Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BAZAR Samsung C24FG73

Exa kód : SAL000163
 
 
 
 

 

BAZAR Samsung C24FG73
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 24" (61 cm), Rozlišení obrazovky 1920 x 1080 (Full HD), VA, Doba odezvy 1 ms, HDMI 2 x, Display Port 2 x, Pivot, ROZBALENO
 
 

3 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 892 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 175  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? ROZBALENO

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Samsung

Exa kód:SAL000163
Kód výrobce:LC24FG73FQUXEN
 

 

Zakřivený herní monitor Samsung C24FG73

Herní monitor Samsung C24FG73 se zakřiveným displejem poslouží stejně dobře pro hraní, ale i pohodlnou práci i multimediální zábavu. Jedná se o zakřivený monitor s VA panelem a 1ms dobou odezvy, který vám umožní vychutnat si neuvěřitelné herní výkony bez rozmazání zobrazovaného obsahu na obrazovce.

Obnovovací frekvence 144 Hz

Užijte si dokonale plynulé hraní díky skvělé obnovovací frekvenci až 144 Hz. Můžete si vybrat z 60Hz, 100Hz nebo 120Hz obnovovací frekvence pro hraní na maximum nebo podle technických nároků na hardware.

Quantum dot technologie

Quantum dot technologie přináší širší škálu realističtějších barev s podporou asi přibližně 125 % sRGB. Dokáže zobrazit mnohem širší rozsah barev - především tmavých červených a zelených, které zůstanou ostré a zářivé i při jasném denním světle.

Přednastavené herní režimy

Předem kalibrované herní módy zcela optimalizují úroveň černé, kontrastu a ostrosti v závislosti na herním žánru - FPS, RTS, RPG a AOS. Díky tomu uvidíte každou scénu v celé své kráse, ať už budete hrát jakoukoli oblíbenou hru.

Herní OSD menu a interaktivní zvukové LED osvětlení

Buďte stylovější s optimalizovaným OSD menu na ploše, které je navrženo přesně tak, aby dokonale splynulo s herním prostředím. Zažijte mnohem intenzivnější zážitek ze hry pomocí dynamických světelných efektů díky vlastní Arena Lighting technologii, která je navíc sychronizovaná se zvukem.

Klíčové vlastnosti

Zakřivený monitor Samsung C24FG73 má úhlopříčku VA displeje 24” s rozlišením 1920 x 1080 bodů. Jas činí 350 cd/m2 typicky a vynikající je i statický kontrastní poměr 3000:1. Displej má poměr stran 16:9 a zakřivenou obrazovku. Úhel vertikálního i horizontálního pohledu je 178°. Je vybaven porty 2x HDMI a DisplayPort, sluchátkovým konektorem. Pivot podstavec.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
24" (61 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
1920 x 1080 (Full HD)
Technologie displeje  VA
Typ podsvícení 
 
 
Typ podsvícení
Udává způsob podsvícení obrazovky. Běžně se můžeme setkat s technologiemi LCD, LED, OLED, QLED, případně AMOLED. Technologie se liší použitým zdrojem světla, případně jeho umístěním.
 
 
 
 
 
LED
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178/178
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
350 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
3000
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
1 ms
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Display Port 
 
 
Display Port
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. Display Port je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
2 x
Výbava 
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost  4,4 kg
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi