Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR - Samsung UE55NU7442

Exa kód : SAG946548
 
 
 
 

 

BAZAR - Samsung UE55NU7442
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
LED televize, 55" (±140 cm), Rozlišení obrazovky 3840 x 2160 (4K Ultra HD), Smart TV, Typ tuneru DVB-T2/C/S2, H.265/HEVC, Wi-Fi, Energetická třída A, Výkon reproduktorů 20 W, ROZBALENO
 
 

11 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 909 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 599  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? ROZBALENO

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAG946548
Kód výrobce:UE55NU7442-bazar
 

 

Fantasticky živé barvy v UHD rozlišení

Technologie Dynamic Crystal Colour

Sledujte na vlastní oči dynamickou a perfektně čistou barevnost obrazové technologie Dynamic Crystal Colour. Jakmile jednou spatříte tak úchvatně rozsáhlou paletu odstínů na obrazovce své TV, už vám jiný pohled stačit nebude.

Díky HDR spatříte více detailů

Sledujte na obrazovce ostřejší obsah s ještě působivějším podáním barev s technologií HDR. Samsung UHD TV vám díky ní poskytnou mnohem preciznější detaily v jasných i tmavých scénách.

Certifikované Ultra HD rozlišení

Vychutnejte si výjimečně ostré a precizní záběry na televizoru s certifikovaným 4K UHD rozlišením. Certifikace od DE (Digital Europe) je garancí, že každý pixel je schopný reprodukovat barvy v plném barevném spektru.

UHD Dimming

Vychutnejte si barvy, ostrost a úroveň kontrastu optimalizované přesně pro váš divácký zážitek. Technologie UHD Dimming rozděluje obrazovku na malé bloky, jejichž podání obrazu upravuje tak, aby byl výsledný obraz ještě detailnější.

Tenký design

Moderní elegance televizoru Samsung přirozeně zvýrazní vkusný design vašeho stylového interiéru.

Ještě chytřejší způsob sledování Smart TV

Získejte rychlejší, snazší a chytřejší přístup k rozmanitému zábavnému obsahu. Pomůže vám v tom inteligentní osobní asistent, praktický dálkový ovladač i centrum ovládání připojených zařízení. Zapomeňte na zdlouhavé hledání a raději věnujte čas své zábavě. Teď už jí nic v cestě nestojí.

Ovladač One Remote

Ovládněte všechna připojená zařízení a obsah na svém televizoru jediným dálkovým ovladačem. One Remote Control dokáže další připojené přístroje navíc automaticky identifikovat a označit. Už nebudete muset hledat různé ovladače. Stačí vám jen jeden.

Aplikace SmartThings

Propojte všechna zařízení ve své chytré domácnosti. Ať už za pomoci aplikace SmartThings spojíte televizor se svou chladničkou, nebo mobilním telefonem, objevíte nové možnosti jejich interakce a používání.

SmartThings. Jedna aplikace pro všechno

S aplikací SmartThings získáte okamžitý přehled a kontrolu nad rozmanitými funkcemi svého televizoru.

Steam Link

Vychutnejte si nejnovější videohry na obrazovce své Samsung TV. Oblíbené herní tituly si na rozsáhlém televizoru užijete ve vyšší kvalitě a ve větším pohodlí než na menším monitoru vašeho počítače


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  LED televize
Základní parametry 
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích, přičemž 1 palec = 2,54 cm.
 
 
 
 
 
55" (±140 cm)
Technologie TV 
 
 
Technologie TV
Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
3840 x 2160 (4K Ultra HD)
Zakřivená obrazovka 
 
 
Zakřivená obrazovka
Někteří výrobci uvádějí na trh televizory se zakřivenou obrazovkou. Ta má přinést větší požitek ze sledování pořadů. Jediným rozdílem oproti klasickým televizím je jejich mírné prohnutí do tvaru písmene C.
 
 
 
 
 
Ne
Funkce 
Smart TV 
 
 
Smart TV
Chytré televize nabízí uživateli možnost prohlížení internetových stránek, synchronizaci s chytrým telefonem či tabletem, instalaci aplikací, přístup k televizním archivům a využívání populárních služeb jako jsou například Netflix, YouTube a Spotify.
 
 
 
 
 
Ano
3D 
 
 
3D
Technologie 3D definuje způsob projekce trojrozměrného prostorového obrazu, která vás více vtáhne do děje. Pro přehrávání 3D obsahu je potřeba televizor, který tuto funkci podporuje, 3D brýle a především obsah (např. film), který je v tomto formátu nahrán.
 
 
 
 
 
Ne
Tunery 
Typ tuneru 
 
 
Typ tuneru
Abyste mohli naladit požadované televizní stanice, potřebujete vhodný typ TV tuneru. Ten umožňuje příjem digitálního pozemního nebo-li terestriálního vysílání (DVB-T/, novější DVB-T2), satelitního vysílání (DVB-S, novější DVB-S2) a kabelového vysílání (DVB-C).
 
 
 
 
 
DVB-T2/C/S2
H.265/HEVC 
 
 
H.265/HEVC
Abyste měli jistotu, že Vaši televizi plně využijete i v budoucnu, doporučujeme, aby podporovala standard H.265/HEVC. Jedná se o moderní video kodeky, které přinášejí ještě vyšší kvalitu videa.
 
 
 
 
 
Ano
Konektivita 
CI slot 
 
 
CI slot
Do tohoto slotu v televizoru můžete vložit dekódovací kartu, která může být potřebná pro příjem kabelového vysílání. Díky ní získáte přístup ke kódovaným programům, které nabízí Váš poskytovatel.
 
 
 
 
 
Ano
USB 
 
 
USB
USB je konektor, který slouží k připojení FlashDisků a externích disků k vašemu televizoru pro účely přehrávání/nahrávání obsahu. USB portem disponuje většina moderních televizorů.
 
 
 
 
 
2
DLNA 
 
 
DLNA
DLNA je technologie pro vytvoření domácí drátové/bezdrátové sítě, ve které je schopen televizor spolupracovat spolu s počítači, tablety a chytrými telefony pro snadné sdílení multimediálního obsahu.
 
 
 
 
 
Ano
LAN, RJ45 
 
 
LAN, RJ45
Podpora LAN znamená možnost připojení k lokální datové síti prostřednictvím kabelu, obvykle za použití konektoru standardu RJ-45. Jedná se o alternativu k bezdrátovému připojení Wi-Fi.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově televizi připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je nezbytné především u Smart TV.
 
 
 
 
 
Ano
Komponentní vstup 
 
 
Komponentní vstup
Používá se pro přenos audio a video signálu. Televizor s komponentním vstupem obsahuje tři vedle sebe umístěné konektory. Tato technologie je postupně vytlačována modernějším rozhraním HDMI.
 
 
 
 
 
Ano
NFC 
 
 
NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi vaší televizí a chytrým telefonem. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A
Vlastnosti 
Výkon reproduktorů 
 
 
Výkon reproduktorů
Tento parametr je vyčíslen ve wattech (W) a udává, jaký výkon mají vestavěné reproduktory televizoru. V praxi obvykle platí, že čím vyšší hodnota, tím silnější je zvukový výstup TV.
 
 
 
 
 
20 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
VESA rozměr 
 
 
VESA rozměr
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
200 x 200
Hmotnost a rozměry 
Hmotnost  19,7 kg
Rozměry se stojanem Š x V x H  1238,6 x 800 x 350,1 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi