Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS S1 LED projektor, HDMI, USB

Exa kód : ASU445978
 
 
 
 

 

ASUS S1 LED projektor, HDMI, USB
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
mini DLP projektor přenosný, nat. WXGA (854x480), 200 ANSI lm, LED, kontrast 1000:1, USB 2.0, HDMI
 
 

7 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 198 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 375  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

mini DLP projektor přenosný, nat. WXGA (854x480), 200 ANSI lm, LED, kontrast 1000:1, USB 2.0, HDMI

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU445978
Kód výrobce:90LJ0060-B00120
 

 

ASUS S1
Hledáte projektor, jenž by vám mohl být stále po boku a poskytl kvalitní obraz? Asus S1 je malý, lehký, vybavený baterií a vystačí si s telefonem, tabletem nebo notebookem. Projektor s LED technologií je ideální pro mobilní uživatele, kteří chtějí cestovat nalehko. Asus S1 se designově inspiroval v sérii Zen, ze které si bere skvěle vyhlížející kovový povrch s jemně broušenou kružnicí. Pouhé 3 cm výšky a 342 gramů si snadno najdou místo v kufříku i brašně.

Bezproblémové připojení

Port HDMI s podporou MHL je kompatibilní s různými zařízeními. HDMI zajišťuje kompatibilitu s notebooky, přehrávači médií i herní konzolí, zatímco Mobile High-Definition Link (MHL) umožňuje přenos obsahu z MHL kompatibilního mobilního zařízení. Aby si projektor vystačil jen se zdrojem signálu, přebírá osvědčenou zvukovou technologii SonicMaster. Výjimečný zvukový doprovod ve vysoké kvalitě vylepší multimediální projekci na jedinečný audio-vizuální zážitek. Případně lze připojit externí reproduktory.

Velký, jasný a čistý obraz kdekoliv na cestách.

Zvědavost diváka přitáhne nekompromisní vizuální zážitek se 100% sytostí barev dle NTSC. Vaše myšlenky, videa nebo vaše obrázky mohou být na plátnu v mžiku. Projektor se rychle vypne/zapne, neboť LED lampa nepotřebuje dodatečně chladit nebo na začátku zahřát. Hodí se i do prostorově omezených prostor. Stačí vám pouhý metr od plátna a získáte obraz s úhlopříčkou 41”. Světelný zdroj LED pomáhá ušetřit na nákladném servisu za lampu či filtry. S životností až 30000 hodin vydrží každodenní 8hodinové svícení po dobu 10 let.

Zásobárna energie s velkou kapacitou.

Vestavěná dobíjecí baterie vám poskytne až 3 hodiny projekce bez kabelů. To znamená, že máte projekce kdekoliv budete chtít, aniž byste se museli starat, kde je nejbližší zásuvka. K čemu vám však je integrovaná baterie v projektoru, když vám dochází energie v telefonu, ze kterého vedete projekci? Právě proto slouží i jako energetická banka pro USB dobíjení mobilní elektroniky.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Kontrast  1000 : 1
Skutečné rozlišení projektoru  854x480
Stav produktu  Nový
Svítivost  200 ANSI lumen
Technologie projektoru  DLP
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.asus.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi