Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ASUS RT-N12 ver.D

Exa kód : ASU445466
 
 
 
 

 

ASUS RT-N12 ver.D
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Wi-Fi router, 4x LAN, 1x WAN, 2x RSMA, IEEE 802.11b/g/n (draft 2.0), AP, Router, 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, SPI NAT firewall, DHCP server, DHCP klient, QoS, 2x 5dBi antény
 
 

764 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

631 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wi-Fi router, 4x LAN, 1x WAN, 2x RSMA, IEEE 802.11b/g/n (draft 2.0), AP, Router, 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, SPI NAT firewall, DHCP server, DHCP klient, QoS, 2x 5dBi antény

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU445466
Kód výrobce:90-IG10002MB0-3PA0-
 

 

Bezdrátový router/přístupový bod/repeater N300 3 v 1

  • Bezdrátové režimy 3 v 1 pro router/přístupový bod/repeater
  • Dvě odnímatelné antény se ziskem 5 dBi zajistí vyšší výkon a širší pokrytí
  • 4 SSID vám pomohou řídit šířku přenosového pásma a kontrolovat přístup
  • Výkonný online multitasking s až 30 000 datovými relacemi

Router/přístupový bod/repeater 3 v 1 pro velké plochy

RT-N12 je bezdrátový router N s rychlostí 300 Mb/s, který nabízí kabelové i bezdrátové připojení optimalizované speciálně pro malé firmy a domácnosti. Pomocí technologie 2T2R MIMO a dvojice odnímatelných antén s vysokým ziskem 5 dBi zajišťuje RT-N12 širší pokrytí a vyšší bezdrátový výkon. Proto je ideální pro streamování HD videa, VoIP nebo hraní on-line her. Díky intuitivnímu grafickému uživatelskému rozhraní a jedinečné funkci rychlého nastavení internetu QIS (Quick Internet Setup) od společnosti ASUS zvládne instalaci a ovládání routeru RT-N12 i naprostý začátečník. RT-N12 navíc přináší možnot nastavit až 4 SSID, které zaručí flexibilní správu přístupu na internet a přidělení šířky přenosového pásma.

Velký provozní dosah s technologií High Power

Toto jedinečné a efektivní provedení prostřednictvím vestavěného zesilovače signálu výrazně zvyšuje pokrytí signálem a kvalitu. Pokročilá technologie High Power od společnosti ASUS zlepšuje sílu signálu a umí téměř zdvojnásobit jeho dosah.

Větší počet SSID pro flexibilní ovládání přístupu k bezdrátové síti

Nabízí až čtyři stupně bezdrátové sítě s dynamickou správou šířky pásma. Například velká šířka pásma a neomezený přístup jsou ideální pro manažery, střední šířka pásma s omezenými přístupovými právy se zase skvěle hodí pro zaměstnance a základní přístup k internetu pro hosty. Díky takovéto mohutné flexibilitě je tento router nejlepší volbou pro vytvoření bezdrátové sítě v domácnosti nebo malé firmě.

Snadné nastavení prostřednictvím tabletu, chytrého telefonu nebo PC ve 3 krocích

V případě routeru RT-N12 je nastavení hračka. Stačí zapnout router, připojit ho a následně spustit prohlížeč na některém ze zařízení s podporou Wi-Fi, jako je třeba notebook nebo tablet. Budete přesměrováni na stránku s nastavením a vyzváni k zadání ID/hesla od svého poskytovatele internetového připojení. A to je vše! Nastavení sítě je jednodušší než kdykoli předtím.

On-line do 30 sekund

Díky inteligentní automatické detekci parametrů internetového připojení budete se zařízením RT-N12 při prvním zapojení on-line do 30 sekund! Zapomeňte na zdlouhavé a problematické instalace, které znáte od konkurenčních routerů. Společnost ASUS vám nabízí skutečně jednoduché použití a maximální rychlosti připojení bez komplikací.

Přepínač EZ

Pomocí nástroje EZ Switch snadno a rychle přepnete mezi režimem přístupového bodu (AP), routeru a opakovače Režimy routeru, rozšiřovače pokrytí a přístupového bodu lze bleskově zvolit pomocí rychlého nastavení v uživatelsky přívětivém rozhraní. Žádné prodlevy a žádné komplikace – zvolte si režim podle aktuální situace a připojte se!


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Router
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Frekvenční rozsah 
 
 
Frekvenční rozsah
Všechny bezdrátové sítě fungují na určité frekvenci (pásmo). Frekvencí není nekonečné množství, a proto bezdrátové sítě využívají frekvence 2,4 GHz nebo 5 GHz, které jsou pro tyto účely určené.
 
 
 
 
 
2.4 GHz
IPv4 
 
 
IPv4
Protokol pro internetovou komunikaci. Adresovaní IPv4 bylo ukončeno z důvodu vyčerpání roku 2011. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
IPv6 
 
 
IPv6
Protokol pro internetovou komunikaci, nástupce IPv4. Pro koncového uživatele je přechod z IPv4 na IPv6 nepostřehnutelný.
 
 
 
 
 
Ano
Porty a antény 
WAN porty 
 
 
WAN porty
Udává počet portů WAN, které slouží k propojení se zařízeními pro příjem signálu.
 
 
 
 
 
1
LAN porty 
 
 
LAN porty
Udává počet portů LAN, které slouží k propojení se zařízeními pro připojení k síti.
 
 
 
 
 
4
Počet antén  2
Přenosové rychlosti 
Šifrování 
WPA  Ano Personal
WPA2 Personal  Ano
WPA-Enterprise 
 
 
WPA-Enterprise
Předchůdce nejnovějšího zabezpečovacího protokolu WPA2. Je bezpečnější, než WEP, ale je taktéž zranitelný, a proto doporučujeme zakoupit router s šifrováním WPA2.
 
 
 
 
 
Ano
WPA2 Enterprise 
 
 
WPA2 Enterprise
Nejnovější povinné zabezpečení. Tento protokol je bezpečnější, než původní WPA.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi standardy 
802.11b 
 
 
802.11b
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11g 
 
 
802.11g
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze, které jsou označeny písmenem.
 
 
 
 
 
Ano
802.11n 
 
 
802.11n
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně. Dále se dělí na různé verze. Nejpoužívanější standarty v současnosti jsou 802.11n, využívající frekvenci 2,4 GHz a 802.11ac běžící na 5 GHz.
 
 
 
 
 
Ano
802.11ac 
 
 
802.11ac
Wi-Fi síť může pracovat na několika standardech IEEE. Číslo 802.11 specifikuje bezdrátovou síť obecně.
 
 
 
 
 
Ne
Ostatní 
Hmotnost  0,275 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.asus.cz/Networks/Wireless_Routers/N_series


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi