zabodujte s čistým dresem

Program Sport vypere šetrně nejen sportovní, ale i membránové oblečení. Odstraní veškeré nečistoty, a přitom zachová funkčnost materiálů. Můžete se tak spolehnout, že vaše oblíbené triko bude parťákem ve hře i nadále.

Zrychlí, když zrovna spěcháte

Ručičku hodin nezrychlíme, ani nezpomalíme, ale co můžeme ovlivnit je doba praní. S přídavnou funkcí Fast+™ lze řadu programů zrychlit až o více jak polovinu, takže můžete prát tak rychle, jak zrovna potřebujete.

Postará se o každý šatník

S chytrými pračkami Beko se už nemusíte bát o své oblíbené oblečení. Ať už chcete, aby vaše oblíbená košile dlouho vydržela nebo aby vaše tmavé oblečení nevybledlo, pračka Beko si hravě poradí s obojím. Se speciálními programy na košile, tmavé prádlo a programem pro ruční praní bude všechno oblečení dokonale a šetrně vyprané.

Myslíme i na citlivou pokožku

Program Hygiene si oblíbí zejména maminky a ti z nás, kdo mají citlivou pokožku. Průběh programu je upraven tak, aby perfektně odstranil většinu bakterií, mikroogranismů, pylů a dalších alergenů. Výsledkem je hygienicky čisté prádlo, za které bude šetrné ke každé pokožce.

Ani vlněné oblečení se pračky bát nemusí

To, že vlněné oblečení do pračky nepatří, je už dávno překonané. Důkazem toho je certifikovaný program WoolMark® pro praní vlny. Pomalými a šetrnými pohyby vypere váš oblíbený svetr tak, aby si zachoval svůj tvar a zůstal stále jemný na dotek.

Naváže tam, kde skončila

Vypadla elektřina a vy jste zrovna uprostřed praní. Co teď? Prát to celé znova? V žádném případě! Pračka Beko si pamatuje, kde před výpadkem skončila a v programu bude automaticky pokračovat. Prádlo se tak vypere, jako by žádný výpadek neexistoval.

Vypere plnou pračku prádla za rekordních 28 minut!

Plný koš prádla a málo času nemusí být námět na horor. S programem Denní Express můžete vyprat plnou pračku prádla při 30 °C už za 28 minut a strašáka v podobě prádleního koše přeperete levou zadní během chvilky.

Vaše oblíbené tričko čisté už za 14 minut

Narozeninová oslava je už dnes večer a vaše oblíbené šaty jsou v koši na prádlo. Nezoufejte, pračka Beko s programem Xpress Super Short dokáže vyprat až 2 kg prádla za 14 minut, takže než se nasnídáte, jsou šaty na ramínku a večer připravené na sebe.

Dlouhý život pračky bez vodního kamene

Hi-tech topení v pračkách Beko zaručuje dlouho funkčnost. Proti korozi a vodnímu kameni ho chrání poniklovaná vrstva, díky které má až 100x vyšší životnost oproti standardním topným tělesům a vy méně starostí.

Čistá pračka stále jako nová

Pračky Beko se umí postarat nejen o čistotu prádla, ale i samy o sebe. Program DrumClean je sestaven tak, aby rychlými a prudkými pohyby vody odstranil veškeré zbytky prášku, textiliií a aviváže a pračka tak byla stále čistá a věrně sloužila roky.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pračka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Plnění 
 
 
Plnění
Pračky se dělí podle umístění otvoru na vkládání prádla na předem nebo horem plněné.
 
 
 
 
 
Přední plnění
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A+++
Spotřeba el. energie 
 
 
Spotřeba el. energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
152 kWh/rok
Náplň 
 
 
Náplň
Tato hodnota uvádí v kilogramech (kg) maximální množství prádla, které může být v pračce vypráno.
 
 
 
 
 
6 kg
Maximální otáčky 
 
 
Maximální otáčky
Pračky se mimo jiné liší tím, kolik otáček za minutu zvládnou. Čím vyšší je tato hodnota, tím efektivnější může být praní a odstřeďování.
 
 
 
 
 
1000 za minutu
Spotřeba vody 
 
 
Spotřeba vody
Tato hodnota uvádí, kolik litrů vody při průměrném používání pračka spotřebuje za rok. Hodnota je čistě orientační a liší se v závislosti na intenzitě používání.
 
 
 
 
 
152 litrů/rok
Hlučnost praní 
 
 
Hlučnost praní
Hlučnost praní je udávána v decibelech (dB). Čím nižší je uvedená hodnota, tím tišší pračka při praní bude.
 
 
 
 
 
61 dB
Hlučnost odstředění 
 
 
Hlučnost odstředění
Hlučnost odstředění je udávána v decibelech (dB). Čím nižší je uvedená hodnota, tím tišší pračka při odstřeďování bude.
 
 
 
 
 
77 dB
Funkce a technologie 
Rychlý program 
 
 
Rychlý program
Pro urychlení procesu praní prádla některé modely praček disponují tzv. zrychleným programem, díky kterému prádlo vyperete v kratším čase.
 
 
 
 
 
Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Rozměry 
Výška  84 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  41,5 cm
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Zavolejte na číslo: 800 350 333 (denně od 8 do 18 hodin) pro nahlášení závady nebo vyplňte reklamační protokol na adrese: https://www.bekocr.cz/objednavka-opravy-spotrebice
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi