Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Axagon HUE-S2BP

Exa kód : KOU285376
 
 
 
 

 

Axagon HUE-S2BP
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čtyřportový USB 3.0 hub, kompatibilní s USB 1.1/2.0, nabíjení proudem až 2 A, ochrana proti proudovému přetížení, délka USB kabelu: 120 cm, pro připojení USB nabíječky slouží microUSB konektor. Rozhraní: 4 x USB 3.0.
 
 

489 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

404 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čtyřportový USB 3.0 hub, kompatibilní s USB 1.1/2.0, nabíjení proudem až 2 A, ochrana proti proudovému přetížení, délka USB kabelu: 120 cm, pro připojení USB nabíječky slouží microUSB konektor. Rozhraní: 4 x USB 3.0.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Axagon

Exa kód:KOU285376
Kód výrobce:HUE-S2BP
 

 

Se čtyřmi USB 3.0: Axagon 4 x USB 3.0 charging hub
Čtyřportový USB 3.0 hub s možností externího napájení a podporou rychlonabíjení na všech portech. Jedná se o kompaktní lehký rozbočovač s elegantním matným plastovým tělem připojí snadno a rychle k počítači až čtyři USB zařízení současně. Velkou výhodou je možnost externího napájení hubu z jakékoliv nabíječky mobilních zařízení. Nevyužitá nabíječka tak zadarmo udělá z tohoto USB hubu rychlonabíjecí hub.

Podporuje také iPady
Mobilní telefony, tablety, powerbanky a další zařízení lze nabíjet proudem až 2A (závisí na použité nabíječce) v kterémkoliv portu hubu díky podpoře USB Battery Charging 1.2. Přítomná je také podpora nabíjení tabletů iPad i bez přídavného napájení proudem cca. 1A (přímo z USB 3.0 portů na počítači většinou iPad nabíjet nelze). Zvládne trvalé připojení několika externích disků i bez externího napájení hubu. Po připojení externího napájení lze pracovat i se třemi externími disky současně.

Režim vlastního napájení adapteru (self power):
Vlastní napájení přes přibalený AC/DC adaptér zajistí, že USB hub v tomto režimu zvládne 4 magnetické 2.5” externí disky. Pro spolehlivý dlouhodobý provoz hubu však doporučujeme připojení max. 3 magnetických externích 2.5” disků současně. Rychlonabíjení mobilních zařízení (včetně iPad) proudem až 2 A v každém z portů hubu. Celkový proud dodávaný hubem při nabíjení je omezen výstupním proudem napájecího adapteru na max. 2 A.

Promyšlené rozmístění portů
Napříč umístěné USB porty s dostatečným rozestupem umožňují přímé bezproblémové připojení rozměrných USB zařízení. Napevno uchycený USB kabel dostatečné délky 120 cm je ideální pro použití s notebooky. Zařízení může fungovat i jako samostatný charging hub a nabíjet USB zařízení z napájecího adaptéru i po vypnutí nebo odpojení počítače.

Klíčové vlastnosti
Kompaktní čtyřportový USB 3.0 hub, který je zpětně kompatibilní s USB 1.1/2.0. Dovoluje nabíjení širokého spektra mobilní techniky, dovoluje nabíjení proudem až 2 A. Zařízení obsahuje vestavěnou ochranu proti proudovému přetížení. Součástí balení je také AC/DC napájecí adaptér. Rozhraní: 4 x USB 3.0.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi